Şimdi Ara

Turkcell kullanılmış hat ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün turkcellden daha önce kullanılmış olma ihtimali olan bir hat aldım.
    şimdi numarama içeriğinde sadece "dd" yazan farklı numaralardan mesajlar alıyorum, bir saat içinde yaklaşık 10 adet geldi,
    numaraları aradığımda ya meşgul çalıyor ya da kimse açmıyor. turkcell numaralar şahsi olduğundan konuya çözüm bulamıyor
    durumun neden kaynaklandığını tahmin eden ya da, cevaplayacak birileri olursa çok memnun olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jr. ewing

bugün turkcellden daha önce kullanılmış olma ihtimali olan bir hat aldım.
    şimdi numarama içeriğinde sadece "dd" yazan farklı numaralardan mesajlar alıyorum, bir saat içinde yaklaşık 10 adet geldi,
    numaraları aradığımda ya meşgul çalıyor ya da kimse açmıyor. turkcell numaralar şahsi olduğundan konuya çözüm bulamıyor
    durumun neden kaynaklandığını tahmin eden ya da, cevaplayacak birileri olursa çok memnun olacağım.

Numara daha önceden yasadışı olarak oluşturulmuş bir veritabanına kaydedilmiş olabilir. Kaçak toplu sms ile reklam gönderimi yani. Ama içeriğe bakılacak olursa teknik bir sorun gibi görünüyor. Mesajları gönderenler bireysel hat ise müşteri hizmetleri uğraşmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Numara daha önceden yasadışı olarak oluşturulmuş bir veritabanına kaydedilmiş olabilir. Kaçak toplu sms ile reklam gönderimi yani. Ama içeriğe bakılacak olursa teknik bir sorun gibi görünüyor. Mesajları gönderenler bireysel hat ise müşteri hizmetleri uğraşmıyor maalesef.

ilginize teşekkür ediyorum, bir tanesini sorguladığımda bir şahsın üzerine kayıtlı görünüyor. ben aslında bir otomasyon sistemi gibi bir olayın içinde kullanılmış olabileceğini tahmin ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

ilginize teşekkür ediyorum, bir tanesini sorguladığımda bir şahsın üzerine kayıtlı görünüyor. ben aslında bir otomasyon sistemi gibi bir olayın içinde kullanılmış olabileceğini tahmin ettim.

Evet dediğiniz olay da olabilir. Şirket içinde fct santral veya simserver içinde kullanılmış olabilir. Kullanılmış hatlarda bu tür sorunlar olabiliyor.

• benzer bir numara aldim bende musteri hizmetlerini arayip daha once hat kisisel mi kurumsal mi diye sordugumda kurumsal oldugunu ogrenmistim sende bence bir sor durumu en azindan bilgin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.