Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
13
Favori
47.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendi sekreter servisinizi kapatarak sizi arayıp da ulaşamayan olursa TL kesilmesini önlersiniz. (iptal sekreter - 2200)
    kendiniz sekreter servisi açık birini arayıp ulaşamazsanız sinyal sesini duymadan kapatmalısınız TL kesmemesi için.
    yani aslında durumu kontrol altına almak sizin elinizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ücrete diğer iki operatörde de denk gelmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu neden karşı tarafın açtığı özelliğin parasını biz ödüyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Yahu neden karşı tarafın açtığı özelliğin parasını biz ödüyoruz?
    Turkcell 'in söğüşleme yöntemlerinden sadece

1 tanesi

"PARACI ve pahacı 'TURKCELL' diye boşa dememişler.

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Alsın hicbirsey olmaz o diğer operatörlerdeki dandik hizmete vermekten iyidir.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hattı annem kullanıyor. 65 yaş üstü başka şehirde yaşıyor. Bundan önce tt kullandı 2 yıl. Hiçbir şekilde böyle bir ücretle karşılaşmadım. Turkcele geçeli 20 gün oldu şimdiden 5 tane sekreter ücreti yansıtılmış. Kendi telefonundan kapattım ama aradığı kişilere karşı bir çözümü olmalı. Herkes genç kullanıcı değil sonuçta. btk ve şikayetvar'a yazdım bakalım.
    Dandik operatörün çöp hizmeti

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Pişman oldum turkcele geçtiğimde. Çalıştığım yerde sürekli ses kesiliyor konuşurken ve depo tarzı yerlerde turkcell hat tamamen gidiyor. Önceki hattım vodafone idi ondan da memnun değildim interneti çok yavaştı. Vodafone den önce tt kullandım en memnun olduğum hattı. Çekim gücü ve fiyat açısından. Çalıştığım yer Ankara'nın merkezi bir yerinde ama turkcell sıkıntılı burada
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bende iki yıldır iki farklı operatör kullandım ama böyle bir ücret yoktu. Turkcell mh ile dün akşam görüştüm. İptal edilmiyor, annenize öğretin erken kapatsın telefonu diyor yani "ss" ödeyeceksiniz sekreter ücretini diyor.
    turkcelle mecbur değilseniz taşıyın hattı, mecbursanız rahat tarifelerini kullanın onlarda yok böyle şeyler sabit ücretin üstüne çıkamıyorsunuz

Kalite farkını hissermişinizdir .

Turkcell kalitesine hoşgeldiniz

Bölgenizde TT iyi ise ona geçin boşuna macera aramayın.

Çektiği yerlerde TT iyidir
    Ama bir Turkcell olamaz

Operatörden çıkmadan önce Turkcell'i arayıp çekmiyor diye yer belirtirseniz baz istasyonu için mülk aramaya başlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Temmuz 2020; 13:23:38 >
    Beyefendi turkcell kullanan seven ve aşığı olan bir kesimi tahrik ediyorsunuz,yapmayın böyle 😂

• Yıllardır online işlemler tasarımı aynı olan,

1mb internet için 20 TL gibi fiyatlar çeken,

Daha sesi bile soluk soluk gelen,

VoLTE hizmetini 4 sene sonra düzgünce (!) kullanıma sunması,

VoLTE hizmetini sağlasa dahi uyumlu cihaza uyumsuz diyen,

Online İşlemler'e internet aldığında 1-2 saat sonra sisteme gelen,

Paket kalan kullanımın 2-3 saat sonra güncellendiği bir operatordur TT.

Fiyatına göre evet haklısınız kaliteli

Ha uçak modunu kapatıp açarsanız belki güncellenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Temmuz 2020; 14:22:15 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece gerçekleri yazıyorum Arif olan olmaz

• Hocam taahhüt bitince indirim olmadığı için her sene başka operatörleri ziyaret ediyoruz mecbur.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Turkcelle mecbur değilim ama cayma bedeli ilk aydan 60 TL gibi bir rakam çıkardılar. Çok telefon kullanan birisi değilim interneti daha çok kullanıyorum. Sekreter uygulaması anneme aldığım hatta sıkıntı. Ben ulaşamayınca zaten kapatıyorum. Yaşlılar için bu sekreter olay sıkıntı
    Hissettim gerçekten
    Çok parlatılan bir üründen uzak durmak gerektiğini anladım.
    Şunu şöyle anlatayım;
    Hiçbir operatör Türkiye'de %100 çekim garantisi vermiyor. Hatta operatörler 4.5G için baz istasyonu talebi oluşturmak için 2mbps hız almanız lazım.

Türkiye geneline baktığımızda En iyisi Turkcell, en kötüsü Vodafone oluyor.

Şimdi mesela benim bölgemde Vodafone ve Turkcell çok iyi çekiyor, Türk Telekom çekmiyor. Şehir değiştiririm, Vodafone çekmez Türk Telekom çeker. Değişiyor sürekli bu durum.

Siz belirttiğiniz kadarıyla bulunduğunuz bölgede Turkcell çekmiyor, en iyisi Türk Telekom bölgenizde. O zaman Türk Telekom kullanın.

Benim sizlere anlatmak istediğim
    Turkcell 10 yerin 8'inde çeker;
    Türk Telekom 10 yerin 6-7'sinde çeker;
    Vodafone 10 yerin 5-6'sinda çeker.

Hız olarak baktığımızda Turkcell > Türk Telekom > Vodafone grafiği ortaya çıkıyor.

Zaten İstanbul'da çekmeyen yer yok neredeyse 3 operatörde de, ucunu yan yana koyun en iyisi hangisi bakın. Turkcell'in şansı daha yüksek. Büyükşehirlerde her zaman küçük şehirlere göre daha iyi çeker. Çünkü en yüksek hız kullanım hakkına sahipler ve en hızlı bandlari kullanırlar.

Bazıları bu anlattığımı anlamakta zorlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Temmuz 2020; 17:6:18 >

• Sıkıntı şurada, taahhüt yenileme zamanı gelince operatör ücret artışına gidiyor. Dışardan gelene daha ucuza veriyor. Yoksa herkes bulunduğu yerdeki en iyi çeken operatörde kalır.
    Operatörler elindeki müşteriyi tutma derdinde değil nedense sıkıntı burada başlıyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.