Şimdi Ara

Turkcell iPad 3G internet paketleri hakkında bilgisi olan içeri. Acillllll !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ; Ben yaklaşık 2 ay önce ipad retina (4. Nesil) aldım. Neden direk ipad değil de ipad retina dememin sebebi çift taşıyıcılı internet sistemine sahip olması , neyse konu bu değil. Konuya gelirsek arkadaşlar 1 ay önce de 10 gb 240 mb lik internet paketi aldım ve bana kota bittikten sonra hızın düşeceğini ama internetin devam edeceğini yani sınırsız olduğunu söylediler fakat kotam 2gb düştüğünde ve paketimin bitmesine 1 hafta kaldı. Bana bir mail geldi ve paketimin bitmesinden sonra otomatik olarak 500mb bir paketin devreye gireceği yazıyordu. Hemen Turkcell müşteri hizmetlerini aradım ve bana sınırsız paketimin bulunmadığını bu paketi yapmazlarsa kotayı aştıktan sonra çok daha kabarık bir fatura gelebileceğini söylediler bende paketi aldığım bayiinin bana sınırsız olarak söylediğini dile getirdim. Onlar da bana bayiye gidip bunu sormamı gerekirse kontratın iptal edilebileceğini söylediler. Bu arada paketi aldığım bayii gerçek turkcell bayiisi değildi yani telefoncu tarzı birşeydi. Ve bu olaydan sonra gerçek turkcell bayiisinde adam gibi bir paket almak istiyorum fakat evimde kablosuz internet bulunmadığından ve bazı nedenlerden dolayı bulunamayacağından ve interneti çok fazla kullandığımdan kotanın da 10gb ın altında olmasını istemiyorum ve sınırsız olması şart. Para dert değil. Son olarak arkadaşlar İstanbul / Anadolu Yakasında Kadiköy - Merdivenköy Mahallesinde oturuyorum ve odamda 2 mbit çeken internet salonda 8 gb a kadar yükseliyor ayrıca başta da söylediğim gibi çift taşıyıcılı sisteme sahip olduğundan 43.2 mbit e kadar çıkması gerekmiyor mu ? Biraz uzun oldu ama cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelll !!!

Orijinalden alıntı: sadi70

Güncell ve Acil lütfen yardımcı olun !!

Benim de ipad var,Turkcell in 4 gb internet paketini kullanıyorum,aylık 39 tl,
    Turkcell de adamakıllı sınırsız net bulamazsınız,
    En iyisi,79 tl ye sınırsız neti var,onun hızı da 15 gb tan sonra 96 kb a düşüyor.

• 43,2 mbit hızı görmeyi beklemeyin zaten. O hız teorik hızdır. İlla ki kullanıcıya gelinceye kadar kayıplar olur. Görüp görebileceğiniz en yüksek hız 20-25 mbit arasında değişir ki ben maksimum 21 mbit civarlarında gördüm. Gerçi bu hız da gayet iyi. Yetkili bir Turkcell bayinden almamakla hata etmişsiniz bence. 15 GB AKK ile alabilirdiniz mesela. Ben iPad'i kontratlı almayı mantıklı buluyorum. Seçtiğiniz internet paketinin gerçek tutarını kontrat fiyatından düştüğünüzde cihaza ödenen fiyat iPhone'larda olduğu gibi fahiş olmuyor.

buralarda ortalama 6-7 mbit arasi hiz vardi. atasehirde max 19mbit gordum
    tel galaxy nexus 4 ve samsung s4,
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • Arkadaşlar aslında ipad i de Turkcell'den almak istiyordum sınırsız yani 15 gb paket ile birlikte fakat fiyat yüksek geldi aileme bende bu yüzden vatan computer den 1892 TL gibi bir fiyata aldım ve dediğim gibi aldığım bu paketi iptal edebilme olasılığım var yani turkcell de ki yetkili bir arkadaş bunu söyledi bana iptal edersem kesinlikle ana bayii lerden alacağım. Bu arada benim ev içerisinde gördüğüm maksimum hız 9-10 mbit civarıydı. Merdivenköy Mahallesinde oturuyorum. Ayrıca vodofone nin böyle yüksek gb internet paketleri bulunuyor mu bilgili bir arkadaş bunun da cevabını verebilir mi ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.