Şimdi Ara

turkcell internet ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bundan birkaç gün önce turcell in sınırsız internet paketi ile oyunu 90-100 ping civarı oynarken(hız düşmesine rağmen) şimdi ne olduysa sabit 230 ping de oynuyorum.Arkadaşın sınırsız paketinin hızı henüz düşmemesine rağmen o da aynı durumda şikayetçi.Sorun ne olabilir ? ve nasıl çözülür.

• Aynen bende oyleydim fakat 3 saat once girdim 3oyun attim duzelmisti.

Edit: Modem olarak kullandigin telefonun bilgisayarina cok yakin olsun maus gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSaycon -- 22 Mayıs 2014; 1:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya arada Turkcelle bişiler olmaya başladı. Bizde de aynı sorun oluyor.
    Kapat aç bi düzeliyor bizde
    Bazen baya uzun bi süre düzelmiyor ama müşteri hizmetleri aşırı yardımcı oluyor bu konuda. Ben yardımlarından sıkıldım yani düşün
  • mesaj felan geldiğinde anlık değişimler oluyor bende.sizde de varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Aynen bende oyleydim fakat 3 saat once girdim 3oyun attim duzelmisti.

Edit: Modem olarak kullandigin telefonun bilgisayarina cok yakin olsun maus gibi

Hocam vınn a tamış öyle oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 22 Mayıs 2014; 2:31:50 >
  • Bizdede turkcell vınnda aynı sorun var 2-3 gün  öncesine kadar 70 pingken suan 225 ten asagi dusmuyor acaba nasıl cozucez bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellendil -- 22 Mayıs 2014; 2:33:32 >
  • vodafone kullanın 90 pingi geçmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    8 ay önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    9 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternetini değiş kardeş. Zamanında Turkcell kullanmış biri olarak, Allah belalarını versin. 90 TL veriyordum aylık, 15 gb den sonra hız düşüyordu ve net hızı 21 mpbs diye aldık ama 1 den yukarı çıkmadı. Şikayetler, aramalar derken 4 ay sonra kapattılar ve verdiğim bütün paraları aldım turkcell pişmanlıktır
  • Ben 5gb turkcell vınn kullanıyom normalde sorun yokdu 2 gündür bi sorun vardı ping sorunu ve lag sorunu böyle ping olmamasına ragmen feci lag vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sıkıntı bende de var sabit 220 ping nedir ya

• Görünüse bakılırsa son 2-3 gundur cogu vınn kullanıcısı aynı sorunla karsılasıyor. Bendede 220 den asağı ping yok dedigim gibi acaba turkcelli arasak hallederlermi ? (buyuk ihtimal sorun yok veya turkiye genelinde bakım var derler :D)

• Sorunun sebebi kıbrıs ip havuzundan ip vermesi ama ne kadar modemi kapat aç yapsamda düzelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellendil

Görünüse bakılırsa son 2-3 gundur cogu vınn kullanıcısı aynı sorunla karsılasıyor. Bendede 220 den asağı ping yok dedigim gibi acaba turkcelli arasak hallederlermi ? (buyuk ihtimal sorun yok veya turkiye genelinde bakım var derler :D)

Kıbrıs ip olayı sallamasyonmuş Sunucularda çalışma varmış.
  • Arkadaşım aradı turkcelli çalışma var dediler 5 gündür neyin çalışmasıysa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellendil

Arkadaşım aradı turkcelli çalışma var dediler 5 gündür neyin çalışmasıysa artık

• Abi Turkcell interneti 3yıldır kullanıyorum , galaxy mini vardı 120 - 130 pingle oynuyordum , s4 zoom aldım 80-90 ping oldu rahattı 2-3 gündür 230-300 ping arası gidip geliyor platIV dim Plat V e düştüm :D sinirleniyorum yapıcak bişey de yok ama allahtan sorun bende değilmil , turkcell umarım düzeltir bu problemi yeter lan yeter. Ankarada oturuyoruz şu işe bak. Şeytan diyo vodafona geç. Sırf yorum atmak için hesap açtım :) 4gb sınırsız interneti kullanıyorum 1 ay önce hız sınırını doldurunca bile bukadar yavaş değildi sizde de öyle dimi ? kapat aç yapınca 150 ye falan düşüyo 5 dk sonra yine 300 -,-
  • Buğra Örentaş kullanıcısına yanıt
    Aynen 240 pingden aşagı düşmüyor senden tek farkım kapatıp açsamda düşmüyor

• Su an varmı sizde ben 150-200 ping arası oynuyorum oyunları bunedir ya

• wixwe00 kullanıcısına yanıt
    200 ping op

• Ben geçen sene turkcell vınn aldım ve 15 gb sınırsız kampanyasından yararlanıyordum.hızı 10 mbps civarı oluyordu,hiç ping sorunu yaşamadım.Benim 2 blok arkamda arkadaşım oturuyordu,oda aynı kampanya'yı kullanıyordu ama onun vınn farklı bir modeldi 90 ping ile oynuyordu.Vınn'dan kaynaklı olabilir.Vınn alıcaksanız,zte'den şaşmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.