Şimdi Ara

Turkcell Online İşlem Merkezindeki Resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell'in online işlem merkezi ile ilgili kampanyası yüzünden bir kaç hafta önce sık sık ziyaret ediyordum.
    Dün bir siteye bakarken birden önüme aşağıdaki reklam penceresi geldi. O da nesi dedim önce. Ben bu resmi bir yerden hatırlıyorum.
    Sonra hemen hatırladım ki bu resmi Turkcell' in online işlem merkezinde görüyorum. Resimler umarım sorunsuz açılır.
    Turkcell' den herhangi bir sitede rastlanmayacak, orjinal bir resim bulmasını beklerdim.

• İlginç bir detay
  • bu adamlar birbirine çok benziyor yahu
    tebrik ederim çok iyi yakalamışsın
  • Valla dikkatinize bravo. (bu arada haklısınızda)
  • tebrik ederim dikkatinizden ötürü
  • Bence fotoğrafı Turkcell'den çalmışlar. Neden mi? Çünkü Turkcell'in sitesinde saat adamın sol kolunda yani olması gereken yerde, diğer sitede sağ kolunda. Bence Turkcell'den çalıp ters çevirmişler
  • ben de bir detay geçeyim. turkcell ve aveanın internet sitelerinde gözüken kişilerin çoğu birbirinin aynısı! bir turkcell in sitesini ve online işlemlerini inceleyin ve resimlere dikkat edin, bir de aveanın sitesini dikkatle inceleyin çok çabuk fark edeceksiniz.
  • pekiii arkadaşlar bu adam kim tanıyanınız bileniniz varmı...
  • evet kardeim bravoo valla
  • resimlerin ter olması negatiflerin ters kullanılmasından kaynaklı bir olay yani resim aynı. negatifi ters cevirince saatli kol terse döner
    quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Bence fotoğrafı Turkcell'den çalmışlar. Neden mi? Çünkü Turkcell'in sitesinde saat adamın sol kolunda yani olması gereken yerde, diğer sitede sağ kolunda. Bence Turkcell'den çalıp ters çevirmişler
  • dikkatiniz iyi ama kimin umrunda ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.