Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcılara benide ekleyin haftaya tam performans oyun paylaşmaya başlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquitmen

Oyun oynarken ekranda reklamlar cikiyo koselerde oyun kasiyo,sizde de oluyo mu bu? Cozumu bilen var mi ?

Eğer cihazın ROOT lu ise Adfree diye bir program var indir marketten.O programla kapatırsın.
  • indirdiğim Go Weather arka planlarını neden uygulayamıyorum? ayarlardan arka plana gelince indirdiklerim görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

arkadaslar ms excel i pc deki gibi tüm formülleriyle kullanabileceğim bir android uygulamasi varmieir acaba ? bir iki tane office programi indirdim excelleri goruntulemede sorun yok fakat hucrelerdeki karmasik formulleri goruntuleme veya editleme islemi yapamiyorum.

documents2go denediniz mi?

full versiyonu benim isimi gorur ama parali be canim kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

arkadaslar ms excel i pc deki gibi tüm formülleriyle kullanabileceğim bir android uygulamasi varmieir acaba ? bir iki tane office programi indirdim excelleri goruntulemede sorun yok fakat hucrelerdeki karmasik formulleri goruntuleme veya editleme islemi yapamiyorum.

documents2go denediniz mi?

full versiyonu benim isimi gorur ama parali be canim kardesim

Documents To Go v2.5 Tam Sürüm

Alternatif 1->http://download.pandaapp.com/android-app/documentstogo2.5008-id1997.html#

Alternatif 2->http://uploading.com/files/c72376b2/documentstogo_2.500.apk/

Alternatif 3->http://freakshare.net/files/bdpgox47/documentstogo_2.500.apk.html

Documents To Go v3 Tam Sürüm

http://www.multiupload.com/52Q9ZMZRX5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 8 Ocak 2012; 0:48:50 >

• arkadaslar androıdde yenyım telefona malezya rom kurdum ve kullanıyorum ama uygulamaları ındırdıkce yer kalmamaya basladı bazı uygulamalar sd karta aktarılamıyor dolayısıylla root yapmak gerekıyomus galıba ılk sayfada root yapımının acıklaması yok nası yapacam yaparssam eger butun uygulamalaraı sd karta aktarabılırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

arkadaslar androıdde yenyım telefona malezya rom kurdum ve kullanıyorum ama uygulamaları ındırdıkce yer kalmamaya basladı bazı uygulamalar sd karta aktarılamıyor dolayısıylla root yapmak gerekıyomus galıba ılk sayfada root yapımının acıklaması yok nası yapacam yaparssam eger butun uygulamalaraı sd karta aktarabılırmıyım

yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Eylz93 eyvallah kardeşim şu an deneyemiyorum kotaya yazik yarin wi-fi den indirir sonucu yazarim.

bu arada merak ettim uygulama normalde 15 dolar bu tam sürüm dediği crackli halimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

arkadaslar androıdde yenyım telefona malezya rom kurdum ve kullanıyorum ama uygulamaları ındırdıkce yer kalmamaya basladı bazı uygulamalar sd karta aktarılamıyor dolayısıylla root yapmak gerekıyomus galıba ılk sayfada root yapımının acıklaması yok nası yapacam yaparssam eger butun uygulamalaraı sd karta aktarabılırmıyım

yardimci olabilirim

Root yapmaya pek fazla yanaşmıyorum ben başka bir çözümü yok mu bunun?
  • quote:

quote:

yardimci olabilirim

-KaJMeRaN- eywallah arkadsım da rom yukle uygulama yukle kafam basmıyo benım sadece su uygulamaları sd karta tasımak ıstıyorum malezya romu bıle 2 gun arastırıp yukledım bı de telefona lazım olacak uygulamaları kurdum onları bastan kurmak ayarlmaak zor gelıyo nası yapılır bu malzya roma root acaba bı de senın soyledıgın yoıgo rom la malezya rom arasında barız bı performans artısı varmı varsa kasayım onu kurayım ...sepet sepet yumurta benı unutma zaaaaaaaa:)

• quote:

quote:

quote:

yardimci olabilirim

birkaç programla bilgisayarda ms dos ile yapilior ama hic ugrasma derim poblemli iş ben beceremedim kafa patlatma bence. root at cok mukemmel oluyor telefon. roottsuz olmasmazsa olmazmis o telefon mutlaka yap derim

edit sd karta uygulamalari tasimaktan bahsediyorum root avantajlari hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 8 Ocak 2012; 1:32:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yardimci olabilirim

birkaç programla bilgisayarda ms dos ile yapilior ama hic ugrasma derim poblemli iş ben beceremedim kafa patlatma bence. root at cok mukemmel oluyor telefon. roottsuz olmasmazsa olmazmis o telefon mutlaka yap derim

nası yapacam abı olay o ılk sayfar-da root lınkı var ama acıklanması yokk

• quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

Documents To Go v2.5 Tam Sürüm

Alternatif 1->http://download.pandaapp.com/android-app/documentstogo2.5008-id1997.html#

Alternatif 2->http://uploading.com/files/c72376b2/documentstogo_2.500.apk/

Alternatif 3->http://freakshare.net/files/bdpgox47/documentstogo_2.500.apk.html

Documents To Go v3 Tam Sürüm

http://www.multiupload.com/52Q9ZMZRX5

quote:

@Eylz93 eyvallah kardeşim şu an deneyemiyorum kotaya yazik yarin wi-fi den indirir sonucu yazarim.

bu arada merak ettim uygulama normalde 15 dolar bu tam sürüm dediği crackli halimi acaba

aynen moruk nası oluyo bu iş? paralı uygulamaları da bu şekilde temin edebiliyo muyduk?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yardimci olabilirim

nası yapacam abı olay o ılk sayfar-da root lınkı var ama acıklanması yokk

once yoigo romu indir ve yukle bildiğin gibi işte sonra update.zip i sd karta atarsin belki birazdan ararkm linki atarim sonra telefonun bataryasini cikart tekrar tak ses acma tusuna ve acma tusuna bas basili tut ama baya sonra mavi bi ekran gelcek bios gibi. sonra 2. sec update.zipi bul ve sec. sonraa ana menuye atcak seni orda 1.ye tikla kapanip acilcak eger rootsa uygulama gelir zaten menuye birazdan linki atmaya calisirim bulirsam

edit al ya yap şurdan androidsistem.net/2011/08/turkcell-t20-root-yapmak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 8 Ocak 2012; 1:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

@Eylz93 eyvallah kardeşim şu an deneyemiyorum kotaya yazik yarin wi-fi den indirir sonucu yazarim.

aynen moruk nası oluyo bu iş? paralı uygulamaları da bu şekilde temin edebiliyo muyduk?

Herşeye para vericek olsaydık evin yolunu bulamazdık hocam.
    Crackli gibi bişey oluyor herhalde hocam.Ben çoğu programları böyle kullanıyorum nerdeyse.Neyse üzümünü yiyelim bağını sormayalım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 8 Ocak 2012; 2:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

Herşeye para vericek olsaydık evin yolunu bulamazdık hocam.
    Crackli gibi bişey oluyor herhalde hocam.Ben çoğu programları böyle kullanıyorum nerdeyse.Neyse üzümünü yiyelim bağını sormayalım hocam.

iyimiş sevdim bu işi

• Biraz saçma bir soru olacak ama,
    başka rom yükledikten sonra eski programlarımız falan gidiyordur herhalde. Onları koruma imkanımız var mıdır ?
  • Root yapinca kolayca silebiyo muyuz? Bide bende turkcell rom var buna root yapilmiyo mu illaha yoigo dedin galiba o roma mi yapabiliyoruz? Sanirim garantiden cikiyodu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquitmen -- 8 Ocak 2012; 13:08:09 >
  • arkadaslar telefonun wireless sinyalini nasıl güclendirebilirim ?
  • quote:

Root yapinca kolayca silebiyo muyuz? Bide bende turkcell rom var buna root yapilmiyo mu illaha yoigo dedin galiba o roma mi yapabiliyoruz? Sanirim garantiden cikiyodu...

Ben garanti olayını biraz araştırdım ama kesin bir bilgi yok . Unroot edince falan garantili oluyormuş gibi söylentiler var ama pek inanmıyorum ben. Garantide root atılıp atılmadığını öğrenmek çok zor olmasa gerek?
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.