Şimdi Ara

Turkcell'in Google Play Kampanyası Hediye 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
9
Favori
1.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paycell ile Turkcell faturalandırmasını kullanarak ilk kez Google Play Store ödemesi yapıyorsanız 10TL(Turkcell Platinum Üyesi iseniz 15TL), hediyeniz var! "Google Play" yazıp 2222'ye gönderin, hediyeniz hesabınıza tanımlansın. Hediye TL’nizi kullanarak Google Play Store’dan ücretli uygulama indirebilir, kitap satın alabilir/ kiralayabilir ya da oyunlarda ve diğer tüm uygulamalarda, uygulama içi satın alma yapabilirsiniz...

---DETAYLAR----
    --Kampanyadan sadece Google Play Store’da ilk kez Turkcell faturalandırmasını kullanarak işlem yapan müşterilerimiz yararlanabilir.
    --Kullanıcıların hediye kazanımı için satın alma işlemi öncesinde GooglePlay yazarak 2222’e SMS göndermesi gerekmektedir.
    Müşterilerimiz kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    ---Kazanılan hediye kazanımdan sonra 30 gün içerisinde Google Play’de Turkcell faturalandırmasını kullanarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Bu süre içinde kullanılmayan hediye TL’ler geçerliliğini yitirecektir. Hediye TL’leriniz ilk satın almanızda kullanılmaya başlanacak; ilk satın almanızda tümünü kullanmamanız halinde sonraki kullanımlarınızda da kalan hediye tutarı kadar indirimden faydalanılabilecektir.
    ---Hediyeniz, satın alınan ürün tutarından düşülecek ve kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak/TL bakiyenizden düşecektir. Satın alınan ürün tutarı, indirim tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.
    ---Kampanya 18 Mayıs 2016 - 18 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
    --Turkcell hattını kullanarak Google Play Store’da nasıl ödeme yapılır?
    Paycell kullanıcıların Turkcell hatları ile ve/veya kayıtlı kredi kartları ile anlaşmalı üye işyerlerinde ödeme yapılmasını sağlayan bir platformdur. Paycell ile Turkcell faturasına yansıtma seçeneğini kullanan kullanıcıların yaptığı alışverişin tutarı Turkcell faturasına yansır/TL bakiyesinden düşer. Paycell ile Turkcell faturasına yansıtma hizmeti Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş. tarafından verilmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece faturalı hatlar için anladığım kadarıyla.
  • Hayır önödemeli hatlarda yararlanıyor..Az önce yaptım oldu.

• Arkadaşlar en çok korktugum şey çocuklar telefonda oyun oynarken habersız uygulama satın alması..ben bu kampanyadan faydalanırsam hattımı mobil odeme açtıgım ıcın sıkıntı yaşarmıyım..yoksa bu 10 tl harcasam hiç bir sıkıntı olmazmı..açıklayacak bir dost varmı acaba
  • Yararlanmışım daha önce
  • Teşekkürler. Alacaklarımı aldıktan sonra hattımı mobil ödemeye kapatacağım.
  • yıllık abonelik ücreti alınıyor. 2,99 TL. Kampanyayı kullanan arkadasların google play mobil ödemeyi kapatması gerekiyor. Kapatmazlarsa bu ücret yansıtılıyor. Sadece müşteri hizmetleri aranarak kapatılıyor diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google play 15 TL İndirim (+15)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 lira onların olsun. arkasından ne sürpriz faturalar gelir kim bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldım bir yapalım bakalım zaten 4 güne geçiş tamamlanır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılım yapınca SMS geldi hemen. Alınacak uygulama önerisi olan var mı? Yıllık VPN alabileceğimiz uygulama var mı en önemlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

yıllık abonelik ücreti alınıyor. 2,99 TL. Kampanyayı kullanan arkadasların google play mobil ödemeyi kapatması gerekiyor. Kapatmazlarsa bu ücret yansıtılıyor. Sadece müşteri hizmetleri aranarak kapatılıyor diye biliyorum.

nerde yazıyor yıllık ücret ben göremedim hocam
  • Yazmıyor evet bende düşünce farketmiştim. Doğrulama için sordum.

Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell'in Google Play Kampanyası Hediye 10 TL

• 0.0tl var hesabımda bisey olur mu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Arkadaşlar en çok korktugum şey çocuklar telefonda oyun oynarken habersız uygulama satın alması..ben bu kampanyadan faydalanırsam hattımı mobil odeme açtıgım ıcın sıkıntı yaşarmıyım..yoksa bu 10 tl harcasam hiç bir sıkıntı olmazmı..açıklayacak bir dost varmı acaba

Google play de ödeme esnasında şifrenizi soruyor. Bilmiyorlarsa sıkıntı olmaz. Ayrıca işleminiz bitince mobil ödemeyi de kapatırsanız sorun çıkmaz

•  Turkcell'in Google Play Kampanyası Hediye 10 TL

İlk secenegi seçiyoruz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturasız hatta sıkıntı yok teşekkürler

• Faturasız hatta kontor yok olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Hayır önödemeli hatlarda yararlanıyor..Az önce yaptım oldu.

hattımda para yok. yıllık ücret vesaire çektiler mi ?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam çekilmedi ama daha sonra çekilir mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Paycell ile Turkcell faturalandırmasını kullanarak ilk kez Google Play Store ödemesi yapıyorsanız 10TL(Turkcell Platinum Üyesi iseniz 15TL), hediyeniz var! "Google Play" yazıp 2222'ye gönderin, hediyeniz hesabınıza tanımlansın. Hediye TL’nizi kullanarak Google Play Store’dan ücretli uygulama indirebilir, kitap satın alabilir/ kiralayabilir ya da oyunlarda ve diğer tüm uygulamalarda, uygulama içi satın alma yapabilirsiniz...

---DETAYLAR----
    --Kampanyadan sadece Google Play Store’da ilk kez Turkcell faturalandırmasını kullanarak işlem yapan müşterilerimiz yararlanabilir.
    --Kullanıcıların hediye kazanımı için satın alma işlemi öncesinde GooglePlay yazarak 2222’e SMS göndermesi gerekmektedir.
    Müşterilerimiz kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    ---Kazanılan hediye kazanımdan sonra 30 gün içerisinde Google Play’de Turkcell faturalandırmasını kullanarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Bu süre içinde kullanılmayan hediye TL’ler geçerliliğini yitirecektir. Hediye TL’leriniz ilk satın almanızda kullanılmaya başlanacak; ilk satın almanızda tümünü kullanmamanız halinde sonraki kullanımlarınızda da kalan hediye tutarı kadar indirimden faydalanılabilecektir.
    ---Hediyeniz, satın alınan ürün tutarından düşülecek ve kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak/TL bakiyenizden düşecektir. Satın alınan ürün tutarı, indirim tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.
    ---Kampanya 18 Mayıs 2016 - 18 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
    --Turkcell hattını kullanarak Google Play Store’da nasıl ödeme yapılır?
    Paycell kullanıcıların Turkcell hatları ile ve/veya kayıtlı kredi kartları ile anlaşmalı üye işyerlerinde ödeme yapılmasını sağlayan bir platformdur. Paycell ile Turkcell faturasına yansıtma seçeneğini kullanan kullanıcıların yaptığı alışverişin tutarı Turkcell faturasına yansır/TL bakiyesinden düşer. Paycell ile Turkcell faturasına yansıtma hizmeti Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş. tarafından verilmektedir.

Kaynak linki verebilirmisin hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.