Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoigo rom ve root ettim mukemmel oldu mukemmel ya
  • Turkcell 2.3.5 de radyo var mı???
  • minisd sonunu şu şekilde çözdüm arkadaşlar:
    minisd karti kart okuyucuya takip pc ye taktim. ardindan ozellikler-araçlar-hata denetimi sekmelerini tikladim. acilan pencerede iki secenegide secip baslata tikladim. pc gereken ayiklamayi yapti ve kart normal olarak calismaya basladi blackberry de.
  • biliyorum dostlar bu soruyu cok sordum ama şansıma gündem başka konuların üstündeyken denk geldiği için belkide gözlerden kaçtı. cevap verip sorunumun bir kısmına olsun çözüm getiren arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederek (rom yükleme konusunda) bir kez daha soruyorum, ben hafıza kartının içindeki dload klasörünün içine update.app dosyası atıp, telefonun uygulamalar ayarındaki yerinden rom yükleyemiyorum. o pembe bar dolmuyor, eskiden çok da rahat bi şekilde (yaklaşık 4-5 dk) bu işlemi taamamlar keyfime bakardım.. yok mu bunun bi çaresi, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

bu ahize sesini dsp manager le yükseltebilir miyiz? yükseltemezsek bu dsp ne işe yarar?
  • benim telefon kapanmıyor.. ceptsonic'i yükledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. ceptsonic varken kapat dediğimde uyku gibi bişeye alıyodu cyanogenmod'a geçtiğimdeyse kapat diyorum CWM'ye geçiyor telefon. batarya çıkarmadan kapanmıyor anlıcağınız.. nası bi çözüm bulabiliriz buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

benim telefon kapanmıyor.. ceptsonic'i yükledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. ceptsonic varken kapat dediğimde uyku gibi bişeye alıyodu cyanogenmod'a geçtiğimdeyse kapat diyorum CWM'ye geçiyor telefon. batarya çıkarmadan kapanmıyor anlıcağınız.. nası bi çözüm bulabiliriz buna?

al karşina delikanli gibi konuş "böyleyken böyle arkadaş efendi gibi kapan dediğimde kapanmazsan yüklerim turkcell romu sirtina taşirsin onca gereksiz uygulamayi" de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim telefon kapanmıyor.. ceptsonic'i yükledikten sonra bu sorun ortaya çıktı. ceptsonic varken kapat dediğimde uyku gibi bişeye alıyodu cyanogenmod'a geçtiğimdeyse kapat diyorum CWM'ye geçiyor telefon. batarya çıkarmadan kapanmıyor anlıcağınız.. nası bi çözüm bulabiliriz buna?

DSP ekolayzır görevi yapıyor. CepTSonic in hangi versiyonunu yüklediniz. Bende v3 yüklü öyle bi problem yok. Tekrar yüklemeyi deneyin bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

quote:

al karşina delikanli gibi konuş "böyleyken böyle arkadaş efendi gibi kapan dediğimde kapanmazsan yüklerim turkcell romu sirtina taşirsin onca gereksiz uygulamayi" de

işe yaramadı panpa. biri çıkıp dese de ben de gidip yan yatırsam belki o zaman düzelir.

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

DSP ekolayzır görevi yapıyor. CepTSonic in hangi versiyonunu yüklediniz. Bende v3 yüklü öyle bi problem yok. Tekrar yüklemeyi deneyin bi.

v3 yüklüydü de aman ceptsonic'e dönmek mi Allah muhafaza. o zaman dsp yi kaldırabiliriz güzel, kapanmak bilmiyor zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

quote:

işe yaramadı panpa. biri çıkıp dese de ben de gidip yan yatırsam belki o zaman düzelir.

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

v3 yüklüydü de aman ceptsonic'e dönmek mi Allah muhafaza. o zaman dsp yi kaldırabiliriz güzel, kapanmak bilmiyor zaten.

Hocam eğer Tel'e USB herhangi bir yere bağlıysa kapanmıyor. Ben bunu hem CepTSonic'te, hemde cyanogen'de yaşadım. Tel'e USB girişi takılıysa, teli kapatmaya kalktığınız tel yeniden başlatılıyor ve direk CWM'ye geçiyor

DSP Ekolayzır görevi görüyor hocam, Cyanogen'de ahize sesini arttırmak için Louder Volume Hack diye bir programdan bahsediliyor fakat, henüz denemedim. Finallerden sonra fırsatını bulduğumda deniyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam eğer Tel'e USB herhangi bir yere bağlıysa kapanmıyor. Ben bunu hem CepTSonic'te, hemde cyanogen'de yaşadım. Tel'e USB girişi takılıysa, teli kapatmaya kalktığınız tel yeniden başlatılıyor ve direk CWM'ye geçiyor

DSP Ekolayzır görevi görüyor hocam, Cyanogen'de ahize sesini arttırmak için Louder Volume Hack diye bir programdan bahsediliyor fakat, henüz denemedim. Finallerden sonra fırsatını bulduğumda deniyeceğim

yok bro usb fln 2 gündür kapanmıyor telefon çok ilginç.

şu ahize sesi de arttı mı zaten mükemmele ulaşmış olur bu rom.

• arkadaşlar 320x480 android oyunlar indirdiğimde ör. gt racing bile bazen donuyor bu turkcell romda da öyle malaysia romda da.bu nedenle başka yöntemler denmeke istiyorum daha iyi oyun oynayabilmek için ilk sayfada cwm vb. bütün herşeyi indirdim.biri yardımcı olsun en iyi şekilde oyun oynayabileceğim bir hale getireyim bu telefonu(önceden de aynı tarzda mesaj attım ama tam cevap alamadım.TEŞEKKÜRLER.)
  • TURKCELL 2.3.5 DE RADYO VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquitmen

TURKCELL 2.3.5 DE RADYO VAR MI?

yok
  • quote:

t 20 de radyo yok
    forum içinde t 20 orjinal rom üstüne radyo ekleme
    diye bir başlık var

orada anlatılanları uygulayın 2.3.5- 2.3.3
    radyo calışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

quote:

t 20 de radyo yok
    forum içinde t 20 orjinal rom üstüne radyo ekleme
    diye bir başlık var

orada anlatılanları uygulayın 2.3.5- 2.3.3
    radyo calışıyor.

Konunun linkini atabilir misin?
  • Overkill 1.0.4
     ### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ###

Overkill Android için geliştirilmiş bir fps savaş oyunudur.
    Oyun Çok Modludur
    Oyun İçerisinde Çok Map bulunmakta
    size çok heyecan katacaktır

Sistem: 2.1 ve Üzeri
    Boyut: 49 MB
    İndir:http://www.uploadic.com/nu87637i5zkl
    Alternatif Link:http://uploaded.to/file/aooh7ijw

Artık Oyun ve Uygulama Paylaşıcam

• benide eklesene gruba
  • Ben Turkcell 2.3.5 romu kendim kurmaya çalışıyorum şuan ana paketi atıyorum hafıza kartına yükseltirken firmware uptade yazıyo 2. deneyişim yine öyle oldu acil yardım edebilir misiniz :'(
  • arkadaslar ms excel i pc deki gibi tüm formülleriyle kullanabileceğim bir android uygulamasi varmieir acaba ? bir iki tane office programi indirdim excelleri goruntulemede sorun yok fakat hucrelerdeki karmasik formulleri goruntuleme veya editleme islemi yapamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.