Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piedmont

tam cevapları öğrenip oyuna yeniden girdim ki, günde bir kez oynayabiliyormuşuz. ama neyse süper yarışma nasılsa yarın da bedavası olacak, direkt benim olacak (hiç sormayın vermem cevapları )

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10

cheat engine kullanıp zamanı yavaşlatanlar varmış

• bu tip noter denetimindeki yarışmalarda aplikasyonun kendisi sadece aracı olarak kullanılıyor, zamanı tutan kısım sunucu. o dediğin nasıl oluyor?
  • 50 salisede 10 doğru yapmış biri

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 30 Kasım 2010; 14:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilaygrsy

bu tip noter denetimindeki yarışmalarda aplikasyonun kendisi sadece aracı olarak kullanılıyor, zamanı tutan kısım sunucu. o dediğin nasıl oluyor?

Sadece duyum Misal 50salisede 10 doğru olurmu gördünmü?okunurmu o sorular?ille bi hile var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 30 Kasım 2010; 14:21:43 >
  • facebook sayfasından resmi cevap geldi. o süreler 2 dakikadan artan sürelermiş. yalnız 40 saniyede 9 soru yapan arkadaşların hızı da dikkat çekiyor yine bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

facebook sayfasından resmi cevap geldi. o süreler 2 dakikadan artan sürelermiş. yalnız 40 saniyede 9 soru yapan arkadaşların hızı da dikkat çekiyor yine bu durumda.

40sn okadar çekmiyordu
  • 40 saniyede 9 soru doğru yapılabilir eğer cevaplar biliniyorsa, bunda şaşırılacak bir şey yok. turkcell'in hile hurda durumunda kesinlikle taviz vermeyeceğine eminim yani :)
  • ya artan süre diyosunuzda bi adam 1.30 da bitirmiş 10 doğru. 30 saniyede 10soru okuyup 10doğru cevap verdiyse yuh ona
  • Ya arkadaşlar ben turkcel t10 almıştım kullanıyordum fakat burdan root olarak açmayı gördüm denedim. Fakat ondan sonra telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Root olarak falan da açılmadı telefon. Tekrardan başlattım android yazısında takılı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrapnel
    Ya arkadaşlar ben turkcel t10 almıştım kullanıyordum fakat burdan root olarak açmayı gördüm denedim. Fakat ondan sonra telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Root olarak falan da açılmadı telefon. Tekrardan başlattım android yazısında takılı kalıyor

garantiden de çıktı...root edince ne oluyor?
  • root edince bütün işlemler için sağlamış olunuyor heralde ama ben de öyle olmadı her şey elimden gitti. ne yapabilirim şimdi ben? parayla mı yaptırcam ve yaparlar mı? aslında rom yüklüycem sdyi de göremiyorum. onu windows altında görüp işlemleri yapsam sorun bitcek heralde ext2 kullanıyor sanırım sd bölmede kafam karıştı kaç sattir ugrasıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrapnel

root edince bütün işlemler için sağlamış olunuyor heralde ama ben de öyle olmadı her şey elimden gitti. ne yapabilirim şimdi ben? parayla mı yaptırcam ve yaparlar mı? aslında rom yüklüycem sdyi de göremiyorum. onu windows altında görüp işlemleri yapsam sorun bitcek heralde ext2 kullanıyor sanırım sd bölmede kafam karıştı kaç sattir ugrasıyorum.

hic ugrasma aldigin yere ver onlar servise yollarlar yada yenisi ile degistirirler
  • ben şu T10 u almak için 2 gün önce 2 farklı tim e uğradım
    1. Time grdim adama sordum kontratsız fiyatı nekadar diye (oysa 328-330lira olduğunu biliyodum denetler gibisinden sordum) adam baktı kağıtlara kontratsız fiyatı belirlenmedi dedi bende tamam dedim çıktım

2.Time sordum kontratsız fiyatı ne kadar 350 lira dedi bende biraz duraksadım neyse dedim almak istiyorum dedim adam bana Türkcell faturalı numaranız varmı 6 aydan uzun süredir kullanımda olan bende dedim yok oda dedi ozaman size yeni bi faturalı hat çıkartalım bende istemiyorum sadece cihazı alıcam dedim adam da sadece cihazı satamıyoruz gibisinden söylendii

1. sorum ürünü faturalı hattım olmadan 330 liraya alamazmıyım ? (bendeki avea faturalı eniştenin hattının üzerinede alabilirim fakat adama uğraş çıkarmak istemiyorum)
    2. ürünün sesi kısıkmı? yani cebimdeyken kolay duyabilirmiyim (sesli ortamlarda bulunuyorum genelde)

3.samsung star wifi yi mi alsam bunumu tercih etsem (5800 dan sonra dokunmatik telefonlar biraz soğuttu beni) yani rahat internete girebileceğim ve mesaj yazabileceğim bi ürün istiyorum 350 lira civarına tavsiye edebileceğini telefon varmı

• fiyatlar konusunu çok bilemiyorum (faacebook'dan bedava kazanmaya kasıyorum da ehehe) ama sesi kısık değil hatta bana biraz fazla bile geldi yani, biraz da seçeceğin çağrı melodisi de etkiler.
  • Normalde faturalı hattın olsun olmasın, turkcell abonesi ol veya olma telefonu normal satış fiyatı (232 $) üzerinden satın alabiliyor olman lazım.
    Ürünün sesi biraz kısık galiba ben de bir kaç time giderek denedim ürünü, üstünde yüklü müzik klipleri vardı ve epey düşük çıkıyordu sesi. Fakat zil sesinde nasıldır ona bakmayı akıl edemedim.
    Herşeyi güzel de tek problemi timlerde çalınmasın diye takılan alarm cihazı hep ekranların üzerine monte edildiği için, hiç adam gibi kullanıp bakamadım dokunmatiğine. Hep bu alarm cihazı yüzünden problemli çalışıyor cihazlar. Ekranı çok küçük gibi geldi. İncelediğim timin birinde wireless bağlantı vardı, internete biraz baktım, ekran çok küçük olduğundan pek sevimli gelmedi. Fakat yine de başarılı. Televizyon ve navigasyon (google maps) sim kartı istediği için inceleyemedim. Ekran çözünürlüğü yeterli, çeşitli gazetelerin internet sitelerine girip inceledim gayet rahat büyütme ve küçültme yapılabiliyor. Youtube, uzmantv v.s. gibi video sitelerini açmıyor ama içinde yüklü videobul diye bir uygulama var, onunla nasıl açar ona da bakmadım. Herhalde açıyor ki onu da koymuşlar ama sadece turkcell üzerinden mi video izleniyor onu da bilmiyorum. Belki bazı programlarla videoda izlenebiliyordur.Video ve fotoğraf çekimi tatminkar gözüküyor. Sonuçta çok birşey beklemediğimden dolayı bu özelliklerden en azından bana tatminkar geldi ama pc'ye aktarıp öyle bakmak lazım aslında. Cihazda donma v.s. de pek olmadı kullandığım süreler içerisinde. Norlamde htc wildfire almak istiyordum ama ikisini de inceledim. Birebir aynı özelliklere sahip, aralarındaki farklar aşağıda
    htc'nin ekranı 3,7" (t10 2,8")
    fotoğraf makinası 5 mp. (t10 3,2 mp)
    Ekrani çoklu dokunmatiği destekliyor (iki parmakla büyütme ve küçültme yapılabiliyor, t10'da ise ekranda da + ve - işaretli yerlere dokunarak yapılabiliyor)
    RAM 384 MB (t10 256 MB)
    HTC 700,00 TL (teknosa'da, ayrıca 50 tl.lik hediye çeki veriyor)
    T10 232,00 $ (bugünkü kurla yaklaşık 350,00 TL)

• arkadaşlar telefonun beyazını gören oldu mu?
    aramaya değecek kadar güzel mi?
    az sonra almaya gideceğim de.
  • arkadaşlar vodafone 845 i bekleyin derim,,android marketle gelecek.market kullanımı mümkün olabilir vodafone 845 ile,,

quote:

Orijinalden alıntı: Feat.35

ben şu T10 u almak için 2 gün önce 2 farklı tim e uğradım
    1. Time grdim adama sordum kontratsız fiyatı nekadar diye (oysa 328-330lira olduğunu biliyodum denetler gibisinden sordum) adam baktı kağıtlara kontratsız fiyatı belirlenmedi dedi bende tamam dedim çıktım

2.Time sordum kontratsız fiyatı ne kadar 350 lira dedi bende biraz duraksadım neyse dedim almak istiyorum dedim adam bana Türkcell faturalı numaranız varmı 6 aydan uzun süredir kullanımda olan bende dedim yok oda dedi ozaman size yeni bi faturalı hat çıkartalım bende istemiyorum sadece cihazı alıcam dedim adam da sadece cihazı satamıyoruz gibisinden söylendii

1. sorum ürünü faturalı hattım olmadan 330 liraya alamazmıyım ? (bendeki avea faturalı eniştenin hattının üzerinede alabilirim fakat adama uğraş çıkarmak istemiyorum)
    2. ürünün sesi kısıkmı? yani cebimdeyken kolay duyabilirmiyim (sesli ortamlarda bulunuyorum genelde)

3.samsung star wifi yi mi alsam bunumu tercih etsem (5800 dan sonra dokunmatik telefonlar biraz soğuttu beni) yani rahat internete girebileceğim ve mesaj yazabileceğim bi ürün istiyorum 350 lira civarına tavsiye edebileceğini telefon varmı

• dünün kazananı belli olmuş ben değilim :/http://www.facebook.com/TurkcellT10 bugün de katıldım ama 8 doğru yapabildim, sanırım gene olmayacak :D
  • t10 u biraz once aldim arkadaslar. kablosus baglanti direk oldu.
    ekran hassasiyeti 5800 den iyi. biraz kullanip daha fazla detay vericem.
    klavye cok zor geliyor ama kolayca alisabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.