Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • face de video izleyen arkadaşlar ben bikaç kez denedim izleyemedim. siz nasıl izliyorsunuz;ayrıca youtube de de video izlemek istiyorum başka bir sayfaya yönlendiriyor o sayfa da görüntülenemiyor. skyfire fln yüklemeyi düşünüyordum bende.siz kendi tarayıcısından mı izliyorsunuz.
    gnc play uygulamasında şifre soruyor buraya da gnctrkcll şifremi yazdım olmadı.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: akinarcak

burada görünsün biraz, telefonu almak isteyenlere karar aşamasında yardımı dokunsun.

çift konu açarsak ban yemeyelim sonra.

market geldi değilmi?
    Edit:son videonun sonlarında gördüm.güzel inceleme birde klavye ile yazı yazabilirmisiniz?Mesaj yazarken ayrıca ses algılama çok iyiymiş çok hoşuma gitti doğrusu.

market geldi problem yok, radyo geldi ama rds özelliği yok sanırsam. çok problem değil radyo olsunda.
    şu an standart klavyesi ile yazabiliyorum, muhteşem değil ama yazılıyor. kelimeleri yanlışta yazsanız devamından bulup doğru kelimeleri listeliyor.
    klavye seçeneklerini değiştirip, dilerseniz dikey kullanımda standart numara kombinasyonu ve t9. Dikeyde ise qwerty kullanabiliyorsunuz.

swype diye bir program var, onu inceleyin klavye için.

• kendi yazılımı ve rock player kullanarak izliyorum ben flash videoları.

videonun üstüne tıklayınca program açılıyor.
    skyfire, Türkiye'ye desteğini çekti. Çalıştırabilmeniz için telefonunuza proxy kurmanız gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: besadamm

face de video izleyen arkadaşlar ben bikaç kez denedim izleyemedim. siz nasıl izliyorsunuz;ayrıca youtube de de video izlemek istiyorum başka bir sayfaya yönlendiriyor o sayfa da görüntülenemiyor. skyfire fln yüklemeyi düşünüyordum bende.siz kendi tarayıcısından mı izliyorsunuz.
    gnc play uygulamasında şifre soruyor buraya da gnctrkcll şifremi yazdım olmadı.
    yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinarcak -- 4 Aralık 2010; 13:50:04 >
  • peki Otofocus geldimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feat.35

peki Otofocus geldimi ?

autofocus sonradan gelebilecek birşey değilki, cihazın lensinde mekanizma olması gerekiyor donanımsal olarak.
    gördüğüm kadarıyla bu cihazın lensi sabit.

ayrıca değineyim; bu telefonu resim çekmek için alıyorsanız hiç almayın.
    kamerası iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Bu günlerde ikiz gibiyiz her şeyi beraber alıyoruz fotoğraf makinesi falan

Yoksa.. yoksa biz kardeşmiyizz !

• n79 var bende o kameranın hareketli olduğunu yeni farkettim.içinde bir şey ileri geri gidiyor
  • olabilir :D doğrudur pek bilgim yoktu autofocus konusunda

az önce bi tim e daha sordum adamlar kontratsız fiyatını bilmiyoruz diye beni geçiştiler
  • @ akinarcak

Çektiğin videolar baya baya inceleme olmuş. Youtube'de Turcell'in videosu dışında video yoktu iyi oldu. Şuanda alma ihtimalim daha kuvvetlendi

Bu arada profiline baktımda Maltepe'deymişsin benim ömrüm orda geçti ya (Şuan Mersindeyim)
    Neresindesin ?
  • Youtube video yuklemissiniz galiba ama ben tıkladıgımda turkcellin kendi vidyosu acılıyor,cepten giriyorum diyemi oldu anlamadım.bide bende luleburgazda time sordum kontratsız vermiyoruz dedi.bide kafa kırar gibi kontratsız verenler varsa soyleyin sikayet edelim dedi.anlamadım gitti vodafonlu olmasam dusunecem ama,geregi yok simdi turkcellin.vodafone 845tede bi hareket yok beklerken sıkıldım.huwaei ideos varmıs ekonomik 2.2 yuklu bunlardan daha özellikli inceledigim kadarıyla ama turkiyede yok galiba.ulkelere gore 100/200 dolar civari olcakmıs,yani oyle yazıyor.amacı 2.2yi herkesime yaymakmıs
  • @ akinarcak

inceleme çok güzel olmuş birde mesaj yazarken yatay ve dikey olarak nasıl onuda video çekip koysan süper olur
  • rom attıktan sonrada türkçe mi kalıyo telefon?
  • İncelemen müthiş olmuş ban falan yemessin bana kalırsa sen aç konunu. Videoları gördükten sonra söylemem gerekiyor ki bu telefondan bu kadarını beklemiyordum. Harbiden başarılı bir telefon. Hele ki fiyatına göre.
  • @ akinarcak

Çok yazıyoruz ama ; ROM sonrası radyo geliyor demişsin ve rds yok demişsin rds'yi araştırdım nispetende anladım ama imkanın varsa radyo'yu videoya çekebilirsen güzel olur :)
    Sürekli aynı şarkılardan ziyade radyo dinlemek ayrı bi keyifli oluyor
  • hangi bölüme taşıyalım incelemeyi ?

pm den bir mesaj atın oradan devam edelim.

düzgün klavye ve radyo incelemesini de yapıp koyayım youtube'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

rom attıktan sonrada türkçe mi kalıyo telefon?

rom attıktan sonra ilk açılış ekranı ingilizce geliyor, oradan dil ayarlarını türkçe olarak değiştiriyorsunuz.
  • Cep Telefonu bölümünde T10 kullanıcı grubu felan açılabilir konu altından da videoları tek bi mesajda birleştirirsen güzel olur aslında
    Şimdiden teşekkürler gelecek videolar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Cep Telefonu bölümünde T10 kullanıcı grubu felan açılabilir konu altından da videoları tek bi mesajda birleştirirsen güzel olur aslında

konuya buradan devam
    http://forum.donanimhaber.com/m_44963400/mpage_1/f_/key_//tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Cep Telefonu bölümünde T10 kullanıcı grubu felan açılabilir konu altından da videoları tek bi mesajda birleştirirsen güzel olur aslında

• yarın telfonu almaya gidicem . ama içimden keçke 150 lriam daha olsada lg gt540 alsam diyorum. babama iknsa etmeye çalışıyom ama 500 lira diyince olum yarım milyar çok felan diyo. yaff baba diyom bunu alırsan 2 senee sonra başka telfefon alcan aynı şey fln diyom . bi türlü ikna edemiyom.
  • Selam herkese, ben de t10 aldım, zil sesini müziklerden nasıl ayarlayabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.