Şimdi Ara

TURKCELL'İN NEŞET ERTAŞ AYIBI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak :http://mobile.beyazgazete.com/haber/haber-detay-1421314.html

Büyük rezaletten özürle dönüldü..!!!

Turkcell gibi bir firma Neşet Ertaş'ın ölümünü Ertaş'ın ölümünü fırsat bilip fırsat bilip müşterilerinin sırtından para kazanmaya çalıştı. müşterilerinin müşterilerinin sırtından para sırtından para kazanmaya çalıştı. kazanmaya çalıştı.

Neşet Ertaş'ın ölüm haberinden kısa bir süre sonra Turkcell'in sonra Turkcell'in 'Çalarken Dinlet ' servisinden gelen mesaj kullanıcıları şoke etti. kullanıcıları şoke etti. Mesajda, 'Neşet Ertaş' anıyoruz. Neredesin Sen şarkısını Çalarken Dinlet yapmak 1 TL ' yazıyordu

Bu skandal Sosya Medya'da yayılınca Turkcell'in kurumsa Twitter sayfası özür Twitter sayfası özür dilemek zorunda kaldı. İşte TURKCELL'in özür mesajları; dilemek zorunda kaldı. dilemek zorunda kaldı. İşte TURKCELL'in özür mesajları; TURKCELL ‏@Turkcel Bugün kaybettiğimiz halk ozanımız Neşet Ertaş ile ilgil ÇalarkenDinlet servis tarafından gönderilen SMS için özür dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın vefat etmesini bile fırsat bilip milleti sömürmeye çalışan karaktersiz bir operatör işte. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin..
  • Önemli olan ardından düzeltilmiş olması, Bana göre abartmanın pek anlamı yok.
  • Millet tepki göstermese hatasının bile farkında olmayacaktı. Ama olan olmuş bikere zaten turkcellin nasıl bir operatör olduğunu herkes biliyor bu tutumlarınıda normal karşılıyorum
  • Tepki gelmese idi kesinlikle dönmezlerdi.
  • Özür dileyip geçiştirirsin tamam da,nasıl bir yanlışlıktır anlamak güç,
    Düşünsene,öldüğün gün,kazanç malzemesi oluyorsun,
    Sanatçıların yerinde olsam,bu olaydan sonra,hiçbir şarkımı vermem bunlara,bugün ona yarın bana yapar.
  • Ayıptır bu ne dikkatsizlik:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ülkede öyle "büyük" insanlar, makamlar, kurumlar; öyle "büyük" yanlışlar yapıyorlar ki ticaret yapan bir şirketin bu hatasını ben "yanlışlık" olarak görüyorum sonuç olarak özür dilenmiş, hata mı evet çok büyük bir hata ya da yanlış ama sonuç da ortada...
  • değiştiriyorum hattımı kısa zamanda bir kişi bir kişidir
  • Tam bir Turkcell zihniyeti zaten...
  • Bence yaptıkları son derece ayıp bir şey. her şey para değildir. mesajın altında da 1 tl yazıyor, ben de önce sandım ki ücretsiz veriyor. meğer ki amaç bu durumu paraya çevirmek.

bu arada konudaki metin bir birine girmiş. her cümle nakarat gibi olmuş.
  • Bu mesajı gönderen kişiye ne yapıldığını merak ediyorum ben. İşten çıkarıldığını sanmıyorum ama tek mesaj ile koskoca şirketin karizmasını çizdi herif. Bence maaşını vermesinler. :D
    Ha şu da var, mutlaka bu hizmetten faydalanan olmuştur. :)
    Ha şu da var, sanatçıların üstünden sağken kazanılan paraların yanında bu iki gün önce kesilmiş tırnağın uzamış kısmı kadar kalır. Albümlere verilen paraların kaçta kaçı sanatçıya gidiyor acaba, çoğu yapım şirketlerine dağıtıcılara, telif hakkı korucularına falan gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.