< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1420. sayfa)

-
-
eğer tt iyiyse bölgende kal devam et teklifler iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 26 Ağustos 2025; 2:47:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
taşıma değil bu yeni hat alana veriyor
2 yıldızlı yerde hat taşıma da yazıyor
-
altını şimdi okudum oluyormuş hayırlı olsun geçene ben 4 yıldır telekomdayım memnunum turkcell para kaptırmam yaşadığım yer değişir çekmez tt ozaman bakarım şuan fazladan turkcell para verip onları zengin etmeye gerek yok
Taşımayada veriyor.Ben Turkcell için git gel yaptım Bimcele numara taşıdım ardından tekrar Turlkcell festival 60 gb tarifesiine geçtim.Bimcell verdi 3 aylık 50 gb 1000 dk 1000 sms.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 26 Ağustos 2025; 8:12:57 >
tamam bilgiler için teşekkürler yazıyı okudum oluyormuş faturasız kullanacak kişiler için iyi hediye veya cocuğuna alana iyi
Hocam bimdeki çalışanda taşımaya vermez sadece yeni hat alana veriyor dedi bilmiyorlar.
Tabi ben git gel yaptığım için sadece 2 gün kullanabildim😀
En azından 2 gün internetsiz kalmadım arama yapabildim.
m. temsilcisi olan veya çalışanların çoğu mobil bilgileri zayıf malesef bana prime paketi telekom fenercell diye yeniletmeye kalkmıştı 😁düşün gerisini sen annem konuşsa iteliyecek
taahhüt bitimine 15 gün kala cıktı.işin ilginci öyle fırsat indirim kaçırmayın falan da yazmıyor hatta baska tarifeler var online a özel kaçırmayın falan yazıyor hepsi bundan daha kötü. sizin ne kadar kaldı tahhüt bitmesine.
-
Dün turkcellden TT ye geçiş yaptım tekrar illere özelden yararlanmak için. umarım 2 gün içinde bitirmez turkcell tarifeyi
-
- Paketten yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneler yararlanabilir.
bireysel ses hattı aboneler ne oluyor ? , türktelekomdan geçiş için başvuru yapan ekstra birşeye mi başvurması gerekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 26 Ağustos 2025; 11:22:17 >
-
İllere özel kapatılmış, herkese aktif edilmiş kampanya.
Firsty yükleyin telde 3 sim olunca yer değiştirerek imei1 e alabilirsiniz.
Arkadaşlsr eşimin 9 günü kaldı turkcelde 60gb için 540 tl teklif var. Git gel yaparak en az zararla hangisinden çıkarım vodafone mu telekom mu??? Aslında diğer hatlara geçmeyi daha çok istiyor ama işyerinin bulunduğu konumda sadece turkcell çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 26 Ağustos 2025; 12:54:20 >
Vodafone’dan geçeceğim fiyat uygun geldi online başvuru yapıp bayiden sim kart teslim oluyor mu ve faturaya başka bilmediğimiz şeyler yansıtılacak mı
pakette durma özelliği var mı
ben dün TT ye geçtim ücretsiz kontörlü bi hat verdiler açılınca aynı gün turkcelle başvuracağım 2 gün idare edebilirsem sorunsuz tamamlanmış olur işlem.
-
Dostlar TT 60gb+ssm+300dk+250sms 449 tlye veriyor. Şehir içinde güzel köyde çekim biraz kötü. Turkcell 60gb ssm yok. Siz hangisini tercih edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şehir ve köyde kalma sıklığınıza göre değerlendirebilirsiniz. yaz boyu köyde kalıyorsanız telefonun çekmemesi işkenceye dönüşür. şehir ve köy faktörü sizin için hangisi ağır basıyorsa ona göre tercih yapın.
-
Arkadaşlar 27 gün sonra taahhüt bitiyo turkcellde supriz ekstra plus 20gb paketi 360₺ ye kullanıyorum.
Yeni paketlere baktım. Teklif edilen dolu ekstralar var 20gb 520₺den başlıyor. Turkcellden memnunum ama çok pahalıya gelecek
Öneriniz tavsiyeniz varsa açığım ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X