Şimdi Ara

Turkcell'in Fizy Ayıbı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz ay teklifler arasında platin 10gb üyelik ucuzlamıştı ve sırf fizy sınırsız olduğu için geçeyim istedim. bu geçme öncesinde en az 4 farklı kişi ile hem yazıştım hemde telefon üzerinden teyit alarak geçtim. yani kısaca fizy sınırsız paket dahilindeydi. 20 gün kadar evet gerçektende hem yüksek kalite ses ve sınırsız dinliyor ve video izliyordum.

    Şimdi bugün giriyorum ve sürekli satın al çıkıyor ve şarkı listelerimdeki şarkılar %95'i 30sn lik melodi gibi dinletip bitiyor.. müşteri hizmetleriyle görüştüm yok şarkıcılarla yok müzik şirketleriyle anlaşamamışlar falan bla bla saçmaladı durdu. bir ücret karşılığı bu paket dahilinde aldıysak bunu, bu hizmetin alyapısının problemi beni ilgilendirmemeli. benim gibi işyerinde biri daha var tüketici mahkemesine gidiyor. bende bakayım istedim sanırım benden çok vardır forumda.. ses verirseniz belki birileri duyar. neticede azımsanmayacak bir meblağ ödüyoruz. zaten 3 kuruş kazandığımızla birşey alıyoruz. turkcell, aldığımız servisi bir daha bana öde öyle dinle diyerek adaletsizce hakkımızı gasp ediyor. bu yapılan ayıptır, saygısızlıktır.


    Turkcell'in Fizy Ayıbı! Turkcell'in Fizy Ayıbı!







  • Numaranı kaldır bence..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemesemde bir dünya yere zaten firmalar paylaşıyor. Çok dert değil, almamış firma da varsa alsın. Nede olsa sms lerin hepsine blok atıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell aldatıyor bence. Fizy sınırsız diyor fakat premium üyelik tanımlamıyor.

    Şimdi şikayetvar üzerinden baktım. Birçok kişi aynı mağduriyeti yaşıyor. Paket sözleşmenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bunun doğrultusunda btk ya şikayette bulunabilirsiniz.
  • şubat ayında bu konu ile ilgili tüketici hakem heyetine şikayette bulundum,hala cevap bekliyorum, turkcell tabi kendince eğip bükecek ve heyet de red kararı verecek eminim..kılıfına uydurmuştur adamlar..bir umut bekliyoruz bakalım biz de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.