Şimdi Ara

Turkcell Superonline geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Aydır ttnet faturalarım yüksek geliyor. Geçen ay aradığımda güvenlik için yapılan bir güncelleme için deyip geçiştirdiler. Bu ayda öyle gelince Superonline'a gecmeye karar verdim. Bir kaç sorum olacak
    Sınırsız aylık ücreti ne kadar?
    Telefon olmadan direk telefon hattından bağlama yapıyorlar mı?
    Adil kullanım kotası gibi belirli bir kotayı geçince internette yavaşlama oluyor mu?

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 16:57:37 >
  • AKK yine var
  • Nerede oturuyorsunuz ve altyapı orada mevcut mu?
  • eğer fiber düşünmüyorsanız. Daha iyi bir internet filan beklentiniz olmasın. ADSL de hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor. dolayısıyla hepsi aynı performans sunacak. Tek fark ekonomik olarak bir + yada - varsa değişikliği düşünün
  • Aylık ücret hepsinde aynı diye biliyorum ayrıca akk de mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Aylık ücret hepsinde aynı diye biliyorum ayrıca akk de mevcut..

işte ADSL tarifeleri bilmiyorum. Ama arkadaş araştırırken tek olarak bu ekonomi durumunu araştırmalı... performans olarak (performans derken; ttnette oluşan kısa süreli kopup bağlanmalar, internet hızınızın asla size sundukları hızda olmaması...vs) hepsi aynı sorunları taşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemzemli Rakı

2 Aydır ttnet faturalarım yüksek geliyor. Geçen ay aradığımda güvenlik için yapılan bir güncelleme için deyip geçiştirdiler. Bu ayda öyle gelince Superonline'a gecmeye karar verdim. Bir kaç sorum olacak
    Sınırsız aylık ücreti ne kadar?
    Telefon olmadan direk telefon hattından bağlama yapıyorlar mı?
    Adil kullanım kotası gibi belirli bir kotayı geçince internette yavaşlama oluyor mu?

bnde ttnetten superonlineye geçtim adsl de bi fark yok aynı yapı ama fiber varsa tabi fiber hem ucuz hem hızlı adsl ttnet'e kıyasla 5-10tl daha ucuz
  • Yorumlar için teşekkür ediyorum arkadaşlar, geçmeye karar verdim fiber alıcam
  • Ben de aynı durumdayım. TTNetbugün aradı ve ayın 30 unda sözleşmeniz bitiyor deyince güzel bir teklif sunacak sandım ama sözleşmesiz 63 lira olan interneti sözleşme verirsem 59 lira olacağını söyleyinca "Hattı kapatır yeni abonelik alırım daha iyi. Yeni aboneler 30 liradan veriyorsunuz" deim bana malasef dedi
    Ben de Superonline a geçeceğim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline ile ilgili kötü yorumlar okusamda geçtim sonunda 2 gündür iyi gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.