Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ersincoo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.199
Cevap
973
Favori
2.038.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
229 oy
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #25
Giriş

Kmk görevim gereği çalıştığım yerde turkcell çekiyor. Diğer operatörler 5 TL ye ultra lüks pakette verse işime yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mixenon kullanıcısına yanıt

cumartesi faturasıza geçmek için kayıt acmıştım bugun aradılar Mega+ 20 GB 1000dk olanı teklif ettiler kabul etim 340₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmoon -- 25 Haziran 2024; 0:16:27 >

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Süre yokmuş.

Turkceldeydim Türk telekom a geçtim, orda 1 hafta kaldım tekrar Turkcelle geçtim. Gnç den 25 gb yi 330 TL ye verdiler işimi gördü. (Türk telekom aşırı pişman etti beni hiç çekmedi...)

Turkcell'de taahhüt bitmek üzereydi. Faturasıza geçiş yaptık 40 lik paketi 420 TL ye aldık. Birkaç ay sonra faturaliya geçeriz.

Öğrenmiş oldum. Teşekkürler.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Merhaba, 2 ay sonra Taahhüdüm bitiyor, bugün uyarı mesajı geldi. Bulunduğum bölgede en iyi Turkcell çekiyor. Uygun fiyatlı, fiyat/performans bir tarife seçebilmek için illa başka operatöre git-gel yapmak gerekir mi, yoksa faturasıza geçip biraz takılıp aynı avantajları yakalayabilir miyim? Sim kart değişimi ile uğraşmak istemiyorum. Bir de güncel olarak önerdiğiniz paket ve tarifeler nelerdir? Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Git-Gel yapsan bile 300TL den aşşa düzgün bişeyler yok hocam.

Ben telekomdan geçmek için bi inceledim de izlenimim bu yönde.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Umarim beklemenize deyip uygun teklifler gelir ..faturasiza gecen pekcok kisi cok uygun teklifler gelir diye buna basvuruyor ( turk telekomda artık blöf yemedigi icin bunu deneyen cok kisi var) bunun da onunu kesmezler umarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 27 Haziran 2024; 12:34:36 >

Artık hiçbirinde avantaj diyebileceğimiz bişey yok heralde.

Türk Telekom a geçip 330 Tl ye 25 GB paketi aldım. Gnç ile yapıyorlarmış yeğenimin TC ile hallettiler

*Turkcell

• 3 aylık 500TL pakedi ile Turk Telekom'a geçmiş bulunuyorum, ne kadar istemesem de Turkcell'de uygun seçenek yok yoğun kullansam da kullanmasam da cazip değil şimdi.

Paket içeriğim 30GB + 5000DK + 5000SMS. Yani aylık 10GB az gibi gözükse de çoğu zaman Wi-Fi'ye bağlı olduğum için idare edeceğim.

Fiyatlar çok yüksek dolayısıyla fiyat/performans bir şey bulabileceğimi sanmıyorum zaten ama amacım boşu boşuna fazla para ödememek. Yoksa şuan 20GB 1000DK 250SMS e 166TL ödüyorum.

sikayet kaydi ile turkcell de herhangibir indirim tanimlamiyorlar mi ? yada twitter LinkedIn ..vb sosyal medya üzerinden donus yapmiyorlar mi ?

vodafone da 16 gb 'i bu sekilde 150 tl ye alan üye vardi ..turk telekom blof & sikayet ..vb yemiyor artık ..

Hiç denemedim açıkçası, daha iki ayım varken forumdan bilgi almak için yazdım zaten :)

• Geçen ay faturalıya geçtim faturasızdan internetim yetmiyor başka operatöre geçsem ardından direk geri dönsem Turkcell’e faturasızdan faturalı yapabilir miyim herhangi bir süre sıkıntısı yaşar mıyım yoksa direk geri dönerken faturalı olarak mı döneyim şuanda cayma bedelim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 27 Haziran 2024; 15:49:36 >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Aynısını yapmıştım. (Bimcell'e geçip memnun olmayınca geri döndüm.) Herkese aynı tarifeleri gösteriyorlar. Faturalı yada Rahat tarifelerine geçebilirsin. Normal geçiş paketleri daha pahalı. Böylesi uygun gözüküyor.
    Bu bilgiyi ana konuya ekleyebilirsiniz. Turkcell'li olmak için daha uygun yol bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih4187 -- 27 Haziran 2024; 16:7:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Bende geçeyim. Faturasız mı? Nasıl kayıt oldunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bayiden müracaat ettim.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/sehrimde-avantaj-3-ay-30gb#:~:text=Pakete%20kay%C4%B1t%20SMS%20ile%20veya,olmas%C4%B1%20halinde%20otomatik%20olarak%20yenilenecektir.

Sitedeki bilgilere aldırış etmeyin, bayiye sorun bu şekilde hattımı taşımak istiyorum diyin.

Aynı burada yazıldığı gibi sınırsız Whatsapp da var, 500 TL. Daha uygun olanı 400 TL. 3 aylık. Faturasız.

Şimdilik detayını bilmiyorum ama elimi rahatlatmak istedim, her ay 300-400 verecek durumda değilim Tcell için çok kullanımım yok zaten maksat arayan ulaşsın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.