Bildirim
Turkcell'in aylık sabit ücreti ne kadar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler bungee20.Şu durumda Turkcelle geçmek çok daha anlamlı olcak sanırım. -
evet şu an sizin için turkcell daha mantıklı -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
evet şu an sizin için turkcell daha mantıklı
aynen -
Sağolun arkadaşlar.numara bakabilceğim bi site var mı acaba gg dışında? almışken akılda kalıcı bişeyler olsun isterim. -
quote:
Orjinalden alıntı: UEkinci
Sağolun arkadaşlar.numara bakabilceğim bi site var mı acaba gg dışında? almışken akılda kalıcı bişeyler olsun isterim.
Sn. UEkinci, genelde Gittigidiyor'da güzel seçenekler oluyor. Önerim 535'li vb. faturasız hat numaralarını da incelemeniz, çünkü artık istediğiniz numarayı faturalı hale getirebiliyorsunuz -
hattı yurtdışında mı kullanacaksın ve hangi ülkede -
Hayır hattı Türkiyede kullanıcam,fakat yılın büyük çoğunluğu dışarda olduğum için fazla kullanılmayacak. -
ggden ucuza bir numara buldum.Alsam acaba açtırma vergisi gibi falan bişeyleri var mı yoksa ücretsiz açılıyor mu?
Uyarın için sağol bungee20 -
Yani 28 lirayı ödüyoruz bayiye daha sonra ilk fatura iade oluyor doğru mu anladım? -
Anladım.Yardım için çok teşekkür ederim.Pek anlamam telefon işlerinden -
ilk ay 8 ytl filan geliyor açılış vergisi bilmem ne diyerek -
Olsun hocam ona da şükür avea da 15 falan geliyor her ay. -
Konuşmasan bile 15 ytl'den aşağı gelmiyor . -
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
Konuşmasan bile 15 ytl'den aşağı gelmiyor .
Tarifeniz nedir acaba sabit ücreti olanları gördüm de sitesinde? -
Arkadaşlar hattı aldım,2gündür açılmasını bekliyorum,aldığım yerde 48içinde açılır dediler.Gidip sorsam mı yoksa açılır mı acaba? -
Abone merkeziden almıştım.En iyisi müşteri hizmetlerini aramak sanırım. -
Az evvel aradım,sözleşme yapıldığından itibaren 48 saat içinde açılırmış.Bu 48 saat mesai saatlerinden hesaplanıyormuş.Bayan bugün açılabileceğini söyledi. -
Turkcellden aramam gereken bir sürü numara var,hattın açılmasını bekliyorum. -
bu devirde hattı 48 saatte açan tek operatör...turkcell
Benzer içerikler
- lifecell nedir
- eski numarayı geri alma ücreti
- turkcell rahat paket nedir
- turkcell 5g açma
- aradığım kişi yurtdışında ise
- ağda kayıtlı değil samsung
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell internet gönderme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone şebeke sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X