Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet beyler

Türkcell T30 çıkmış hayırlı uğurlu olsun..

Turkcell T30 modeli ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Turkcell T30'un teknik özellikleri, çıkış tarihi ve tahmini fiyatını haberimizde açıklıyoruz.

Turkcell'in güçlü bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı, uzun zamandır biliniyordu. Turkcell T30 adını alması beklenen yeni model hakkında bugüne kadar net bilgiler bulunmuyordu. Fakat Turkcel'in T30 modelinde hangi telefon üreticisini seçtiği ve hangi modeli kullanacağı belli oldu.

Huawei'nin, dünyanın ilk Android 4.0 güncellemesini alan akıllı telefonu Honor, Turkcell T30 olarak kullanılacak.

Böylece EkşiSözlük'teki 7 Şubat'ta söylenen Turkcell T30 ile ilgili bilgiler gerçek oldu.
    Turkcell T30 Diğer Adı ile Huawei Honor'ın

Teknik Özellikleri:
    Daha önce güncelleştirme haberini sizlerle paylaştığımız Huawei Honor, 4.0 inç'lik ekrana sahip. 480 x 854 piksel çözünürlüklü ekranı ile inç başına 245 ppi değeri sunan telefonda, 1.4 GHz hızında çalışan Snapdragon MSM8255T işlemcisi kullanılıyor. Bu işlemcide ayrıca Adreno 205 grafik işlemcisi bulunuyor.
    Huawei Honor da 1GB dahili hafıza, 4GB ROM ve 512MB RAM bulunuyor. Arttırılabilir hafıza desteğine sahip olan akıllı telefon, microSD ile 32GB'lık kartları destekleyecek.

8 megapiksel çözünürlüğündeki otofokuslu ve LED flaşlı kameranın kullanıldığı Huawei Honor, saniyede 30 kare hızında 720p video kaydı yapabiliyor. Görüntülü görüşme için ön tarafında ise VGA kamera konumlandırılmış.

1930 mAh'lik güçlü bataryanın kullanıldığı akıllı telefon, 6 saat 40 dakika konuşma süresi, 380 saate kadar stand by süresi sunuyor. Telefonun boyutları ise 122 x 61 x 11 mm, ağırlığı ise 140 gram olacak.
    WiFi, DLNA, WiFi HotSpot, Bluetooth 2.1, 3G, A-GPS gibi kablosuz teknolojilere yer veren Huawei Honor modeli, zengin özellikleri ile dikkat çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

:D
    Evet beyler

Turkcell T30 modeli ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Turkcell T30'un teknik özellikleri, çıkış tarihi ve tahmini fiyatını haberimizde açıklıyoruz.

Turkcell'in güçlü bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı, uzun zamandır biliniyordu. Turkcell T30 adını alması beklenen yeni model hakkında bugüne kadar net bilgiler bulunmuyordu. Fakat Turkcel'in T30 modelinde hangi telefon üreticisini seçtiği ve hangi modeli kullanacağı belli oldu.

Huawei'nin, dünyanın ilk Android 4.0 güncellemesini alan akıllı telefonu Honor, Turkcell T30 olarak kullanılacak.

Böylece EkşiSözlük'teki 7 Şubat'ta söylenen Turkcell T30 ile ilgili bilgiler gerçek oldu.

Teknik Özellikleri:
    Daha önce güncelleştirme haberini sizlerle paylaştığımız Huawei Honor, 4.0 inç'lik ekrana sahip. 480 x 854 piksel çözünürlüklü ekranı ile inç başına 245 ppi değeri sunan telefonda, 1.4 GHz hızında çalışan Snapdragon MSM8255T işlemcisi kullanılıyor. Bu işlemcide ayrıca Adreno 205 grafik işlemcisi bulunuyor.
    Huawei Honor da 1GB dahili hafıza, 4GB ROM ve 512MB RAM bulunuyor. Arttırılabilir hafıza desteğine sahip olan akıllı telefon, microSD ile 32GB'lık kartları destekleyecek.

8 megapiksel çözünürlüğündeki otofokuslu ve LED flaşlı kameranın kullanıldığı Huawei Honor, saniyede 30 kare hızında 720p video kaydı yapabiliyor. Görüntülü görüşme için ön tarafında ise VGA kamera konumlandırılmış.

1930 mAh'lik güçlü bataryanın kullanıldığı akıllı telefon, 6 saat 40 dakika konuşma süresi, 380 saate kadar stand by süresi sunuyor. Telefonun boyutları ise 122 x 61 x 11 mm, ağırlığı ise 140 gram olacak.
    WiFi, DLNA, WiFi HotSpot, Bluetooth 2.1, 3G, A-GPS gibi kablosuz teknolojilere yer veren Huawei Honor modeli, zengin özellikleri ile dikkat çekiyor.

oha işe bak.. o kadar bekledik bekledik gelmedi, T30'a kısmetmiş Honor.. bakalım kaça satılcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

Orijinalden alıntı: farego

:D
    Evet beyler

Teknik Özellikleri:

oha işe bak.. o kadar bekledik bekledik gelmedi, T30'a kısmetmiş Honor.. bakalım kaça satılcak

Konu açtım :)
    sanırım 450 Avro

Yani yaklaşık 1000

Öyle söylüyorlar bakalım..

Ayrıca İCS var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 30 Mart 2012; 21:32:21 >

• 450 € 1000 TL civarı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

450 € 1000 TL civarı yapıyor.

Pardon düzelttim :d

Gerçeği o söylenti ama bakalım ne kadar olacak fiyatı bende merak ettim
  • beni de ekler misiniz?
  • quote:

O fiyata daha iyi telefonlar var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

O zamanki dolar kurunu bilmem ama 899 TL'den giriş yapacak gibi hissediyorum. Tek rakibi Motorola Atrix olur sanırım. O fiyat segmentinde başka bir telefon aklıma gelmiyor.
  • Konuya baktım bulamadım.

Arkadaşlar tercih edilen kayıt yeri SD card olmasına rağmen indirdiğim program vs. telefon hafızasına kuruyor ya da indiriyor ve hafızada yer kalmadı diyor.

Bunu nasıl çözebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Konuya baktım bulamadım.

Arkadaşlar tercih edilen kayıt yeri SD card olmasına rağmen indirdiğim program vs. telefon hafızasına kuruyor ya da indiriyor ve hafızada yer kalmadı diyor.

Bunu nasıl çözebiliriz.

Aynı sonrun bendede var. Bunun 2 yolu var. 1. root 2.Bir eklenti ile google playden uygulamayı bilgisayarına indirip oradan sd karta atacaksın.(İnşallah doğru yazmışımdır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Konuya baktım bulamadım.

Bunu nasıl çözebiliriz.

Bazı programlar mecburen telefon hafızasına kuruluyor. Şifre bilgisi kaydeden (Facebook, Gmail, Twitter vb.) ve Widgetlar mecbur telefon hafızasına kuruluyor. Sen SD kartı seçerek sadece önceliği değiştiriyorsun.
    Root yaptıysan dalvik cache'i temizle ve telefonu 4-5 kere yeniden başlat.
  • quote:

quote:

quote:

O zamanki dolar kurunu bilmem ama 899 TL'den giriş yapacak gibi hissediyorum. Tek rakibi Motorola Atrix olur sanırım. O fiyat segmentinde başka bir telefon aklıma gelmiyor.

Hocam 950 olsa alınacaklar:
    SE Xperia Arc
    Samsung Galaxy Wonder
    Galaxy S Plus
    Atrix

Huawei gibi desteği iyi olmayan(ICSe lafım yok.) firmadan başka telefon almak hoşuma gitmezdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SE Xperia Arc
    Samsung Galaxy Wonder
    Galaxy S Plus
    Atrix

Huawei gibi desteği iyi olmayan(ICSe lafım yok.) firmadan başka telefon almak hoşuma gitmezdi.

Bir an çift çekirdek diye hatırladım. O yüzden öyle yazmışım. Yoksa 2-3 alternatif bulunabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SE Xperia Arc
    Samsung Galaxy Wonder
    Galaxy S Plus
    Atrix

Bir an çift çekirdek diye hatırladım. O yüzden öyle yazmışım. Yoksa 2-3 alternatif bulunabilir.

Hocam çipsetleri vs. aynı ancak ekran olarak Samsung seçerdim ve ROM desteği de cabası.

• Yazıldı mı bilmiyorum ama tim lere çok güzel kılıflar gelmiş. 5 ve 15tl lik 2kılıf gorebildim. Tamamen uyumlu bir bakın derim.
  • Arkadaşlar Çok acil yardımınıza ihtiyacım var , T20 cihazı ekranda resim çizerek tuş kilidine almıştım yalnız bazı kişiler tuş kilidini açmaya çalışınca telefon kitlenmiş ekranda gmail hesabı bilgilerini istiyor ve gmail hesap bilgilerini bilmiyorum bunu nasıl düzeltirim ?

Edit: Hallettim Power+ Ses Arttırma tuşuna basrak Wipe vs olan yere gelip formatladım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 31 Mart 2012; 15:48:35 >
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki romlar Güncel romlar di mi ?
    Hangisini yüklememi tavsiye edersiniz ?

Turkcell'in APP'leri kasıyor çünkü.

Bu rom ,

Huawei Rom 2.3.5
    http://bit.ly/Huawei235
    Alternatif :http://www.mediafire.com/?48zmmhb5s1l3i0f

Bu rom en güncel ve en iyisi di mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 31 Mart 2012; 16:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar ilk sayfadaki romlar Güncel romlar di mi ?
    Hangisini yüklememi tavsiye edersiniz ?

Turkcell'in APP'leri kasıyor çünkü.

Bu rom ,

Huawei Rom 2.3.5
    http://bit.ly/Huawei235
    Alternatif :http://www.mediafire.com/?48zmmhb5s1l3i0f

Bu rom en güncel ve en iyisi di mi ?

En günceli o şu an. Birde india rom vardı, ilk mesaja koymamışım. Son 2-3 sayfanın birindeydi.

• Ama ben orjinal arıyorum malezya india bunlar orjinal değil sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ama ben orjinal arıyorum malezya india bunlar orjinal değil sanırsam.

Ülkelere göre özelleştirilmiş romlar ama farkı yok. Sadece öyle yazıyor.
    Huawei 2.3.5 olanda taiwan rom diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.