Şimdi Ara

Turkcell SUPERBOX'la evlere özel 4.5G hızında internet geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
23.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o fiyatlarla alınmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Her yerde 4g baz istasyonu yok bunu belirttim zaten olduğu yerlerdeki insanlar aynı hizmet verilse TT'ninkini alır diye de belirttim çünkü ucuz olur o yüzden Turkcell için çok büyük beklentiniz olmasın muhtemelen pahalı satacak ucuzlatmayacak ki hizmeti devam ettirebilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok ama çok saçma. Örnek olması açısından, Tayland'ın (Taywan gibi teknoloji üssü değil, tarım ülkesi) en büyük operatöründe fiyatlar şöyle: 1Mbit sınırsız kota 4G/3G = Aylık 32 tl. 4Mbit sınırsız kota 4G/3G kota aylık 50 tl. İster telefonda ister evde ister yolda kullanın sadece evde kullanacaksınız diye sınır yok. Aylık ve haftalık olarakta alınabiliyor. Haftalıkta 6Mbit pakette çıkarmışlar 20 tl ye (aylık olanı çıkarsa 65-70 tl olur herhalde). Ha unutmadan söyleyeyim Tayland ve asya bölgesinde uluslararası internet erişim fiyatları çok daha yüksek. Yani adamlar denizaltı kablolarından taşıdığı için veriyi daha yüksek para ödüyor uluslararası şirketlere. Türkcell in yaptığı bildiğiniz soygun.

  • Oyunlarda Yüksek Ping Sorununu Ortadan Kaldırırsa Geçiş Yapılabilir.
  • Mis gibi reklam kokuyor. Kullanıcı dostu bir forum bu fiyatlara sahip bir şeyin reklamını bile yapmaz tepki olsun diye ama işte...

  • Bu forumda 50 GB 139 TL kim verir?

  • Fiyatları bilerek yüksek tutuyorlar bir süre bu şekilde test edecekler. Ondan sonra 100 gb kotali tarifeyi 60 lira gibi bir fiyata satacaklar. Hatta kotalı değil limitsiz bile verebilirler. Hız düştükten sonra 1 veya 3 mbps gibi bir hız yapabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editör yazmış yazmış şöyle böyle vs vs diye güzel reklam yapmış.. fiyat ya en sona sıkıştırılmış



    SUPERBOX’ta sunulan paketlerin ücretleri ise 50GB 139TL, 100GB 199TL, 200GB 249TL olacak. Çok ucuz maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz pahalı ve tanıtımda da gereksiz bir abartı var. Zaten usb ile stick bile vardı bu furya başladığında. Bu koca aletle değişen pek büyük bir olay yok. Sim kart destekli modemler de var. Neyse efenim sonuç olarak Platinum üyeleri hedeflenmiş öncelikle, fiyatlar onlara normaldir.

  • Şu kotayı gördükçe insan deli oluyor.
    Artık bu kota işinden kurtulmak gerekiyor, fiyatlar zaten şaka gibi, zengin adam alır alırsa.

    Bu cihaza da gerek yok aslında sim kart destekli modemlerle bile halledilir.

  • notropil kullanıcısına yanıt
    5g de biraz daha düşecek ama fiber gibi olmaz 3-4 ms nere 50-60 ms nere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para kazanmanın yeni yolu, bunun nesi inovatif? Bari siz bunu büyük bir olaymış gibi lanse etmeyin. Adam resmen fiber altyapısı ile uğraşmamak için mevcut altyapısı olan 4.5G ile yüksek fiyattan kota hizmeti sunup, yüksek fiyat düşük maliyet moduna girmiş. Önce mevcut abonelerine fiber altyapısı sunsun. Fiber altyapısı sunmadığı gibi biz ttnet altyapısı kullanıyoruz adsl için ve bunun parasını da faturaya yansıtıyoruz diyebilecek kadar da arsızlar. Yazıklar olsun. Kimse kusura bakmasın ama buna emek çalmak denir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Fiyatları bilerek yüksek tutuyorlar bir süre bu şekilde test edecekler. Ondan sonra 100 gb kotali tarifeyi 60 lira gibi bir fiyata satacaklar. Hatta kotalı değil limitsiz bile verebilirler. Hız düştükten sonra 1 veya 3 mbps gibi bir hız yapabilirler.

    Turkcell'in paket fiyatlarina baktim da 6 GB i 60 TL ye veriyorlar. 1000 DK v.b.ile. Yani senin dedigin imkansizin bir tik altinda. Turkcell'de yok oyle bir sey.
  • ihtiyacı olanlar için iyi ama bence bu fiyatlara değmez
  • Tensi T kullanıcısına yanıt
    Turkcell bu tarifeleri sabit internet kullanıcıları için çıkardı bence. Mobil ile bence kiyaslanmamali. Amaci adsl ile rekabet etmek. Ben düşeceğine inanıyorum. Adsl için alternatif olmaya çalışacaklar.

    Bunu da bir anda değil aşama aşama yapacaklar diye düşünüyorum. Kapasitelerini test edip fiyatları dusurecekler ya da dusuremeyecekler. Bakalım ne sonuç verecek testler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Oyle bir sey olmasina imkan vermiyorum. Olursa da en cok sevinen insanlardan biri ben olacagim. Oturdugum semte ADSL disinda hic bir alternatif yok. ADSL'de de hiz 5 Mbit in uzerine cikinca baglanmak nerede ise imkansiz hale geliyor. 4 Mbit'e elle ayarlatiyorum ISS'i arayip. Arada ne oluyorsa limiti kaldiriyorlar. Dakika basi kopmaya baslayinca tekrar 4'e indirtiyorum. Yani kisaca keske olsa. Ama firma **** olunca IMKANSIZ diyorum yine de.

    Edit : DH reklam aldigi firmalara hakareti engellemek icin filtre koymus herhalde. Soz konusu firmaya kaz - ik deyince * a cevirdi keratalar.Sevgili DH, bizim dememizle ya da sizin engellemenizle duzelmiyor firmanin fiyat politikasi. Herkes ne mal olduklarini biliyor. Subyancilari desteklediklerini de unutmadik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 3 Ağustos 2017; 11:11:23 >
  • Turkcell de bizi görecek mi?

  • İnterneti adeta koklatıyorlar...5,10 yıl daha internetten sömürürler bu ülkede.







    Cep telefonları Türkiye ye, ilk girdiği yerleştiği 15 yıl konuşma, sms, mms fiyatları ile yediler bu ülkeyi, nezaman yaygınlaştı 3g,4g, WhatsApp, skype gibi haberleşme olanakları arttı fiyatlar yavaşladı.







    İnterneti, sermaye kesimi bilerek pahalı ve ulaşması zor tutuyorlarki şuan en büyük gelir kaynakları, 4gb internet 40 lira vur gitsin!

  • %50 oranında indirim yapılmadıkça bu proje tutmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 3 Ağustos 2017; 12:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Turkcell de bizi görecek mi?

    Görmekle kalmayıp öpecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.