Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.323
Cevap
586
Favori
1.376.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akinbalci

Merhabalar Kadir bey. Turkcell olarak paket kullanım sıralamalarının düzeltilmesi ile ilgili bir durum söz konusu mudur? Siz de biliyorsunuz ki önce devreden paket sonra hediye haydi gel paketi kullanılmaktadır. Bu şekilde devrin önü kapatılmaktadır.

Akın hocam şimdi tarifeler ve extra kampanyaları bizim sistemimize tanımlanırken, öncelik sıralarıda belirtiliyor, bunun sıralaması tamamen kampanya oper. ekiplerine bağlı. Neyazıkki dediğiniz şekilde işliyor sıra,konu ile ilgili 532'yi arayıp akış açtırmanızı tavsiye ederim fakat sıralamanın değiştirilmesi komple sistem değişikliği gerektireceği için pek mümkün değil.
    Saygılar.
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Bir soruda ben sorayım. Burada TİM de çalışan bir arkadaştan aldığım bilgiyi daha önceki mesajlarda paylaştım. Hazır Karta taşıyıp 45 gün bekleyip ardından Faturalıya geçiş sağlanması gerekiyormuş. Kontrol Ekstra vb. Tarifeler için. Sizin bilginiz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Hem çağrı merkezine hem Btk ya şikayet ettim. Gelen cevap bildiklerini okumaları maalesef. Artık taahhüt bitene kadar devam. Sonra başka tarafa gitmek gözüküyor. Çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ben bimcell kullanıyorum hattımda bulunan tl ler yeni operatörüme gelecek mi ?

• trükcell e geçmeyi düşünüyorum. en uygun tarife konfor extra. ilk 12 ay iyi ama 12 sonrası türkcell bizi kapının öneüne koyacak gibi geliyor.
    resmen çık git diyecek bize.
    eş simkart almam lazım. ona da tim 44 lira dedi. simkart olayı olmasa tükecellin bizi kapı dışarı etmesi sorun olmazdı.

Türkcellin mevcut müşterilerine davranışı çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Tim müdürü olarak haydigel kampanyasını kaçırmayın derim.Ayrıca 4*4'lük ve 5i1yerde kampanyalarıda cazip

işsizim en az 3-4gblık intenetli hangisini önerirsin faturasız yaş 25 üstüyüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriler için daha iyi paket yok.

İsterseniz numaranızı başka bir operatöre taşıyın. Numaranızı taşıdıktan 1 ay sonra tekrar Turkcell'e numaranızı taşırsanız yeni müşteri olacaksınız. Bu işlemden sonra Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini ya da
    Turbo Akıllı Ultra Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Mayıs 2017; 18:19:0 >

• passat3234 P kullanıcısına yanıt
    Kendinizi müşteri hizmetleri aracılığıyla hattın kullanıcı olarak tanımlarsanız GNÇ üyesi olabilirsiniz.
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm. GNÇ Full 6 GB paketine geçtiğinizde Haydi Gel Kampanyasının iptal olmadığını söylediler.

Fakat siz paket değişikliğini müşteri hizmetleri aracılığıyla yapın ve kampanyanın iptal olmadığını tekrar doğrulayın.
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki kombo, Mayıs ayı için geçerliydi.

Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz. Daha ucuz isterseniz Turbo Akıllı Devreden Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Mayıs 2017; 18:39:41 >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Biraz altta yazıyor aslında.

• passat3234 P kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma işleminde hat bakiyesi aktarılmaz.
  • beginyou kullanıcısına yanıt
    Aylık olarak ne kadar ödemek istiyorsunuz?
  • 2gb +2gb haydi gel 4gb 750 dk 1000 sms akilli fatura 29 tl 1 yillik ... az evvel aradilar kontorlu kullaniyordum .. bu sekilde faturaliya gectim nasil ?

• hocam faturalı tarifem taahhütü bitiyorda bana öneribileceğin paket var mı.3gb 750dk 39 birde 2gb 500dk 30tl bulabildim senin bildiğin daha uygunu var mı gnç olmayacak faturasızda olur.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Valla aktarılmıs 17 tl param vardı aynen aktarılmıs mutlu oldum lan :)

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Güzel paket.
  • epiglota kullanıcısına yanıt
    Turkcell Avans TL servisini kullanmazsanız bakiyeniz eksiye düşmez.
  • akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Evet bu adiligi turkcell hep yapiyor. Son kullanma tarihi daha ileri olan paketi, son kullanma tarihi daha once gelecek olan paketten once kullandirtiyor.

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Taahhüt sürenizin bitmesine yakın bir zamanda Turkcell sizi arayacaktır. Güzel bir teklif sunabilirler.

Güzel bir paket teklif etmezlerse Faturasız Uçuran 4 GB Paketini alabilirsiniz.

İsterseniz numaranızı başka bir operatöre taşıyın. Numaranızı taşıdıktan 1 ay sonra tekrar Turkcell'e numaranızı taşırsanız yeni müşteri olacaksınız. Bu işlemden sonra Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini ya da
    Turbo Akıllı Devreden Paketini alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.