Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

yaff birinizz şu telfonun şarjı hakkında bilgi versin ? bide örneklendirme yapsın şu kadar wi-fi ye şukadar fln diye

off vallaha bıktım ya. bi kere yazdın mı ? yazdın daha ne uzatıyosun son 2-3 sayfa zaten şu yorumlarla doldu. bilen biri yok şu anda demekki kimse cavap atmıyor. kullanan arkadaşlar yazar yakında

Cevap vermek zorundamısın?belki biri yeni aldı fakat yorum önceki sayfalarda kaldığı için görmedi...Cevap vermicekseniz vermeyin.

• telefonun facebook'daki yarışması yarın başlıyormuş, t10'u bedavaya getirme şansınız da var yani http://www.facebook.com/TurkcellT10 buradan yarışmaya katılabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar ayarlar kısmında mms ve internet ayarlarını yazabilirmisiniz tşk ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkansnr

quote:

quote:

yaff birinizz şu telfonun şarjı hakkında bilgi versin ? bide örneklendirme yapsın şu kadar wi-fi ye şukadar fln diye

benim bildiğim wi-fi açıkken ve efektif kullanılıyorken 1 gün gider, tab sen ekranın aydınlık ayarını falan kısarak bu süreyi uzatırsın.

saol kardeş bende alınca bi denerim bide bu tür telfonlar için bataryası li-on oldupu için kullandıkça süre dahada uzar diyolar . umarım alırım ve şarj süresi az değildir zaten bi günü tamamlasın yeter heralde i7500 gibi olmasın da...

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Cevap vermek zorundamısın?belki biri yeni aldı fakat yorum önceki sayfalarda kaldığı için görmedi...Cevap vermicekseniz vermeyin.

arkadaşım bi kere forumda fuzuli yer kaplıyor hem ben cevap vermesem bu böyle uzayıp gidecek, çünkü kimse bilmediğinden kimsede cevap vermiyor. son 2 sayfada aynı tarz şarj yorumu 8 kere tekrar edilmiş. 8 yorumuda görmedilerse arada forumu hiç takip etmiyor demektir..

@gurkansnr sen nerden öğrendin yarın başladığını ben sayfasına baktım ama öyle bir bilgiye rastlayamadım
  • bak yazıyor facebook duvarında:http://www.facebook.com/TurkcellT10 uydurmuyoruz herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

arkadaşım bi kere forumda fuzuli yer kaplıyor hem ben cevap vermesem bu böyle uzayıp gidecek, çünkü kimse bilmediğinden kimsede cevap vermiyor. son 2 sayfada aynı tarz şarj yorumu 8 kere tekrar edilmiş. 8 yorumuda görmedilerse arada forumu hiç takip etmiyor demektir..

@gurkansnr sen nerden öğrendin yarın başladığını ben sayfasına baktım ama öyle bir bilgiye rastlayamadım

İstediği cevabı tekrarlayarak aldımı ? aldı.Demekki tekrarlaması bi şekilde cevap almasını sağladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkansnr

bak yazıyor facebook duvarında:http://www.facebook.com/TurkcellT10 uydurmuyoruz herhalde :)

uyduruyosun demedim :D öyle anlaşıldıysa kusura bakma ben açtım sayfayı o kadarda yeniledim ama gözükmedi :S şimdi gözüküyor

• Ben telefonu aldım şuan kullanıyorum ilk günüm. Şarjı hakkında bilgi soran arkadaşlara o konuda çok iştahınız kabarmasın 4 saattir kullanıyorum wi-fisi falan sürekli açıkdı yarım saat telefon görüşmesi yaptım &67 şuanda fakat wi-fi gps her şeyi kapattım şuan az gidiyor. Onun dışında gerçekten bu fiyata çok güzel bir performans veriyor denildiği kadar yavaş falan değil. Ne kamareası ne araması. Ekran döndürmeyi de kapattığım zaman daha az şarj gitmeye başladı telefon wi-fi konusunda çok memnunum gayet güzel çekiyor. Flashı gece çekimleri için iyi değil. onu belirteyim yalnız kamera söylenenlerden daha iyi bunu da belirtmek isterim.
  • beyler hepiize yorumları için teşekkürler parayı topladım bu hafta sonu telefonu almaya gidicem kafamda tek şarj sıkıntısı vardı şarjdada sorun yokmuş. zaten androidli olması cezbediyo bi kere insan . telfonu alınca eğer telfonun ekranından ss alan bi program varsa onlarla size bi inceleme yaparım(fotoğraf makinem fln olmadığı için ....) uygulamalr hakkında bilgiler fln beklerim. çok heyecanlıyım şimdiden
  • quote:

saol kardeş bende alınca bi denerim bide bu tür telfonlar için bataryası li-on oldupu için kullandıkça süre dahada uzar diyolar . umarım alırım ve şarj süresi az değildir zaten bi günü tamamlasın yeter heralde i7500 gibi olmasın da...

su an i7500 kullaniyorum. Sarji gayet iyi gidiyor 4 gun once aldim. pili 1500 mAh
    Android 1.5 oldugu icin su an 1.5 gun gidiyor. Gelistiriciler Android 2.2 froyo yu da cikartti ve sarj 3-4 gun gittigini biliyorum

iyikide t10 almamisim. ozellikle kamera-ses-dokunmatik olarak 1.5 de bile basarili

i7500 in Turkcell T10 dan en belirgin farklari
    -3.2 inc 320*480 piksel 16M kapasitif ekran
    -5 mp otofokuslu kamera,guclu led flas

T10 alacaklara onerim o paradan 20-30 tl fazlasi ile i7500, i5700 sifir gibi alabilirsiniz

• Telefonun hayirli olsun. Ben de T10 aldım. Gayet memnunum. Bir daha da samsunga bulaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

i7500 in Turkcell T10 dan en belirgin farklari
    -3.2 inc 320*480 piksel 16M kapasitif ekran
    -5 mp otofokuslu kamera,guclu led flas

Amoled ekran kısmınıda ekleyebilirsin tft değil ve bu bakımdan çok iyi aslında :D
  • şu anda yarışma başladı ve oynuyorum :D 10 soruya 6 yanıt verebildim ehehehe yarışma bu:http://www.facebook.com/TurkcellT10?v=app_128083283914558 güzel tasarlamışlar
  • T10 için Ekran koruyucu sticker veya kılıf bulabilen oldu mu arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 1 Aralık 2010; 10:05:09 >
  • 59 saniyede 7 doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: meureate33

59 saniyede 7 doğru

55 saniye 5 doğru :(
  • sorular zorluyor yalnız, araştırma yapıp cevap vermeme rağmen ben de 6 doğru :/
  • tam cevapları öğrenip oyuna yeniden girdim ki, günde bir kez oynayabiliyormuşuz. ama neyse süper yarışma nasılsa yarın da bedavası olacak, direkt benim olacak (hiç sormayın vermem cevapları )

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.