Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: awybil , M_Arslan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.487
Cevap
875
Favori
1.668.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Online olarak taşıma yaparken e sim ile geçiş sekmesinden ilerleyin, fatura adresini de illere özel iller den birini seçin, mahalle, cadde vs sallayın ve işlem tamam :)

Örnek;

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Ben de illere özel denilen şehirler de yaşamıyorum ama e sim sayesinde tarifeye geçiş yapmıştım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• teşekkürler bilgi için hocam. haftasonu ben bi bakayım.

• WICARDO kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba, yıllardır Turkcell'den çıkamadığım için Aylık 40GB - 850TL gibi fahiş bir orana ulaştım artık. Hat taşımadan bu fiyatlardan kurtulmanın bir yolu var mıdır? Bulunduğum yerde Vodafone/TT çekmiyor maalesef, ama bu fiyattansa da 3-5 ay idare ederim gerekirse ne yapayım.

• Annem için en düşük konuşma ve interneti olan paket hangisi, taahhüt yaptırabilirim

• lexfer L kullanıcısına yanıt
    1. Yöntem; faturasıza geçip 1 ay bekleyip tekrar avantajlı tariflere geçmek.
    2. Yöntem: Futarasız olarak başka operatöre geçip 3 gün sonra hat açılır açılmaz tekrar Turkcell'e geçmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.