Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 3 saat kadar önce avcılar tim de inceledim tokunmadık olarak 5800 a alıştığımdan sanırım biraz tuhaf geldi ses güzel işletim sistemi güzel kasma yok tam istediğim tarzda fakat mesaj yazarken çıkan klavyesini hiç beğenmedim.
    malzeme kalitesi de gayet tatminkar vodafonun benzer telefonundan çok çok kalite bir kere onun söyliyeyim kaleminide kullandım gayet güzel benim için artık tek sorun klavyesi ama büyük ihtimal alacam büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosTon -- 7 Aralık 2010; 21:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

o kadar sayfada sorulmuş ama kullanan bir kişi bile cevap vermemiş. bu telefonun şarjı ne kadar süre gidiyor?

yaw aldığım günden itibaren 2 - 3 gün şarjı 1 gün gitti. oda şöyle elimden düşürmedim. her özelliği kullandım kurcaladım. program kurdum. vs. vs.
    pili bitmedi akşam olunca % 20 - 30 civarına düşüyordum.

ama kurcalamazsan uzun gider. onuda şöyle açıklayayım.

dün çok kurcaladım ama telefon usb ile bağlıydı bilgisayara. saat 22:00 civarı şarjdan aldım ve 01:00 civarı telefonu kapadım.
    sabah saat 07:30 da işe giderken açtım. sonra hiç usb ye falan bağlamadan. wifi ve gps açmadan sadece konuşma yaparak kullandım. konuşmada 10 dk. falan. ve 8 - 10 mesaj.

şu an itibariyle şarj %80 gösteriyor. ki bence gayet yeterli. ufak bir hesapla telefonu 60 - 70 saat kullanmak mümkün. yani geceleri kapatırsan 3 günden fazla gider. tabi konuşma süresi önemli.

birde arada görev yöneticisini açıp arkada çalışan programları kapatmayı unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

o kadar sayfada sorulmuş ama kullanan bir kişi bile cevap vermemiş. bu telefonun şarjı ne kadar süre gidiyor?

yaw aldığım günden itibaren 2 - 3 gün şarjı 1 gün gitti. oda şöyle elimden düşürmedim. her özelliği kullandım kurcaladım. program kurdum. vs. vs.
    pili bitmedi akşam olunca % 20 - 30 civarına düşüyordum.

ama kurcalamazsan uzun gider. onuda şöyle açıklayayım.

dün çok kurcaladım ama telefon usb ile bağlıydı bilgisayara. saat 22:00 civarı şarjdan aldım ve 01:00 civarı telefonu kapadım.
    sabah saat 07:30 da işe giderken açtım. sonra hiç usb ye falan bağlamadan. wifi ve gps açmadan sadece konuşma yaparak kullandım. konuşmada 10 dk. falan. ve 8 - 10 mesaj.

şu an itibariyle şarj %80 gösteriyor. ki bence gayet yeterli. ufak bir hesapla telefonu 60 - 70 saat kullanmak mümkün. yani geceleri kapatırsan 3 günden fazla gider. tabi konuşma süresi önemli.

birde arada görev yöneticisini açıp arkada çalışan programları kapatmayı unutmayın.

Yedek bataryası felan bulunur mu acaba ?

• yok hocam hiç gerek yok. normal kullan akşam eve gelince şarja tak. çoğu zaman çok kullanmıyorsan 2 gün gider. normal kullanımla gayet yeterli bence 2 gün gitmesi.

batarya yerine ben iş yerine bir tane usb kablo almayı düşünüyorum. lazım olursa iş yerinde usb den şarja bağlayabiilirim. ayrıca program falan yüklerken kullanmak istiyorum.

ama navigasyon kullanıcak arkadaşlar mutlaka araç şarjı almalı. gps mükemmel çalışıyor ama pili çok çabuk bitiriyor.

bazı arkadaşlar gps iyi değil diyorlar fakat ben çok memnunum. (maaşallah ) en ufak yön değişikliğini bile çabucak algılıyor. mobile map 9 diye bir program kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

yok hocam hiç gerek yok. normal kullan akşam eve gelince şarja tak. çoğu zaman çok kullanmıyorsan 2 gün gider. normal kullanımla gayet yeterli bence 2 gün gitmesi.

batarya yerine ben iş yerine bir tane usb kablo almayı düşünüyorum. lazım olursa iş yerinde usb den şarja bağlayabiilirim. ayrıca program falan yüklerken kullanmak istiyorum.

ama navigasyon kullanıcak arkadaşlar mutlaka araç şarjı almalı. gps mükemmel çalışıyor ama pili çok çabuk bitiriyor.

bazı arkadaşlar gps iyi değil diyorlar fakat ben çok memnunum. (maaşallah ) en ufak yön değişikliğini bile çabucak algılıyor. mobile map 9 diye bir program kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor.

bu durumda güzel zaten çok telefon kullanan birisi değilim 2-3 gün gitsin yeter. en kısa zamanda elime para geçince alacağım

• Telefon adam gibi olsunda şarj giderilir bi şekilde. Batarya kesin alırım ben ama. Şimdiye kadar 2 telefon kullandım şuanda tekini hala kullanıyorum hep yedek batarya alırım.

Nokia 6600 BL-5C
    Nokia 6131 BL-4C

Yedek pilleri var

Pilin arkasındaki marka ve model bilgilerini yazar mısınız ? Bi araştıriyim pili gittigidiyorda felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Aralık 2010; 22:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Telefon adam gibi olsunda şarj giderilir bi şekilde. Batarya kesin alırım ben ama. Şimdiye kadar 2 telefon kullandım şuanda tekini hala kullanıyorum hep yedek batarya alırım.

Nokia 6600 BL-5C
    Nokia 6131 BL-4C

Yedek pilleri var

Pilin arkasındaki marka ve model bilgilerini yazar mısınız ? Bi araştıriyim pili gittigidiyorda felan.

huawei marka HB5A2H kodu var

3.7 v 1150 mAh Li-ion
  • quote:

quote:

Telefon adam gibi olsunda şarj giderilir bi şekilde. Batarya kesin alırım ben ama. Şimdiye kadar 2 telefon kullandım şuanda tekini hala kullanıyorum hep yedek batarya alırım.

Nokia 6600 BL-5C
    Nokia 6131 BL-4C

Yedek pilleri var

huawei marka HB5A2H kodu var

3.7 v 1150 mAh Li-ion

ceo-tr
    sana bir sorum olacak mesaj ekranında ki klavyeyi değiştire biliyor musun örnek olarak 5800 hem alfanumerik klavye geliyor hem normal q klavye aynı t10 daki gibi acaba t10 da da var mı alfanumerik klavye

• Ayrıca şu çizdiğimiz karakteri harfe dönüştürebiliyormu adını unuttum şimdi kalemle A çizdik mesela mesaj yazarken A otomatik çıkıyor mu ? Kullandığımız yokda sormadan edemedim
  • quote:

Ayrıca şu çizdiğimiz karakteri harfe dönüştürebiliyormu adını unuttum şimdi kalemle A çizdik mesela mesaj yazarken A otomatik çıkıyor mu ? Kullandığımız yokda sormadan edemedim

sende mi 5800 kullanıyordunda t10 a mı geçtin kardeş yoksa benim gibi geçiş aşamasında mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Ayrıca şu çizdiğimiz karakteri harfe dönüştürebiliyormu adını unuttum şimdi kalemle A çizdik mesela mesaj yazarken A otomatik çıkıyor mu ? Kullandığımız yokda sormadan edemedim

sende mi 5800 kullanıyordunda t10 a mı geçtin kardeş yoksa benim gibi geçiş aşamasında mısın

Yok Nokia 6131 kullanıyorum T10'a geçiş yapıcam

• quote:

quote:

quote:

abooow senin için büyük bir devrim olacak o zaman kardeş :D nerde kutluyoruz:D şaka bir yana gerçekten telefonu çok beğendim ama benim 529 tl ye aldığım 5800 260 tl bile almıyorlar bakalım çok da ölü vermek istemiyorum ama yarın arkadaşdan telefon gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

abooow senin için büyük bir devrim olacak o zaman kardeş :D nerde kutluyoruz:D şaka bir yana gerçekten telefonu çok beğendim ama benim 529 tl ye aldığım 5800 260 tl bile almıyorlar bakalım çok da ölü vermek istemiyorum ama yarın arkadaşdan telefon gelecek

Hemde ne devrim
    Resmen megane'den ferrariye geçiyoruz
    Tabii alırsam. Kendimi ikna etmek bizimkileri ikna etmekten daha zor

Cidden o kadar kötümü ya 5800'ın piyasa fiyatı
    Garantisi felanda var demiştin eski mesajlarda bi 300 TL eder diye tahmin ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Aralık 2010; 23:31:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemde ne devrim

Garantisi felanda var demiştin eski mesajlarda bi 300 TL eder diye tahmin ettim.

yok işte aynen o kadar etmiyor hemde full kutu ve full aksesuar satıyorum herşeyi duruyor kablosu şarj aleti falan 260 a verecem forumdan alıcı çıkarmı bilmiyorum forum a ilan versem mi acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemde ne devrim

yok işte aynen o kadar etmiyor hemde full kutu ve full aksesuar satıyorum herşeyi duruyor kablosu şarj aleti falan 260 a verecem forumdan alıcı çıkarmı bilmiyorum forum a ilan versem mi acaba

Telefoncuya satıyorsan normaldirde elden satarsan birine 300 eder heralde. Konu aç foruma bari satılabilir.

• o zaman yarın sabah hayırlısı ile :D bir ilan vereyim siteye ilk ilanım olacak bakalım ne kadar etkili olacak
  • quote:

o zaman yarın sabah hayırlısı ile :D bir ilan vereyim siteye ilk ilanım olacak bakalım ne kadar etkili olacak

Elden satış yapmaya çalış referans ve önceki satışlar yok diye alışverişi yapmayabilirler. %90 böyle olacak. Elden yap
  • eğer satış yaparken telefonuna sapık takılmasını istemiyorsan, geçici numara ile de yapabilirsin turkcell'in rumara diye bir hizmeti var 6 haneli bir numaran oluyor aradıklarında senin eski numarana ulaşıyorlar ama onu bilmiyorlar :)http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/asistan/rumara
  • @ghoston
    mesaj yazarken klavyeyi değiştirebiliyorsun alfanumerik klavye var. yapman gereken klavyeyi tutup yana çekmek o zaman klavye değişiyor.
  • ben bu telefonun sms bölümünu meraj diyorum hangi türlerde sms yazılabiliyor anavsal , q klavye, mini qklavye , el yazısı ile hangileri var sms yazma sorun diyorlar fotoğraf çekip koyabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.