Şimdi Ara

Turkcell Superonline ile 100mbit fiber interneti konuştuk (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
0
Favori
41.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adil kullanımınıda yiyim, döşenen kablolarıda..!
  • 6 aydır 20 mbit kullanıyorum, her ay download ım 1000gb upload ım 300gb seviyelerinde, kesildiğini veya kota uygulandığını görmedim,
    bilginize
  • İlk önce adam gibi bir çağrı merkezi kursunlar, her girdiğimde "yoğunluktan dolayı sayfalar geç açılabilir" bandı, teknik desteğe ulaşmak için dakikalarca sırada bekleme, yemin ediyorum, telefon kulağıma yapıştı.Şu an da eski ttnet'im le bağlanıyorum, superonline ışıklarıda kırmızı kırmızı çok dekoratif duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

call of duty'de pingler genelde 50-95 arası.. akşam saatlerinde biraz yükseliyor

evet dediğin gibi oldu dostum benimde bugun bağlandı ve COD BO da ping 60-70 arasi oluyor ve çok güzel takılmadan oynayabiliyorum
  • "Genelde emule , torrent gibi download programlarını kullanıyorum . Şu an 1 mbit TTnet'teyim . Felaket ... Fiber internet de en az 5 daire istiyorlar . Uydunet kötü , Metronet kötü ,Superonline kötü , TTnet berbat . Yahu biz hangi interneti kullanacağız bu memlekette ?"

Mustafa Topaloğlu NET kullan (nam-ı diğer: MTNET) direk uzaylı teknolojisi, hehe

Şaka bir yana, Arkadaşlar, ben superonline'da bulundum, bütün sorunlarına ve maliyetine rağmen adamlar yılmıyor, şuanda tam kapasite çalışamıyorlar bizim milletimiz cahil! sınırsız interneti kullanıyor hazır fiber çekilmiş sitesine ama abone olmuyor, korkuyor! tahammülü yok ufak sorunlara, Ne kadar hızlı kullanıcı sayıları artarsa o kadar hızlı yayılacaklar ama önlerinde TTNET'in gizli engeli ve TT'den bıkmalarına rağmen bizim milletin Superonline'a sıcak bakmaması var!

Ama şuna karşıyım hızlı internet, limitsiz internetle senkron gitmelidir, yoksa o internetind anlamı kalmaz! adil kullanım saçma burada, şu anda interneti msn ve facebook dışına kullanmayı yeni öğreniyor milletimiz bundan 2-3 sene sonra insanlar internetten HD çözünürlüklü videoları,Sevdiği 4-5 diziyi,Filmleri ve diğer torrent dosyalarını indirmek isteyecek o zaman ne yapacaklar? youtube'un kapatılmasının asıl nedeni olduğu söylenen "TTnet'in sınırlı yurtdışı kapasitesini taşırması" gibi bu "servisleri" de bu yüzden engelleyecekler mi? Baksanıza Superonline bile adil kullanımı övmeye başlamış...

PARStr

• Daha önce benim de belirttiğim gibi.. Fiber ülkemizde yeni bir sistem ve yavaş yavaş oturuyor. tabi ki sorunlar olacak dünyanın hiç bir yerinde kusursuz internet yok. Ama bizim insanlarımız en ufak bir sorun olsa örneğin internet mi kesildi? hemen kötülemeye ve çamur atmaya başlar. Sistemin gelişmesi için abone sayısınında artması lazım. TTNET'e rakip çıkması iyi oldu yakında büyük rekabetlerde başlar.
  • bizde var kullanıyorum 100 mbit sınırsız ve hızlı 90 tl aylık ayrıca lig tv izleyebiliosun ve telefon olarakda kullanabiliyosun. ben sadece sitelerin altyapısında olduunu biliorum
  • quote:

Daha önce benim de belirttiğim gibi.. Fiber ülkemizde yeni bir sistem ve yavaş yavaş oturuyor. tabi ki sorunlar olacak dünyanın hiç bir yerinde kusursuz internet yok. Ama bizim insanlarımız en ufak bir sorun olsa örneğin internet mi kesildi? hemen kötülemeye ve çamur atmaya başlar. Sistemin gelişmesi için abone sayısınında artması lazım. TTNET'e rakip çıkması iyi oldu yakında büyük rekabetlerde başlar.

Sen hangi şubesinde çalışıyorsun Superonline'ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Daha önce benim de belirttiğim gibi.. Fiber ülkemizde yeni bir sistem ve yavaş yavaş oturuyor. tabi ki sorunlar olacak dünyanın hiç bir yerinde kusursuz internet yok. Ama bizim insanlarımız en ufak bir sorun olsa örneğin internet mi kesildi? hemen kötülemeye ve çamur atmaya başlar. Sistemin gelişmesi için abone sayısınında artması lazım. TTNET'e rakip çıkması iyi oldu yakında büyük rekabetlerde başlar.

Artis işte jay jay justified
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Benim bir şube de çalıştığım yok. sadece olanları ve olması gerekenleri yazdım

• quote:

Ama bizim insanlarımız en ufak bir sorun olsa örneğin internet mi kesildi? hemen kötülemeye ve çamur atmaya başlar. Sistemin gelişmesi için abone sayısınında artması lazım.

100mbit up/down simetrik hızlı tarife 100 TL iken 600 TL oldu upload hızı da 5mbit oldu, hakketen ufak bir sorun

Aynı altyapıya daha çok insan alarak Superonline'ın karını maksimize etmek lazım tabi, şirketler de kazansın

24/7 internet kullanan Bora diye bir fiber reklamı vardı. Ne yapacak bu adam 24/7 tavla mı oynayacak ki kotası dolmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 3 Aralık 2010; 11:22:22 >

• Ben burda fiyat bakımından değil teknik bakımınıdan konuşuyorum.. dikkat edersen. İnternet'in aşırı yavaşlaması, ani kopmalar vb. durumlar. Abone sayısının artması her zaman artıdır. altyapı genişler doğal olarakda gelişir teknik sorunlar azalır. sadece sitelere değil normal apartmanlara da bağlanmaya başlar.
  • şu memlekette düzgün birşey ne zaman olcak.her işin altından bir şeyler çıkıyor ya.

email yerine normal mektup kullanacam artık
  • bu söylenenlerin dısında fiberleri belirli yerlere veriyolar ayrıca fiber optik kablolarda cat5 ( koaksiyel ) kablolara göre bayada pahalı ( tam fiyatını bilmiyorum. ) fiberi su an superonline yaptıgı icin haliyle rekabette yok 2-3 veya daha fazla sağlayıcı fiber ile piyasaya girdigi zaman iyileşme olur ama Türkiye şartlarında fiberi normal int. gibi kullanırsınız bu ttnet in 2 mb sağlayamadıgı halde 8 mb int vermesi gibi bişey hiç bi fark yok

D.N : avrupa ile Türkiye'yi kıyaslamayın aramızdaki fark dağlarla ölçülmez.
  • 100mb konuşun tabi ben 20kb ile dosya indirim siz 100mb konuşun Allah gani gani belasını versin superonline'ın!
  • acaba olacakmı ??
  • Fiber internet hizmeti verilen bir ilde oturmadığımdan dolayı pek bilgim yok Superonline hakkında. Umarım yakında tüm illerde hizmetlerini yaygınlaştırırlar. Şu adil kullanım olayı da olmasa hiç yoktan adslden iyidir.

Superonline la bir kere temasım oldu. Müşteri hizmetlerini aramıştım "şşttt laan lan arama geldi olum" diye bir ses gelmişti sonra öksürerek buyrun efendim diyen bir elemanın sesi.
  • Bozuk plak gibi tekrarlamak istemiyorum ama bir an önce hizmet verdikleri bölgeleri arttırmalılar. Hele büyüksehirlerde İstanbul,İzmir,Ankara gibi her yerde site olsun olmasın hizmet vermeliler. Maliyetli ama bunu yapmazlarsa sadece havada kalıyor tüm yaptıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

"Genelde emule , torrent gibi download programlarını kullanıyorum . Şu an 1 mbit TTnet'teyim . Felaket ... Fiber internet de en az 5 daire istiyorlar . Uydunet kötü , Metronet kötü ,Superonline kötü , TTnet berbat . Yahu biz hangi interneti kullanacağız bu memlekette ?"

Mustafa Topaloğlu NET kullan (nam-ı diğer: MTNET) direk uzaylı teknolojisi, hehe

Şaka bir yana, Arkadaşlar, ben superonline'da bulundum, bütün sorunlarına ve maliyetine rağmen adamlar yılmıyor, şuanda tam kapasite çalışamıyorlar bizim milletimiz cahil! sınırsız interneti kullanıyor hazır fiber çekilmiş sitesine ama abone olmuyor, korkuyor! tahammülü yok ufak sorunlara, Ne kadar hızlı kullanıcı sayıları artarsa o kadar hızlı yayılacaklar ama önlerinde TTNET'in gizli engeli ve TT'den bıkmalarına rağmen bizim milletin Superonline'a sıcak bakmaması var!

Ama şuna karşıyım hızlı internet, limitsiz internetle senkron gitmelidir, yoksa o internetind anlamı kalmaz! adil kullanım saçma burada, şu anda interneti msn ve facebook dışına kullanmayı yeni öğreniyor milletimiz bundan 2-3 sene sonra insanlar internetten HD çözünürlüklü videoları,Sevdiği 4-5 diziyi,Filmleri ve diğer torrent dosyalarını indirmek isteyecek o zaman ne yapacaklar? youtube'un kapatılmasının asıl nedeni olduğu söylenen "TTnet'in sınırlı yurtdışı kapasitesini taşırması" gibi bu "servisleri" de bu yüzden engelleyecekler mi? Baksanıza Superonline bile adil kullanımı övmeye başlamış...

PARStr

aslında adil kullanım olmayan paketleride var

fakat ttnet ile aynı fiyat

ben mesela 20 mbit sınırsız almayı planlıyorum

200 tl aylık

parayı bayılınca kalkıyor adil kullanım

tabi gönül isterdi bunlarda fiyatlar daha ucuz olsun

• buraya yazdığım yorumdan dolayı 3gün ban yememe sebep olan kadın.nse uzatmiyim adminlerin sağı solu tutmuyo.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.