Şimdi Ara

Turkcell Outlook 2007 Mesajlaşma Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft Outlook 2007 kullanan Turkcell aboneleri gerekli ayarları yaptıklarında bilgisayarlarından diledikleri gibi SMS ve MMS gönderebilecekler. Outlook 2007 Mesajlaşma çözümü, Outlook 2007’de Mobil Adres Defteri içinde tanımlanmış gruplara toplu SMS gönderilmesine de olanak sağlıyor.

Ayrıca toplantı hatırlatmalarını ve belirlenen kriterlerdeki e-postaları cep telefonuna SMS olarak alabilmek de mümkün. Bu işlev, bilgisayarı yanında olmayan kullanıcıların da bu tür önemli bilgilere cep telefonlarıyla ulaşabilmesi anlamına geliyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen Turkcell müşterilerinin,https://oms.turkcell.com.tr adresine GSM numaraları ve SüperŞifre’leri ile giriş yaparak servis ayarlarını otomatik olarak yükletmeleri yeterli olacaktır.

Tüm Turkcell kullanıcıları için Outlook 2007 Mesajlaşma çözümü üzerinden SMS veya MMS göndermek, standart SMS ve MMS ücreti ile aynıdır.

Outlook 2007 Mesajlaşma çözümünü kullanmak isteyen Turkcell müşterilerinin,https://oms.turkcell.com.tr adresine GSM numaraları ve SüperŞifre’leri ile giriş yaparak servis ayarlarını otomatik olarak yüklemeleri yeterli olacaktır. Ayarların adım adım nasıl yükleneceğini anlatan dokümanahttps://oms.turkcell.com.tr adresindeki Hesabımı Outlook'a Nasıl Ekleyebilirim? linkini tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu servisten kimler yararlanabilir?

Bu servisten Microsoft Office Outlook 2007 kullanan tüm Turkcell aboneleri faydalanabilecektir.
    Servis nasıl kullanılır?

https://oms.turkcell.com.tr adresinden ayarlar bilgisayarınıza yüklendikten sonra servisten yararlanılmaya başlayabilinir.

Yeni bir SMS yada MMS göndermek için aşağıdaki yolu izlemek yeterlidir.

Dosya (File) / Yeni (New) / Metin Mesajı (Text Message)

Dosya (File) / Yeni (New) / Multimedya Mesajı (Multimedia Message)
    Servisi diğer Microsoft Office Outlook’larda da kullanabilir miyim?

Servisi sadece Microsoft Office Outlook 2007 kullanan Turkcell aboneleri kullanabilir.
    Outlook’ta halen varolan gruplara Toplu olarak SMS gönderilebilir mi?

Outlookta grup oluştururken; Outlook kontaklar menüsü altında Mobil Adres defteri içerisinde tanımlanmış gruplara gönderim yapılabilmektedir.

Ancak Global adresbook’ta yer alan kontaklara gönderim yapılamamaktadır.
    Toplu olarak MMS gönderilebilir mi?

Sadece toplu olarak SMS gönderilebilmektedir.
    Her seferinde şifre girmem gerekir mi?

Hayır. Ayarlarınızı bir kere yaptıktan bir daha girmenize gerek yoktur.

Güzel Hizmet

• bunu kullanıyorum importance yüksek önemde maillerime cepten cevap verebiliyorum. denemenizi tavsiye ederim.
  • Mailler için bende kullanıyorum, ancak bu servisin asıl önemi, yanınızda cep telefonunuz yokken bile, microsoft outlook 2007 programını bilgisayarınızda açarak, sms ve mms gönderebiliyorsunuz isterdiğiniz cep telefonu numarasına... Hem yazması hazırlaması çok kolay... Bence çok güzel bir uygulama... Merak ettiğim bedava mesaj hakkından kullanım yapabiliyormuyuz?
  • bunu araştırıp size bilgi aktaracağım
  • Bayadır uğraşıyorum, ilgili sayfadan ayarları otomatik yapmasına rağmen, ilgili servera bağlanıp mesajları henüz gönderemedi. sanırım turkcell serverinda bir sorun var...
  • Çok güzel bir hizmet. Bol bol kullanacağım gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

Çok güzel bir hizmet. Bol bol kullanacağım gibi gözüküyor.

Şu an için server cevap vermiyor ama yeni bir hizmet olduğunu düşünürsek turkcell mutlaka çözüm bulacaktır, hatta bir maille bilgi almaya çalışacağım. Özellikle bedava mesaj haklarımızı kullanabiliyor olsak mükemmel ötesi olurdu, gerçi bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum.

Bu arada microsoftun sitesine bağlanıldığında bu hizmeti belirli paketler halinde mesaj satan özel firmalarında verdiği görülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bayadır bu uygulama var , yeni değil
  • O zaman biz görmemeşiz şimdiye kadar. Denemelere devam ediyorum, hesabı sınama yaptırdım, sınama mesajını cep telefonuma gönderdi, kampüscelli olduğum için 1 kontörümüde düştü. Bu demek oluyorki bedava mesaj hakkımızı bu iş için kullanamıyoruz. herkes kendi tarifesinden ücretlendiriliyor..ama henüz diğer bir numaraya mesaj göndermeyi başamadım. sistem çok sağlıklı çalışmıyor.
  • piri reis ten kaçarmı saniyede buraya ekliyor.
  • Çalışmıyor zaten sistem, hem çalışmıyor hem kontör düşüyor.Aslında çok güzel bir mantığı var ama malesef işe yaramaz.

piri.reis kusura bakma forumu arattım ama senin mesajı bulamayınca bende konu açtım...
  • MMS TE ücretlendirme ne kadar oluyor bu servisle
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Merak ettiğim bedava mesaj hakkından kullanım yapabiliyormuyuz?

Bedava mesaj hakları ya da sms paketleri kullanılmıyor.
  • hatalar ile ilgili konuyla ilgilenen teknisyen arkadaşa bilgi verdim. çözümlenecek!

çözümlendiğinde buraya gerekli bilgiyi aktaracağım çalışmalar başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemkobey

hatalar ile ilgili konuyla ilgilenen teknisyen arkadaşa bilgi verdim. çözümlenecek!

çözümlendiğinde buraya gerekli bilgiyi aktaracağım çalışmalar başladı.

Teşekkürler Cem bey,
  • şu an bu konu çözümlenmek için uğraşılıyor. kendi hattım üzerinden denemeler yapılıyor.
  • sanırım problem giderildi, çünkü biraz önce bir mms gönderdim, anında iletildi..
  • Evet
  • cemkobey arayan soran olmadı pazartesi 9.40 ta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.