Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oturan adam

Anahtarlık ve kalem gibi basit hediyeler için şu konuyu sürekli yukarı taşımasak olmaz mı? her seferinde yeni hediye mi geldi diye heyecanla giriyorum. yok benim anahtarılığım gelmedi yok benimki dün geldi... herkesinki gönderilecek işte sabredin az. sanki anahtarlık gelmezse ölecez. Alt tarafı 1-2 liralık bişey bekleyin işte

Aynen katiliyorum. Turkcell 1 liralik urun gonderiyor diye deli gbi kargo bekleyenler var. Anlamiyorum valla. Bu kadarmi degerli bir kalem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

aksesuar indirimini kullanarak en mantıklı ne alınabilir 120 tl lik alabiliyorum tabi turkcell 6 tane vermeyiz felan demezse,telefon almak istiyorum ama sanırım onda indiirm geçerli olmuyor...

Bir Turkcell hattı ile bir adet aksesuar indirimi alabilirsiniz. Ayrıca indirimler birleşmiyor.
  • Merak edenlere;

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI

• Arkadaşlar bu kablosuz mouse nasıl sipariş verilebiliyor , kaldı mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Merak edenlere;

bunlara bir de puan mı verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Arkadaşlar bu kablosuz mouse nasıl sipariş verilebiliyor , kaldı mı acaba ?

en son baktığımda vardı.takriben 1 saat önce bakmıştım.sarı kutudan 20 tl aksesuar indirim kodu 750 puan karşılığında alıyorsunuz.daha sonra turkcel mağazasından indirim kodu ile istediğiniz ürünü alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

bunlara bir de puan mı verdiniz?

Evet 750 puan verdik
  • Benim 2 liralık 4 gb usb de geldi. miniymiş. taktım anahtarlığa.
  • Benim de Turkcel kalem,şapka ve anahtarlıklar nihayet geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

benim kablosuz mouse geldi.perşembe ya da cuma günü sipariş vermiştim,bugün elime ulaştı.burada mesajları görünce 1 haftadan önce gelmez diye düşünmüştüm.tahminimden çabuk geldi.
    sarı kutudan 20 tl indirim kodunu her abone bir kere alabiliyor.yani 6 tane kod alamazsınız.ayrıca kod birleştirmede yok galiba.

bende geçen perşembe siparişi verdim mouse. Fakat hala gelmedi. Acaba sizinki hangi kargo firması ile geldi?
  • benim de anahtarlıklarla şapkalar gelmiş dün
  • çok saçma birşey ile karşılaştım 5000 üstü puanım var internet aldım başka alacak bişe bulamadım tekrardan internet paketi alayım dedim kabul etmiyor
  • Turkcell Maza kampanyası bitmiş. Şu andan itibaren fırsatlarda gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

quote:

Orijinalden alıntı: isongur

benim kablosuz mouse geldi.perşembe ya da cuma günü sipariş vermiştim,bugün elime ulaştı.burada mesajları görünce 1 haftadan önce gelmez diye düşünmüştüm.tahminimden çabuk geldi.
    sarı kutudan 20 tl indirim kodunu her abone bir kere alabiliyor.yani 6 tane kod alamazsınız.ayrıca kod birleştirmede yok galiba.

bende geçen perşembe siparişi verdim mouse. Fakat hala gelmedi. Acaba sizinki hangi kargo firması ile geldi?

daha önce adını hiç duymadığım bir firma.galiba inter global kargo diye bir firmaydı.ben iş yerinden 2 arkadaş için daha alışveriş yaptım.onlarda geldi.1 adet mouse,1 adet 8 gb flashdisk.hepsini aynı gün almıştık.

• Geçen Çarşamba sipariş vermiş oldugum logitech mause büğün elime ulaştı inter globalın burada şubesi olmadıgı için yurtiçi kargoya vermişler onlar getirdi fakat mausenin garanti belgesinde yetkili satıcının kaşesi ve ürünün alındıgı tarih yazmıyor böyle bir şeyle karşılaşan oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Turkcell Maza kampanyası bitmiş. Şu andan itibaren fırsatlarda gözükmüyor.

alacak hiçbirşey kalmadı o zaman desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Turkcell Maza kampanyası bitmiş. Şu andan itibaren fırsatlarda gözükmüyor.

alacak hiçbirşey kalmadı o zaman desenize

Aynen öyle. Çek alınamıyor artık.
  • Dün verdiğim Logitech mause siparişi biraz önce elime ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Dün verdiğim Logitech mause siparişi biraz önce elime ulaştı.

Benimde aynı şekilde mause elime ulaştı fakat garanti belgesinde yetkili satıcının kaşesi ve ürünün alındıgı tarih yok sizde de aynı durum var mı acaba baktınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Dün verdiğim Logitech mause siparişi biraz önce elime ulaştı.

Benimde aynı şekilde mause elime ulaştı fakat garanti belgesinde yetkili satıcının kaşesi ve ürünün alındıgı tarih yok sizde de aynı durum var mı acaba baktınız mı ?

Bakmadım fakat fatura garanti belgesi yerine geçmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.