Şimdi Ara

Turkcell menu saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell menu saçmalığı ile olmadık hizmetleri itelemeye çalışıyor.
    hem de bir tamam butonu na tıklamak yeterli. olmadık zamanlarda bu mesaj gelip duruyor.
    Eliniz yanlışlıkla dokunsa geçmiş olsun.
    turkcelle bakılırsa bu saçma hizmeti kapatmanın yolu yok.
    turkcell müşteri hizmetleri güya tüm servisler kapalı diyor ama bu mesajın önüne geçilemiyor.

Galaxy Ace da bu mesajları engelleyecek bir ayar var mı?

• yardım edecek yok mu?
  • ben de şikayetçiyim bundan. turkcell'i aradım, mesaj alımınızı kapattık diyor ama mesajlar hala geliyor. Turkcell menu adı altındaki mesajlar genelde başka şirketlerden geliyor (oyun ve müzik şirketleri). bu mesajlar pop up mesajlar olduğundan cebinizde felan yanlışlıkla tamama basılabiliyor. bu durumda servisi kabul etmiş oluyorsunuz.

turkcell başka yerden gelen pop up mesajlara engel olamayız diyor. servisi siz sağlıyorsunuz diyorum, kapatın diyorum kapatamıyoruz diyorlar.

bir çare biilen var mı?
  • Bende de aynısı oluyor resmen rezillik hemde 1 kere değil 100 kere gönderiyorlar aynı mesajı 100 kere reddet e basmak zorunda kalıyorum gitmiyor....
  • Telefon root lu ise titanium backup ile dondurabiir veya tamamen silebilirsin, ben o konuda rahatım yoksa dokunmatik telefonda başolmaz zırt pırt mesaj
  • Package Disabler Pro ile kapatılabilen bir uygulama. Fakat 2.57 TL bir fiyatı mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun titanium backup'u deniyicem. Turkcell Menu'yü donduruyoruz dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın Olkacan. Package Disabler Pro aldım, kurdum ve püf. Turkcell in şuursuz application u gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.