Şimdi Ara

Turkcell Superbox 10Mbit Paketi Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende alt yapı kaynaklı internet problemimden dolayı turkcellin 10mbit sınırsız paketini almayı düşünüyorum. Fakat bana söylenen bilgi bu paketi aldığımda 10 mbit internet olmasına rağmen download yaparken 4 ile 6 mbs leri göreceğim söyleniyor . Bu bilgi doğrumudur acaba ? Kullanan arkadaşlar bana cevap verebilirse çok sevinirim.Yani demek istediğim 10mbitlik paket ile download hızım kaç mb olur?

• Forumda alanlar vardi speedtest screen shot atmislardi neredeyse hep 10 down 10 up çıkmıştı kuruluma eve geldiklerinde hizi begenirsen aliyorsun zaten konum iyiyse 10 down 10 up rahat alinir turkcelde turkcel hat varsa yanikinda aksam saatlerinde test et bakalim 10 ustu cikiyorsa al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1 aydır 10 mps lik paketi kullanıyorum kırsal alandayım sorunsuz 10 mps alıyorum ping değerleri stabil 1 aydır 1 kere bile kopma olmadı çok stabil tavsiye ederim.
  • Hocam peki bana gelen bilgiye göre yani kişinin verdiği bilgi 10mbit görürsün ama download yaparken saniyede 4 ile 6 mbit arası indirme yaparsındiyor yani 4000-6000 arası bu doğrumudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.