Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
28.475
Cevap
875
Favori
1.666.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden ? Vodafone çekmiyor şikayeti ile geçmiştim bu daha berbat 2 kişi arıyorsa 1 tanesi ulaşamıyor. O değilbenim paket bitti yenilemeden kimseyi arayamıyorum kapanıyor hat bunun bir ayarı düzeltmesi var mı ?

• shad0w S kullanıcısına yanıt

Valla ben zaten hazırkarta geçebilirim, iyi teklif varsa kalırız. Deneyelim burdan birbirimize haber ederiz ozaman 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone den Turkcell e geçtim.50+50(sosyal medya) gnc platinum pakete geçtim.ilk 3 ay 390 diğer 9 ay 450 TL.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gyLo kullanıcısına yanıt
    Bende geçmeyi düşünüyorum fakat kararsız kaldım (fiyat konusunda) acaba memnun edermi hizmeti? Bende tt bazen iyi bazen sıkıntılı stabil değil. Bu pakete bende geçmeyi düşünüyorum kararsız kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt
    Ben izmirdeyken Vodafone den memnundum ama istanbuldayim Suan ve Vodafone bana göre kötü.Enflasyon ortamında çok fiyata takılmayın derim.Paket içerikleri size uygunsa geçin.

• gyLo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerlendireyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: gyLo

Vodafone den Turkcell e geçtim.50+50(sosyal medya) gnc platinum pakete geçtim.ilk 3 ay 390 diğer 9 ay 450 TL.
    Zenginlik güzel 20 gb 110 ödüyorum

• Arkadaşlar selamlar,Turkcell'den Vodafone a 4 gün önce geçtim, şimdi tekrar Turkcell'e geçmek istesem 1 ayı doldurmam mı lazım yoksa şuan geri dönebilir miyim ?

• Merhaba arkadaşlar.

192 Liraya Kamu Star 25+ kullanıyordum. (2500 dk , 500 SMS, 25 GB internet) Şuan güncel fiyatı ise 320 TL. Tavsiye edebileceğiniz başka bir paket var mı arkadaşlar yoksa buradan devam mı etmeliyim ?

• iyi mi acaba ? turkcell.

272,5 tl aylık.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü, 40 GB`ı Platinum Ayrıcalıklarıyla 290 TL`ye almak mümkün. Platinum Bol Star 40 GB`ı öneriyorum.

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Yok be anca yetiyor :)

• 1 gün bile beklemeden geri taşıyabilirsiniz. Turkcell faturasıza taşırsanız oradan daha uygun faturalı paketleri alabilirsiniz.

Konuların uzmanının konuda yazdığı şu taktik yazısını okursanız faydalı olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157716940

@NNoitra

@Sar1Lac1

@Unsolved 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 29 Ocak 2024; 20:16:12 >
  • NNoitra kullanıcısına yanıt
    290 TL`ye Platinum Bol Star 40 GB`ı öneririm.

Detaylar 👇
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157882764

• Bugün Turkcell mağazasına gittim 1 GB bilmem kaç sms 280 lira gibi ütopik bir rakam söylediler :D Aktif olarak 30 GB 180 lira kullanıyorum lakin 10 gün sonra sözleşmem bitiyor, şuan en mantıklı vodafone gibi görünüyor, İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum çekim kalitesi olarak fark yaşar mıyım veya tavsiye ettiğin operatör/paket var mı? teşekkürler.

• TURKCELL`DE EN MANTIKLI TARİFELER

Bu verdigim tarifeler Turkcell`in Hazir Karttan yani Faturasız`dan Faturalıya taşıma yoluyla geçecek müşterilere özel. Turkcell Faturasız`a taşındığında Dijital Operatör`den bu tarifelere geçebiliyorsunuz.

PLATİNUM BOL STAR 40 GB 290 TL:

BOL STAR 20 GB 180 TL:

GNÇ AYNEN FAVORİM 25 GB 240 TL:

SORMAK İSTEYENLER OLACAKTIR.
    BU TARİFELERE NASIL GEÇERİZ,NASIL GEÇEBİLİRİM ?:

Bu tarifeler Turkcell`in Faturasız`dan Faturalıya direkt geçiş tarifeleridir. Geçiş için hattınızın faturasız durumda olması lazım. GNÇ tarifesinden yararlanmak için,yaşınızın 7-25 yaş arası veya hattınızın GNÇ kullanıcısı tanımlı olması lazım.
    Turkcell Faturalı Kullanıyorsanız: 532`yi arayarak hattınızı Faturasız`a geçirtmek istediginizi belirtin. Sizi 4 gün içinde Tarife Teklif Birimi arayacak. Belki size daha iyi bir teklif sunarlar,ben sunmadıklarını varsayıyorum. Teklif Birimini reddedin,hattınız Faturasız`a düşecektir. Cayma Bedeli,Kullanım Bedeli, Tüm yılın TKÜ ücreti son faturanıza yansıyacak.
    Hat Faturasız olduktan sonra 31 gün beklemeniz lazım. 31 gün sonra Dijital Operatör`den bu belirttiğim tarifelere geçebilirsiniz.

BEN 30 GÜN BEKLEMEK İSTEMİYORUM,EN KISA SÜREDE GEÇMEK İSTİYORUM?:

GİT GEL TAKTİĞİ:
    Git Gel Taktiği nedir? Hattınızın Turkcell Faturalıda olduğunu düşünelim. 31 gün beklemek istemiyorsunuz,bu durumda hattınızı başka operatöre taşıyacaksınız. Başka operatör derken geriye 2 operatör kalıyor. Turk Telekom & Vodafone,benim tavsiyem Turk Telekom. Hattınızı Turk Telekoma taşıyın,Faturasız olacak!.
    İşlemleri halledin,hattınızı bayii yoluyla teslim alın. Yasal hat açılma süresi başlayacak,bu işlem 3 veya 4 gündür. Turk Telekom`a Hosgeldiniz yazısını gördüğünüz an hattınız TT Faturasız olarak açılmıştır. Şimdi ki işlem ise Turkcell Faturasız`a sağ salim hattı taşımak. En yakın Turkcell`e gidiyorsunuz. Hattımı RAHAT değil,Faturasız Turkcell`e taşımak istiyorum diyorsunuz. Size paket seçtirebilirler,formaliteden bir paket seçiniz. TL yüklemeyeceğim,para vermeyeceğim diyorsunuz. Bazı bayiler isteyebiliyor taşıma işleminde,şikayet edersiniz bayii'yi bu tarz durumlarda veya TL yüklersiniz. Tabletten hat taşıma işleminizi halledecek personel. Hattınızı alın,Turkcell`de de aynı süreç geçerli,3 veya 4 gün içinde açılacak. Hattınıza bir SMS gelecek,hattiniz Şu gün Şu saatte acilacaktir diye.

BAŞKA OPERATÖRDEYİM,NASIL GEÇEBİLİRİM?:

Aynı taktiği uyguluyoruz,en yakın Turkcell`in yolunu tutuyoruz. Ben ayacıklarımı yormak istemiyorum derseniz, turkcell.com.tr `den Online olarak hattımızı formalite bir tarife seçip faturasız taşıma işlemine başlatıyoruz. Burada online olarak başvurursak,hattımız kurye yoluyla elimize ulaşıyor,tahmini süreç 1 hafta,en geç 2 hafta da Turkcell'li oluyorsunuz. Ben hem spor açısından,hem hızlı işlem açısından Turkcell Ofis ve Bayiilerine sizi davet ediyorum. Her neyse,
    SIM kart kontrol edildi,hattınız cihazınıza takıldı. Hat açıldı,Dijital Operatör indirildi. Giriş yapıldı,zaten üst kısımda karşınıza direkt bahsettiğim Faturasızdan Faturalıya TARİFELER çıkacak. Seçip taahhüt verdikten sonra tarifeniz hayırlı olsun.

EKSTRALAR: GNÇ kullanıcı tanımlaması,hattınız açıldığında Dijital Operatör uygulamasına giriniz,uygulamada kişisel bilgiler bölümü olacak,oradan bu hattın kullanıcısıyım seçeneği var,yaşınız 7-25 yaş arasıysa TC`nizi girerek kendinizi kullanıcı tanımlatın,bilmiyorsanız Turkcell Musteri Hizmetleri'ni 532'yi arayarak tanımlama işleminizi yapınız. Neden GNÇ tanımlıyoruz?

Genç Turkcell (GNÇ):TURKCELL`in gençlere özel oluşturduğu gençlik platformu,bu platformda ekstra GB,ekstra kampanyalara katılabilirsiniz.
    Detaylar:https://gnctrkcll.com.tr `den ulaşabilirsiniz.

Turkcell Platinum:Play Store`dan Turkcell Platinum`u indirerek,Turkcell'in ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Turkcell Bizce: Turkcell Bizce,Turkcell'in hatunlarımıza,sevgili hanımlarımıza özel kampanyaların,kazı kazanların,internetin olduğu bir uygulama,indirmekte fayda var tavsiye ediyorum,cinsiyetçilik yapmıyorum erkeklerde kullanabilir.

UPCALL: Upcall,Turkcell`in Bilinmeyen Numara Sorgu,Rahatsız Etme,vb. kişiselleştirilmiş numara hizmetlerinin olduğu platformdur. Göz atmanızda fayda vardır.
    Özellikle forumumuzda @maaart`ın bayılarak kullandığı uygulamadır. :)

Bu yazımı beğenerek,daha çok kişinin önüne çıkmasına yardımcı olup beni çok mutlu edersiniz. Yazı gün geçtikçe düzene girecektir. İyi forumlar.

Since by @MobilRadar @BilgiNotu @OkumadanAlma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 29 Ocak 2024; 20:31:55 >

• Unsolved 2.0 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157907985

Taze Taze fırından çıkmış bir yazımdır. Turkcell`de bütçenize uyarsa bu tarifeleri öneriyorum. Zamanında 30 GB 110 TL`ye almışsınız,şu zamanın 30 GB 110 TL`si gibi bişey bu 40 GB 290 TL tarifesi. Uymuyorsa Vodafone`a taşıyınız. Vodafone`da ama çektiğinden,verim alabildiğinizden emin olunuz. Size zaten Faturasız`a taşırsanız 30-40 gün içinde Sosyal Medyası Limitsiz tarifelerin 30-40 GB`li hâlini bile sunacak Vodafone. Redli ELITE 600 TL komple Sınırsız da sunabilir. Ona geçmeyeceğinizi tahmin ediyorum.

• Merhaba, 12 yaşa uygun ilk telefon için hangi hat ve tarife ekonomik olur acaba ? turkcell de çocuklar için uygun bir tarife öneriniz var mıdır?

• Merhaba anne baba için uygun paket öneriniz var midir? Eskiden yillik paket vardı fiuati uygundu simdi sanirim yok ya da pahali

• gangava kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı akşamlar. Vodafone'nun çocuklara özel, 199 TL, 299 TL, 399 TL olarak hat satışı var. Sizde faydalanabilirsiniz, Vodafone'a uğrayın hocam.
    Teknosacell'in çocuk tarifeleri de var. Onları da inceleyebilirsiniz. Çocuk Saati tarifesi vardı, aktifse iş görebilir.

• 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.