Şimdi Ara

Turkcell Kamu Vınn Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl 29 TL aylık ödemeli 1 sene taahhütlü kamuvınn aldım, bir senede problem olmadan kullandım. 29 TL den fazla fatura gelmiyor, kota aşım derdi yoktu.

Fakat ne olduysa 1 seneyi doldurup, aynı şartlarda devam etmek istedikten sonra oldu.

M.H. yi aradım tekrar aynı şartlarda devam etmek istiyorum dedim.

M.H. Bir şey yapmanıza gerek yok, otomatik olarak iptal etmeyeceğiniz sürece devam ediyor dediler.

Ok dedim ne güzel, devam edelim.

İlk problem olarak kota sorgulamasının yapılamadığını fark ettim. Sorgulama yapmak istediğimde " Sorgulanacak paketiniz bulunmamaktadir. " mesajı geliyor durmadan.

Üstelik güncel faturamı kontrol ettiğimde 29 TL yi kat kat aşan bir tutar gözküyordu.

M.H. yi aradım, böyle böyle bir durum var, kota sorgulayamıyorum, güncel faturamda yüksek gözüküyor, siz aynı şartlarda devam edeceksiniz demiştiniz, sorun nedir dedim ?

İlk cevap veremediler, daha sonra da arandığımda geçici bir problem var, yüksek fatura gelmez merak etmeyin dediler.

Fakat kota sorgulamasının bir kaç gün sonra yine yapamam üzerine bir kez daha M.H. ye ulaştım durumu anlattım.

Bu görüşmemde de başka bir sürpriz ile karşılaştım öncelikle. 1 sene boyunca kullanırken mümkün olmayan kota aşımı, 1 sene sonra devam eden aboneliklerde kota aşımına izin veriyormuş.

Yine kota sorgulaması yapamadığımı söylediğimde de, problem devam ediyor dediler. E peki kota aşımıda yapılabiliyormuş, ben nereden bilebileceğim kotayı aşıyormuyum aşmıyormuyum dediğimde de, bana 1-2 günde bir arayın kullanımı görebiliyoruz size söyleriz dediler. Şaka gibi.

Ve asıl bomba fatura kesim tarihinden sonra patladı. 29 TL gelecek denilen fatura 112 TL geldi.

Ocak ayından beri kota sorgulayamıyorum, 29 TL gelecek denilen faturam 112 TL geldi, aynı şartlar dediler önce, sonra hattın tesadüfen kota aşımına açık olduğunu öğrendim.

Şimdi ısrarla Turkcell derken, böyle bir trajikomik olayla karşılaşırsanız, siz ne yapardınız ???

• Geçici bir problem var, yüksek fatura gelmez merak etmeyin diyenlere laflarini yedirirdim.

Kısa vadede ise bu sizin hatanız diyerek gecmise yönelik ek paket tanimlatin hattınıza. 4gb = 25 TL. En azından 54 TL fatura ödeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 22 Şubat 2012; 7:50:12 >
  • aynı sorunu ben de yaşadım tim merkezine gittiğimde öğrendim 12 aydan sonra vınn paketiniz bitiyor yani tarifeniz olmadığı için en pahalısını ödüyorsunuz.gidip 5gblik yeni pakete geçtik.şimdi rahatız.Kamu vınnda bakiye kısmı gözükmüyordu (paketiniz bulunmamaktadır)şeklinde bir yazı çıkıyordu.yani kamu vınn'ı aldıktan 12 ay sonra 29tllik kampanya bitiyor yeniden başka bir kampanya mesela 5gb si 32 tl kampanyasına geçebilirsiniz.

ilk başta bana da dediğiniz miktar geldi ama gidip konuşunca faturayı düşürttüler.Bu yüzden bir TİM merkezine gidip yüzyüze derdinizi anlatın.Faturayı düşürtüyorlar.Aynı sorunu birçok kişi yaşıyordur bu yüzden ne kadar erken fark ederseniz paketin bitttiğini o kadar iyidir.Hiç vakit kaybetmeden gidip yeni paket tanımlatın derim.

Umarım bilgilendirebilmişimdir.

Saygılar.İyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonboy -- 15 Ağustos 2012; 14:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

Geçen yıl 29 TL aylık ödemeli 1 sene taahhütlü kamuvınn aldım, bir senede problem olmadan kullandım. 29 TL den fazla fatura gelmiyor, kota aşım derdi yoktu.

Fakat ne olduysa 1 seneyi doldurup, aynı şartlarda devam etmek istedikten sonra oldu.

M.H. yi aradım tekrar aynı şartlarda devam etmek istiyorum dedim.

M.H. Bir şey yapmanıza gerek yok, otomatik olarak iptal etmeyeceğiniz sürece devam ediyor dediler.

Ok dedim ne güzel, devam edelim.

İlk problem olarak kota sorgulamasının yapılamadığını fark ettim. Sorgulama yapmak istediğimde " Sorgulanacak paketiniz bulunmamaktadir. " mesajı geliyor durmadan.

Üstelik güncel faturamı kontrol ettiğimde 29 TL yi kat kat aşan bir tutar gözküyordu.

M.H. yi aradım, böyle böyle bir durum var, kota sorgulayamıyorum, güncel faturamda yüksek gözüküyor, siz aynı şartlarda devam edeceksiniz demiştiniz, sorun nedir dedim ?

İlk cevap veremediler, daha sonra da arandığımda geçici bir problem var, yüksek fatura gelmez merak etmeyin dediler.

Fakat kota sorgulamasının bir kaç gün sonra yine yapamam üzerine bir kez daha M.H. ye ulaştım durumu anlattım.

Bu görüşmemde de başka bir sürpriz ile karşılaştım öncelikle. 1 sene boyunca kullanırken mümkün olmayan kota aşımı, 1 sene sonra devam eden aboneliklerde kota aşımına izin veriyormuş.

Yine kota sorgulaması yapamadığımı söylediğimde de, problem devam ediyor dediler. E peki kota aşımıda yapılabiliyormuş, ben nereden bilebileceğim kotayı aşıyormuyum aşmıyormuyum dediğimde de, bana 1-2 günde bir arayın kullanımı görebiliyoruz size söyleriz dediler. Şaka gibi.

Ve asıl bomba fatura kesim tarihinden sonra patladı. 29 TL gelecek denilen fatura 112 TL geldi.

Ocak ayından beri kota sorgulayamıyorum, 29 TL gelecek denilen faturam 112 TL geldi, aynı şartlar dediler önce, sonra hattın tesadüfen kota aşımına açık olduğunu öğrendim.

Şimdi ısrarla Turkcell derken, böyle bir trajikomik olayla karşılaşırsanız, siz ne yapardınız ???

aynı sorunu ben de yaşadım tim merkezine gittiğimde öğrendim 12 aydan sonra vınn paketiniz bitiyor yani tarifeniz olmadığı için en pahalısını ödüyorsunuz.gidip 5gblik yeni pakete geçtik.şimdi rahatız.Kamu vınnda bakiye kısmı gözükmüyordu (paketiniz bulunmamaktadır)şeklinde bir yazı çıkıyordu.yani kamu vınn'ı aldıktan 12 ay sonra 29tllik kampanya bitiyor yeniden başka bir kampanya mesela 5gb si 32 tl kampanyasına geçebilirsiniz.

ilk başta bana da dediğiniz miktar geldi ama gidip konuşunca faturayı düşürttüler.Bu yüzden bir TİM merkezine gidip yüzyüze derdinizi anlatın.Faturayı düşürtüyorlar.Aynı sorunu birçok kişi yaşıyordur bu yüzden ne kadar erken fark ederseniz paketin bitttiğini o kadar iyidir.Hiç vakit kaybetmeden gidip yeni paket tanımlatın derim.

Umarım bilgilendirebilmişimdir.

Saygılar.İyi çalışmalar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.