Şimdi Ara

Turkcell Sarı kutu Turkcell com tr de indirim (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.526
Cevap
48
Favori
128.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğumuz puanları bitirmişken daha iyi bir şeyler verseler felaket sürpriz olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

çoğumuz puanları bitirmişken daha iyi bir şeyler verseler felaket sürpriz olur :)

ben bi ihtimal bekliyorum hocam, bu ayın bitmesine daha 2 hafta var, belki bi sürpriz yaparlar. belki de 3000 puan a 50 tl indirimi, bilerek kapadılar.
  • Fulltrip Yurtdışı Uçak kodu alıp , kıbrısta deneyen var mı ?
  • Puan lazım olan varsa tanıdık hesaplardan yardımcı olurum pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x alanlar ne durumda. Bana e fatura bile geldi. Kargo bilgisi hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

iphone x alanlar ne durumda. Bana e fatura bile geldi. Kargo bilgisi hala yok.

Ben de de durum aynı maalesef

• quote:

bugun aksam veya yarın kargoda olur fatura geldıyse
  • quote:

12 sinde aldım. 15inde fatura maili geldi 16sında kargoya verildi smsi geldi . 18 i bugün yani az önce geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

quote:

cumartesi geldi e fatura. Anlamadım kargo bilgisi hala yok. Sipariş numarasını yazıyorum. Hiç birşey yok. Ne kadar kötü bi kargo şirketiyle anlaşmıoşlar. Turkcell e yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

12 sinde aldım. 15inde fatura maili geldi 16sında kargoya verildi smsi geldi . 18 i bugün yani az önce geldi.

hayırlı olsun hocam. Bende beyaz almaya karar verdim siyah almıştım zorlu dan.Beyaz gelince iade edicem. Arkası parmak izini aşırı belli ediyor. Leş gibi oluyor kenarlarındaki kaplama çok çabuk lekelenio.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

quote:

cumartesi geldi e fatura. Anlamadım kargo bilgisi hala yok. Sipariş numarasını yazıyorum. Hiç birşey yok. Ne kadar kötü bi kargo şirketiyle anlaşmıoşlar. Turkcell e yakışmıyor.

banada cumartesi geldi fatura hocam bugun sabahta sıparısnız kargoya verıldı dıye maıl geldı akseusar almıstım salı gunu 1 hafta olucak nerdeyse

• Beyler biz bu puanları napacaz? 5090 puan öyle duruyor?
  • Cellular Line 8000mA taşınabilir şarj cihazım cumartesi günü gelmişti. Birkaç gündür karıştırıyorum da baya iyi bişi çıktı, şık ve dijital göstergeli, umarım bataryası da uzun ömürlü olur.
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Benim de 8300 var ama bir işe yaramıyor, ben turkcelle yazdım sürekli yazalım şikayet vara bile yazcam toplanılan puanları kullanamıyoruz diye. Rezillik resmen

• İnterglobal kargo hangi firmaya devrediyor kargoyu burada şubesi yok. Bilen var mı arkadaşlar

• eediz kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Bende genelde iphonede beyaz tercih ediyorum. Psikolojikmi bilmem daha stabil çalışıyor hissi veriyıor

Bu siyahı ofiste bir kız arkadaşa aldım.

• Aksesuar için 50 TL indirim kodunu aldık ama 100 TL civarı hiçbir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Sağolasın. Bende genelde iphonede beyaz tercih ediyorum. Psikolojikmi bilmem daha stabil çalışıyor hissi veriyıor

Bu siyahı ofiste bir kız arkadaşa aldım.

• Dtümit D kullanıcısına yanıt
    değişmediyse en son yurtiçiydi...
  • merhaba,

bir kişi puanının bir kısmını başka kullanıcıya kalanını başka kullanıcıya transfer edebiliyor mu acaba?

teşekkürler şimdiden :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.