Şimdi Ara

TURKCELL KONTROL SENDE PAKETİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kontrol Sende paketiyle faturalarınızın kontrolü sizde olsun!

    Hemen HazırKart’tan faturalıya geçip Kontrol Sende paketini seçin, hem en uygun fiyata konuşup mesajlaşın hem de paket aşımı yaşamayın!





    *Kontrol sende tarifesi ile ayda 20TL’ye yurtiçi her yöne 100dk konuşabilirsiniz. Paket aşımlarınız 0,05TL/dk ile ücretlenir. SMS kullanımlarınız 0,415TL, internet kullanımlarınız ise 0,000049TL/Kb ile ücretlenir.

    **Kontrol sende tarifesine geçtiğinizde, geçiş öncesi minimum 90 günlük ön ödemeli aboneliğe sahip olduğunuz taktirde otomatik olarak Kontrol Sende paketine geçeceksiniz. Kontrol sende paketiyle ayda 20TL’lik bakiyeye sahip olacak ve 20TL’lik bakiye ile dk’sı 0,05TL’ye konuşup 1 SMS’i 0,05TL’ye göndereceksiniz. Böylece 20TL’ye hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanılabilecek 400 (20TL/0,05TL=400) birim bakiye kazanacaksınız. Paketinizdeki 20TL ile ister 400dk konuşacak ister 300dk konuşup 100 sms atacak, ister de 20TL bakiyenizi sadece mesajlaşmak için kullanıp 400 sms atabileceksiniz. Paketinizdeki 20TL’lik bakiyeyi, konuşma ve mesajlaşmaya istediğiniz gibi ayırıp kullanabileceksiniz.

    *** Kontrol sende paketiniz bittiğinde otomatik olarak 10TL’lik kontrol sende ek paketi tanımlanacaktır. Ek 10TL paket bakiyesi ile dk’sı 0,05TL’ye konuşup 1 SMS’i 0,05TL’ye göndereceksiniz. Böylece ek paketle 10TL’ye hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanılabilecek 200 (10TL/0,05TL=400) birim kullanım kazanacaksınız. Ek paketinizdeki 10TL’lik bakiyeyi, konuşma ve mesajlaşmaya istediğiniz gibi ayırıp kullanabileceksiniz.

    Tarife ve paket dahilindeki konuşmaların ücretlendirme periyodu 6sn’dir. Tüm vergiler dahildir.

    Telsiz kullanım ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.


    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihattagecis/kontrol-sende-paketi.aspx







  • 100 dk 20 lira çok
  • karışık ve saçma bi paket
  • vodafone gibi yapmış
    faturalıysa niye kontör gibi
    kontör gibiyse niye faturalı
  • 5 para etmez..
  • turkcell de akli sira rekabete ayak uydurmaya calisiyor. Aveanin 19 luk paketi hepsine on ceker.
  • Bu kadar kuralmı olur arkadaş azıcık serbest bırak.Turkcell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem faturalı diyo hemde birim fln diyor nasıl bir tarife biraz karışık geçmeyi de düşünmüyor değilim ama
  • Baska yoruMu olan
  • Bu ne ya
  • bence mükemmel olmuş zira konu tam anlaşılmadığından olumsuz yorumlar gelmiş sanırım.

    kısaca anlatmaya çalışayım;

    bu paketin tam aktif olması için yani 20 tl = 400 dk her yöne olması için 90 günden fazla hazırkart aboneliği gerekiyormuş eğer onu sağlamazsanız sizi otomatik olarak yukarıda ilk bahsedilen 20tl = 100 dk olan tarifeye dahil ediyor.

    yani burada en önemli durum 90 günden fazladır hazırkart kullanıyor olmamız, buşartı sağlıyorsak tarifeye geçtiğimizde bize 20 tl lik bir hak veriliyor bunu ister her yöne 400 dk şeklinde istersek 300dk+100 sms , yani bu ikisi birbirini 400 e tamamlayacak şekilde istediğimiz gibi kullanıyoruz.

    eğerki 400 dk yı geçtik sonrasında 10 tl lik yedek paket devreye giriyor onda da 200 dk ya kadar kullanabiliyoruz ve bu 10 tl lik paketten kullanmadığımız hak
    diğer aya devrediyormuş.

    bence çok iyi neden derseniz normalde haydi gel tarifesi diye 29 tl ye 600 dk vardı mesela 12 ay taahhütle oluyordu bunda taahhüt falan filan yok,

    turkcell kullanmak zorunda olan (çekim veya başka sebepler olabilir burası kullanıcıya kalmış) ve her ay 30 tl (uygun konuşabilmek için) hazırkartına yükleme yapmak durumunda olanlar için bence tercih edilebilir, sonuçta 20tl=400 dk her yöne o da yetmezse 10 tl daha devreye giriyor bunla da bi 200 dk daha toplamda 600 dk konuşulabilir.




  • peki avantajli mi oluyoruz?
    30tl yukluyorum ben
    2saat bedava konusmasi cok iyi oluyor ama az
    mesajlar icinde paket aliyorum aylik 10.000 her yone bu pakette alamiyor muyuz bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

    peki avantajli mi oluyoruz?
    30tl yukluyorum ben
    2saat bedava konusmasi cok iyi oluyor ama az
    mesajlar icinde paket aliyorum aylik 10.000 her yone bu pakette alamiyor muyuz bunu

    çok mesajlaşanlar için 3000-5000 gibi pek uygun olmaz, çünkü bu faturalı bir tarife yani hattınız faturalı oluyor hazırkartta geçerli sms paketleriyle faturalı tarifedekiler farklı.
    faturalı hat için 250 sms her yöne 5tl ya da 2500 tcell + 250 her yöne 9 liraymış faturalı hatta.
    2500 civarı mesajlaşıyorsanız (turkcell yönüne) 9 lira daha eklenir faturanıza yani toplamda 29 tl + 1 tl telsiz vergisi = 30 tl ödersiniz.
  • şimdi güzel birşey daha buldum hazırkarttan faturalıya geçerken içindeki liralar direk faturadan düşüyormuş eskiden ücretsiz dk falan veriliyordu kalan tl karşılığı..

    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/Duyurular/Hazir-Karttan-Faturaliya-Gecis.aspx
  • önce turkcell faturalı hattım vardı.ilk ay 69 tl,sonra 322,daha sonra da 160 tl gelince 6 ay boyunca hattı kullanacağıma dair taahhüt verdiğim için ek olarak da 50 tl verip hazırkarta geçtim.baktım burada da yok 30 tl yükle 150 verelim hem konuş hem mesajlaş.o da aç kapalar sonrası yetersiz kalınca ve sms paketi yapsan da zayi olup 150 tlden düştüğünden ona da ısınamadım ve hattımı aveaya taşıdım.şimdi 19 tl ye her yöne 500 dk,1000 sms her yöne ve 1 gb internet paketim var.arandıkça da kazanıyorum.telefonu ilk açtığımda 40-50 saniyeliğine de olsa şebeke gidip bazen şebekenin çekmemesine rağmen bile şimdilik güzel.yok kontrol sende paketi falan tırı vırı bana göre.
  • turkcellden masallar
  • Paket aşımı ve süpriz faturalar Turkcell de çok yaşandığı için böyle bi dümenden millete güven vermeye çalışmış türkcell efendi.

    Halbuki en çok süpriz fatura olayı Turkcelldedir bunu bilmeyen turkcelli yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REABLE

    Paket aşımı ve süpriz faturalar Turkcell de çok yaşandığı için böyle bi dümenden millete güven vermeye çalışmış türkcell efendi.

    Halbuki en çok süpriz fatura olayı Turkcelldedir bunu bilmeyen turkcelli yok.

    cok dogru soylemıssınız evet

    vaktı zamanında alo 60 alo 120 gıbı paketler vardı TUM VERGILER DAHIL SADECE 14 TL yazardı tanıtımlarda fakat ben 20 tl kusurlu fatura oderdim hep

    bır tane mesaj gondermedım
    kesınlıkle paketı asmadım
    hıc nete gırmedım

    nasıl yapıyorsa turkcell bı sekılde yapıyor cozemedım

    buraya faturayı koyardım ama 2-3 yıl oldu faura yok elımde
  • bende bugün kontrol sende tarifesine geçtim.aklıma cok yattı .20 tl karşılığında 400 dk veriyor.ama şöyle bir şey var atıyorum 1 sms kullanırsan geriye 399 dk kalıyor.yani 1 sms 1 dkya tekavül ediyor.400 dk yaklaşık 7 saat ediyor.400 dk bitince 10 tl daha tanımlanıyor.bu da 200 dkya tekavül ediyor.yani toplam 600 dk ediyor yani 10 saat.benim mübarek günler hariç mesajla işim olmuyor..tanımlanan 10 tlyi bitiremezsen yani 10 tlden 4 tl kaldı diğer aya devrediyor.dkya 5 kuruş gidiyor ama anladığım kadarıyla her aramaya 5 kurş gitmiyor.süre gözetiliyor. üstelik taahhüt felan kesinlikle yok..tabi herkesin kendine göre durumu var ben ayda yaklaşık 30tl kullanıyorum bu tarifenin yeticeğini düşünüyorum..
  • quote:

    Ne kadar öderim?
    Paket süresi Aylık paket ücreti​ Paket aşım ücreti​ Internet ücreti​
    ​Kontrol Sende Tarifesi* ​100 dakika her yöne ​20 TL ​0,415TL/dk ​0,000049TL/Kb
    ​Kontrol Sende Paketi** ​400 dakika her yöne veya sms ​20 TL ​- ​0,000049TL/Kb
    ​Kontrol Sende Ek Paket*** ​200 dakika her yöne veya sms ​10 TL ​- ​0,000049TL/Kb


    *Kontrol sende tarifesi ile ayda 20TL’ye yurtiçi her yöne 100dk konuşabilirsiniz. Paket aşımlarınızın dakikası ve SMS kullanımlarınız 0,415TL, internet kullanımlarınız ise 0,000049TL/Kb ile ücretlenir.
    **Kontrol sende tarifesine geçtiğinizde, geçiş öncesi minimum 90 günlük ön ödemeli aboneliğe sahip olduğunuz taktirde otomatik olarak Kontrol Sende paketine geçeceksiniz. Kontrol sende paketiyle ayda 20TL’lik bakiyeye sahip olacak ve 20TL’lik bakiye ile dk’sı 0,05TL’ye konuşup 1 SMS’i 0,05TL’ye göndereceksiniz. Böylece 20TL’ye hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanılabilecek 400 (20TL/0,05TL=400) birim bakiye kazanacaksınız. Paketinizdeki 20TL ile ister 400dk konuşacak ister 300dk konuşup 100 sms atacak, ister de 20TL bakiyenizi sadece mesajlaşmak için kullanıp 400 sms atabileceksiniz. Paketinizdeki 20TL’lik bakiyeyi, konuşma ve mesajlaşma için istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.
    *** Kontrol sende paketiniz bittiğinde otomatik olarak 10TL’lik kontrol sende ek paketi tanımlanacaktır. Ek 10TL paket bakiyesi ile dk’sı 0,05TL’ye konuşup 1 SMS’i 0,05TL’ye göndereceksiniz. Böylece ek paketle 10TL’ye hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanılabilecek 200 (10TL/0,05TL=200) birim kullanım kazanacaksınız. Ek paketinizdeki 10TL’lik bakiyeyi, konuşma ve mesajlaşma için istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Ek paket, sadece kontrol sende paketiniz bittiğinde tanımlanacaktır. 100dk'lık konuşma veren kontrol sende tarifesi ile bu ek paket alınamamaktadır.
    Tarife ve paket dahilindeki konuşmaların ücretlendirme periyodu 6sn’dir. Tüm vergiler dahildir.
    Telsiz kullanım ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.

    Kaynak: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihattagecis/kontrol-sende-paketi.aspx


    Reklamlarındaki mesajlardan anlaşıldığına göre bu tarife Vodafone'un hesabını bilen tarifesine cevap olarak çıkarılmış.

    Vodafone Hesabını Bilen Tarifede mesela 15 TL ödersiniz, 200 dk 20 sms 20 mb internetiniz olur. Siz istemedikçe hiçbir şekilde daha fazla ödemezsiniz. Kontrol sizdedir yani gerçekten. Daha fazla kullanmanız mı gerekti, o zaman bir ücretsiz SMS ile ilave hak satın alırsınız. Ne kadar hakkınız kaldığını anlık görürsünüz. Turkcelldeki gibi "son 48 saat dahil olmayabilir" gibi bir şarta bağlı olarak değil, net olarak anlık öğrenirsiniz. Kontrol sizdedir ve kesinti de yaşamazsınız. Ne kadar ödeyeceğinizi KESİN OLARAK bilirsiniz. Kafanız gerçekten rahattır.

    Turkcell'in adı "kontrol sende" tarifesinde ise ne kadar ödeyeceğiniz yine belli değildir çünkü hakkınız biterse "otomatik" paket alırsınız. Ne kadar ödeyeceğiniz yine belirsizdir. Bunu ancak ay sonunda gelen fatura ile ögrenirsiniz.

    Otomatik yenilenmeyi güya iyi bir şeymiş gibi pazarlıyor Turkcell, reklamlarda buna vurgu yapıyor, ama tarifenin adına ve konseptine tamamen ters ve çelişkili bir durum bu.

    Peki Turkcell'in bu tarifesinde kontrolün neresi bizde? Şurda, istersek verdiğimiz parayı konuşma olarak istersek SMS olarak kullanabiliyormuşuz. Büyük özgürlük gerçekten(!). Parasını ödedikten sonra elbette ister SMS atarım ister konuşurum istersem gider soğuk bir su alır içerim. Bu Turkcellin değil, paranın zaten herhangi bir tarifede sağladığı bir özgürlük... Nasıl istersen öyle harcarsın paranı... Kaldı ki akıllı telefonlar bu kadar yaygınlaşıyorken fahiş fiyatlarla SMS atan mı kaldı? Haberlere konu oluyor SMS deki ciddi kullanım düşüşü...

    Kelime oyunlarıyla, reklamlarla Turkcell, Vodafone'un bu tarifesine geçişleri azaltmaya çalışıyor ama tutmaz, yemez.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.