Şimdi Ara

Turkcell Sarı kutu Turkcell com tr de indirim (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.526
Cevap
49
Favori
127.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

    Aralık 12 de iphone X aldım kod kullanmama rağmen indirimsiz çekim yapıldı.Siparişi iptal ettim daha kargoya verilmeden yani aradılar iptal talebini gerçekleştirdik 15 aralık da kargo geldi almadım iade edildi dedim geri gönderdim.Defalarca aramama rağmen onlarca talep oluşturmama rağmen hiç bir şekilde geri dönüş yok her seferinde işlemlerinizi hızlandırıyoruz diyolar fakat ortada herhangi bir işlem yok.Kredi kartımın ekstresi kesildi 6000 lira açık var durduk yere başıma bela aldım Turkcell diye güvenip alışveriş yapıyoruz şu çektiğimiz rezilliğe bak Allah sabır versin hocam diyecek başka birşey yok.

    Ben de playstation 4 ü iade etmiştim tam 1 ay sonra parayı iade ettiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akseusar kodu kalan var mı acaba? Tükendi alamadım sarı kutudan.
  • 9 tl. ye aldığım hoparlörü tablete bağladım ve biraz müzik dinledim ,gümbür gümbür ötüyor meret ,birde 5 para etmez diyenler vardı :)
  • farkli bir mh numarasi mi? Rica etsem paylasabilir misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 7 Ocak 2018; 1:26:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    9 tl. ye aldığım hoparlörü tablete bağladım ve biraz müzik dinledim ,gümbür gümbür ötüyor meret ,birde 5 para etmez diyenler vardı :)


    altı boş bi tahtanın üzerine koyup çalıştırdım. örneğin tv sehpasının üzerine koyun... Ses cidden gümbür gümbür... diğer zeminlerde işe yaramıyor. Böyle bir denemeyi evinizde mutlaka yapın...
  • 100 TL 50 TL indirim kodunu kullanmıyacak arkadaş var mı ?
    Şarj aleti alıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 7 Ocak 2018; 10:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt
    bende tahta masada kullanmıştım ondan mı ses güzel çıktı :)
  • powerbank almıştık gelen giden yok siparişlerim kısmında da gözükmüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    bende tahta masada kullanmıştım ondan mı ses güzel çıktı :)

    Tahta sesi yukseltir zaten hocam. Kaliteli hoparlorlerin kasalarina bakin onlar da ahsaptan yapilmadir. Benim aklima o geldigi icin ilk orada deneme yaptim. Sizinkisinde de bu sebepten dolayi sesi guzel cikmistir...
  • 100TL'ye 50 TL indirim olan çekle, 139'dan 69'a düşen philips powerbank'i 19 TL'ye aldım. 25 Aralık'ta siparişi geçtim, 29 Aralık'ta geldi. Şans işi galiba birazda.
  • Hoparlörden satın almıştım ama kullanma şansım olmadı, olacak gibi de görünmüyor. Düşünen olursa satabilirim arkadaşlar.
  • Aralık ayında sarı kutu puanıyla fermuarlı kulaklık alıpda gelen oldumu ? ne saçma sapan bir firmadır puan düştü gelen giden yok siparişlerimde yok takip edicek yer yok tam pişmanlıksın turkcell
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    Aralık ayında sarı kutu puanıyla fermuarlı kulaklık alıpda gelen oldumu ? ne saçma sapan bir firmadır puan düştü gelen giden yok siparişlerimde yok takip edicek yer yok tam pişmanlıksın turkcell

    Aralık'ta aldım, iki gün sonra geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    Aralık ayında sarı kutu puanıyla fermuarlı kulaklık alıpda gelen oldumu ? ne saçma sapan bir firmadır puan düştü gelen giden yok siparişlerimde yok takip edicek yer yok tam pişmanlıksın turkcell

    İptsl etmişler düm sms göndermişler iptal edildiğini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt
    şaka gibi harcalamalarda 3000 puan kulaklık gözüküyor hattanıza tanımlandı diye ama onun dışında ses yok, takip edicek yerde yok illa arayıp sormakmı lazım acaba ?
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı oldu ilk önce canlı yardımdan bağlandım iptal olmuş dedi ürün tükenmiş diyede ekledi tel ile aradım müşteri temsilcisini oda kargo bi numara verdi numarayı aradım firmamızda kayıtlı cep numaranız yoktur diyip kapanıyordu sonra kurye aradıda farkına vardım ürünün kuryeye verildiğini yoksa ne türksel ne verdikleri numaradaki kargo nede ben bilmiyorduk ürünün ne olduğunu.Yani demek istediğim arasanda bilemiyorsun seni aramalarını bekle yada iptal et puanın geri yüklensin ürün zaten kargodaysa sana gelir geri gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix_58 -- 14 Ocak 2018; 23:35:4 >
  • Sarı kutu puanını transfer etme butonu gelmiş beyler

    Puan satışı vs ilanları açılır yakında :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikropzoft

    Sarı kutu puanını transfer etme butonu gelmiş beyler

    Puan satışı vs ilanları açılır yakında :)

    Transfer özelliği çoktan geldi ve çoktan puan satışı başladı Donanımhaber'de.
  • Arkadaşlar bu kitsound bluetooth hoparlörün on off düğmesi bozulduğu için Tamir edilmesi amacıyla ürünü Turkcelle geri gönderdim. 15 gündür servisin telefon numarasını istiyorum veremiyorlar çünkü ürünün Türkiye’de teknik servisi yok. Benim hoparlörün on off düğmesinin bozulmasından dolayı bana haber dahi vermeden para iadesi yaptılar. Ürünü bozmayın kesinlikle tamir etmiyorlar.

    Şimdi ben mağdur oldum. Ellerinde başka hoparlor yok, yenisini istediğimi para iadesini istemediğimi defalarca belirttim fakat inanın bir haftada 10 tane kayıt oluşturdum kesinlikle geri dönüş yapmıyorlar. Yani benim hoparlör gitti.

    Turkcell mağazadan alışveriş yaptıktan sonra kesinlikle muhatap beklemeyin, dönmüyorlar. 532 yi arıyorum onlar mağaza işlemlerini göremiyorlarmış. Kısacası muhatap yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asterix_58 kullanıcısına yanıt
    Canlı yardımın dünyadan haberi yok hocam şaka gibiler. 2 kez görüştüm ilk başta almamışsınız zaten dedi, iyi bakın harcamalarda var ve sms geldi dedim tekrar bakınca buldu bu seferde ama siparişiniz gözükmüyor dedi bu sizin sistemin suçu dedim o zamanda kargo firmasının numarasını vereyim arayın onlara sorun diyerek kapattı, kargoyu aradım adınıza kayıtlı teslimat yok diyerek onlarda salladı.

    Özetle Turkcell kadar 3 kuruşluk işi beceremeyen başka beceriksiz firma varmıdır merak ediyorum. 5 TL'lik kulaklık hiç önemli değil gelmesin ama sistemleri berbat, müşteri hizmetleri umursamaz bilgisiz şaka gibiler...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.