Şimdi Ara

Turkcell in yaptıgına bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tarifeler var biliyorsunuz biz bize cell den kampuss cele gecis için musteri hizmetlerini aradım (burdada millete kazık atıyorlar tam anlamıyla orda oraya telesekreter yonlendiriyor tek tek 1 e 2 ye 3 e basın felan filan uzatıyorda uzatıyor arasında musteri temsilcisine baglanmak için suna buna basın yok en son daha onceden bildigim sıfıra basarak baglanabildim tabi o kadarda yazması cabası 25 milyon arasa burdan ii goturler ) neyse asıl meseleye geciyim kampuss cell tarifesine gecmek icin aradım ben ogrenci değilim ama oglum ogrenci nasıl olkcak dedim bu linkte :

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301539,00.html

"Notlar
    İster faturalı hat, ister Hazır Kart kullan, kullandığın hat senin adına değilse de KampusCell tarifesine geçebilir, avantajlarından yararlanabilirsin.
    "

kısmında gorebileceginiz ibare internet adreslerine verilmiş ve bana temsilci ogrenmci değilseniz kampusscelli olamassınız dedi bende o kadar aboneniz var neden nete boyle bir ibare koydunuz olunamiyorsa o kadar kişi sizi arasın o kadar yazsınmı?orda bir ibare yanlıslıgı olmu dedi sonra birine sordu en sonunda oglunuz varsa o hattı ben kullanııyorum ancak babamın ustune diyerek abone olunabilir dedi bence yanlıs bir durum o zaman insanları yanlıs anlamaya yoneltmiyeceksiniz ve o kadar abonesi olan bir sirket bunu yapmıyacak değilmi?

• turkcell ekstra o işi 2 dakikada 1ytl ye hallediyor
  • 1. si Turkcell Müşteri Hizmetlerini arama ücreti ne kadar konuşursan konuş 2 kontör 0.25 ytl. İkincisi sen hiç bişi demeden al oğlum git şu ekstraya bu hattı campuscell e geçir deseydin hiç bi sorunun çıkmayacaktı. Neyse sıkıntı yapma ver oğluna telefonla öğrenci belgesini gitsin halletsin. Ama orada da şu şart var öğrenci lise öğrencisi olacak.
  • mühim olan parası değil bence..hakkaten 2 saat yok şunu tıkla yok bunu tıkla..Tıklaya tıklaya tarifelere gelioz.biri açıo ama o da başkasını bağlıyo.ne anladım ben bu işten.. Bi kataloga falan bütün konularda farklı tel no ları yaz..herkes bakıp ona göre arasın değil mi?
  • Onu yapana kadar en yakın turkcell extrayı ara
  • en iyisi telefonunu eline al camın önüne geç, camı aç ve ıptıs ıptıs müzik çalan bir arabanın üstüne at...ve git bir uydu telefonu al turkcell,avea,telsim derdinden kurtul.

böylece bir taşla iki karga vurmuş olursun. gerçi uydu telefonları birkaç milyarı buluyor ama olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.