Şimdi Ara

Turkcell'i seviyorum abi. 'Vodafone'a cevabı'' '' Vodafone Sahtekarlığı Güncel..'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone dünyadaki en tanınmış operatör markalarında biri.Turkcell karşısında iyi bile dayanıyor.
  • hiçbirini sevmem, savunmam. ben bitek kendimi severim. o yüzden daha büyük tartışmaları olur umarım...
  • 8 seneyi aşkındır Turkcell kullanıyorum. Aynı zamandan beri telsim/vodafone da var neredeyse. Ama bir kez turkcell ile konuştuktan sonra vodafone ile kimseyle konuşamıyorum ses öylesine bozuk geliyor ki. Ayrıca son 2 yıldır Turkcell kamu paketi kullanıyorum. Onca şirket indirimleri haricinde hem ayda 40 TL ödüyorum, hem 1200 Dk her yöne konuşuyorum, hem de 1000 bedava SMS kullanıyorum. Vodafone da bunun yarısına yaklaşacak tarife yok bu fiyata kamu paketleri de dahil. Kaldı ki olsa da o ses kalitesiyle değil 1000, 100 dakika konuşamam. Avea'yı işin içine hiç katmaya lüzum görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 28 Mart 2011; 16:40:48 >
  • turkcell e yolunamktan bıkmamış arkadaş
  • Vodafone'nin dünyanın en önemli ülkelerinde operatörlüğü var

Almanya , İtalya , İngiltere daha aklıma gelmeyen baya ülke var.
    Turkcell ile ben Avea'yı kıyaslarım Vodafone en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Vodafone'nin dünyanın en önemli ülkelerinde operatörlüğü var

Bu sözünde ciddi misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Vodafone'nin dünyanın en önemli ülkelerinde operatörlüğü var

Bu sözünde ciddi misin ?

Ciddiyim evet.

Bu arada anladık Türkcell ile özel bağlantın var
  • Anlamadım ki arkadaş bu ne turkcell sevdası. Biri der sesi daha güzel biri der kaç yıldır var.
  • Vodafone, dünyanın en değerli beşinci, iletişimde birinci markasıdır. Ama bu Türkiye'de lider olduğu anlamına gelmez.
  • ilk cep telefonum olduğundan bu yana turkcell kullanıyorum, kapsama kalitesi olarak gerçekten çok iyi, fakat bir o kadarda kazık, bunlar birbirlerini kırdıkça tüketici menfatine oluyor ama halen iletişim oldukça pahalı

Gönül isterki: Baz istasyonları ortak kullanıma açılsın,istasyon kirliliği azalsın, daha çok operatör olsun, ücretler ucuzlasın.
  • Öğrenci adam Avea kullanır. Yapar ayda bir 11bin sms'ini bakar keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Vodafoneden iyisi yok

Vodafone kadar sahtekar bi operatör görmedim.

Turkcell kadar kazıkçı bi operatör görmedim.

ikisi kadar kazıkçı operatör görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Öğrenci adam Avea kullanır. Yapar ayda bir 11bin sms'ini bakar keyfine

Anladık sms atabiliyosun bizim telefona sadece penis büyütücü reklamı geliyor başka türlü ötmüyor
  • Vodafone'nin sahtekarlığı çalışanlarına vurmuş.
    Geçenlerde böyle bir yazı yazmıştım :

quote:

Dün Vodafone bayisinin camında büyük yazı gördüm.
    "Elazığ'a özel numarasını taşıyanlara 2400 dakika" diye.Yarın bi gidip öğrenelim ne sahtekarlıklar var işin içinde

Gittim görüştüm.Dedi 12 ay boyunca 20 TL ye ayda 200 dakika her yöne.Bende -sırf denemek için- taşıdım hattımı.
    Kadın verdi kartı.Üstünede bi numara yazdı her yöne yazıp yolla dedi.
    Bende yolladım.Sonra olmadı dün gittim.Dedim böyle böyle olmuyor.
    Dediki kartınız olması lazım.Vermedi dedim. Geçti kampanya 31 martta bitti dedi.

Meğer kadın bi kazıcağım bi kart verecekmiş bir şifre çıkacakmış onu yollayacakmışım.Kadın hiç bunlardan bahsetmedi bile.

Ne diyeyim Turkcell yolu gözüktü.
    Vodafone'uda anlamış olduk tekrardan.

• Vodafone un tarifeleri iyi güzel ama şuan için yeterli altyapısı yok.Birçok yerde çekmiyo.
    Turkcell faturalı bazı tarifelerde iyi olsada TL olaynında kazıkçı bununda tam tersine altyapı sağlam eskiden gelmenin avantajıyla çoğu yerde çekiyor.
    Mesela bizim köyde cep telefonu çekmez.Birtek turkcell çekiyo evde oturma ortamında olarak, Vodafone içinse ya pencerenin kasasına koyacaksın yada yüksek bir yere çıkacaksın avea içinde geçerli bu.
  • Arkadaşlar Turkcellde çalışan bir arkadaşım var ona dedim turkcell diğerlerinden niye daha yüksek fiyatları. Bana şöle dedi Turkcell lider firma olduğu için diğerlerinden daha düşük fiyatta yapamıyormuş o yüzden fiyatları yüksek ama çekmediği yer yok avea öle çekmediği yer çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan
    Arkadaşlar Turkcellde çalışan bir arkadaşım var ona dedim turkcell diğerlerinden niye daha yüksek fiyatları. Bana şöle dedi Turkcell lider firma olduğu için diğerlerinden daha düşük fiyatta yapamıyormuş o yüzden fiyatları yüksek ama çekmediği yer yok avea öle çekmediği yer çok

zaten bu çekim kalitesi yüzünden milleti sömürüyolar. Ben bir öğrenci olarak geçen seneki genç tarife ile bu seneki genç tarife arasında dağlar kadar fark görüyorum. Şu anki vodafone cebine göre tarife bence genç tarifeden kat kat daha iyi. Ayrıca turkcellde her yöne 5000 sms 10tl iken vodafoneda 12000 sms 9 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 3 Nisan 2011; 12:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

quote:

Arkadaşlar Turkcellde çalışan bir arkadaşım var ona dedim turkcell diğerlerinden niye daha yüksek fiyatları. Bana şöle dedi Turkcell lider firma olduğu için diğerlerinden daha düşük fiyatta yapamıyormuş o yüzden fiyatları yüksek ama çekmediği yer yok avea öle çekmediği yer çok

zaten bu çekim kalitesi yüzünden milleti sömürüyolar. Ben bir öğrenci olarak geçen seneki genç tarife ile bu seneki genç tarife arasında dağlar kadar fark görüyorum. Şu anki vodafone cebine göre tarife bence genç tarifeden kat kat daha iyi. Ayrıca turkcellde her yöne 5000 sms 10tl iken vodafoneda 12000 sms 9 tl.

aynen arkadaşta ölede dedi vodafone şuan en iyi tarifeyi ve kampanyaları yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

quote:

aynen arkadaşta ölede dedi vodafone şuan en iyi tarifeyi ve kampanyaları yapıyor.

dışarıdan görünüşü ve fiyat avantajı ile insanları çekiyor sonra sistemdeki hatalarla burnunuzdan getiriyorlar.benim hayatta gördüğüm en sahtekar firmadır vodafone.bir çok avantajlı tarafı olabilir.internet fiyatı çok uygun olabilir.ama insan müşterisine biraz saygı gösterir.müşteri hizmetlerini aradığımda sorunu anlatıp çözüm istediğim için yüzüme kapatılan telefonlar bile oldu emin olun. bir blog yazısından alıntıyı eklemek istiyorum.

"İşte Vodafone; böyle çirkef, yasaları rahatlıkla çiğneyen, müşterisine rahatlıkla yalan söyleyebilen ve haksız kazanç elde etmekten çekinmeyen bir GSM operatörüdür benim için…"

tamamı :http://dahayaklas.wordpress.com/2007/10/13/vodafone-kazigi-yasa/#comment-14

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.