Şimdi Ara

Turkcell-Huawei E372 dual-carrier 43.2mb/s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
11.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell - 43.2mb/s (Huawei E372, the first dual-carrier HSPA + modem) arkadaşlar bu modem yeni olduğu için açtım konuyu...bu hızlara pratik olarak ulaşabilirmiyiz sizce?

Turkcell-Huawei E372 dual-carrier 43.2mb/s

• cihazı gördüm süper bişey o hızın %75ine bile ulaşşan yeter

Orijinalden alıntı: falls

tim lerde satılıyormu ve ayrıca alınca baz istasyonları modeme uygunmu buda belli değil.

timlerde satılıyor
    baz istasyonları uygun yani turkcellinkiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın valla..kapsama alanı çok iyi değil daha...
  • geçenlerde türkceli aradım mh.deki bayan il bazında 3g var, iller bitince ilçelere 3g gelecek sonra semtlere 3g gelecek dedi, sayın türkcell 3g,yi tüm yurtta kur ondan sonra e372 yi çıkar, ben edge de nasıl 43.2 mbps yakalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

geçenlerde türkceli aradım mh.deki bayan il bazında 3g var, iller bitince ilçelere 3g gelecek sonra semtlere 3g gelecek dedi, sayın türkcell 3g,yi tüm yurtta kur ondan sonra e372 yi çıkar, ben edge de nasıl 43.2 mbps yakalacağım.

aynen katılıyorum,turkcell 3g konusunda geri kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror
    bildiğim çoğu ilçede turkcell ve vodafone 3g var.operatörlerde önce il sonra ilçeler mantığı olduğuna inanmıyorum..

açta sor arkadaşım mh'ye benim fikrim değilki ne söyledilirse onu yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

çoğu yerde 3g yok bu e372'yi alıp kolye mi yapacağız

+1
  • Önce il merkezi sonra ilçe merkezi mantığı tabii ki var, il merkezinde 100 kullanıcısı olacaksa ilçe merkezinde 10 kullanıcısı olacak, önce tabii ki il merkezini kapsayacak. Ancak Turkcell'in mesela İstanbul - Ankara yolunu kesintisiz 3G donatma falan çalışmaları vardı, bu tür şeyler de var. Bulunduğunuz ilçede varsa, zaten çoktan il merkezine gelmiştir. Ha ilçeniz kalabalık bir ilçe ise il merkezi muamelesi görmesi normal.

Modemle ilgili de geçende Twitter'da birkaç gazeteciye göndermişti Turkcell bunlardan. Biri kalabalık bir yerde test yapmıştı, Turkcell 3mbit idi galiba, Vodafone 1.5mbit. :) Daha sonraki denemeleri görmedim ama bulursam bir bakayım. :)
  • turkcell 2009 temmuz ayında 3g geçti reklamla insanları kandırdı,(hatırlarsınız vınnlar yok sattı time gidiyordun vınn yok diyordu) millet çekim gücü diye 2009 yılında vınn aldı birde baktı ki vınnlar edge de çalışıyor iptal da edemiyorlar çünkü taahhütlü aldılar vınnı şimdi millet yavaş yavaş vınnları iptal edecekler çünkü bu sene taahüütleri doluyor, şimdi türkcell yeniden reklama başladı neymiş 2011 yılı türkcell internet yılı olacakmış hikaye anlatıyor bu işten inanki yatırım yapan kazanacak, vodafon çok yatırım yapıyor deneyin bir görün isteseniz, ben taktım bilgisayarıma vodafon 3g çekiyor türkcell tınn.......
    not: dikkat edersiniz vodafonda süper interneti başlattı o da türkcell.deki vınn'cıları bekliyor
  • Aslında o dönemde tüm operatörler reklamları fazla abartıp kullanıcıları zor durumda bıraktılar. Hatırlıyorum o gece tüm arkadaşlarla birbirimize MSN'den sorup duruyorduk Avea'da 3G geldi mi, Turkcell'de yok, xx'e sro Vodafone'da var mı vs... :) Daha o gece bu olayın fos olacağını anlamıştım. Avea 16 il merkezinde diye reklam yaptığı halde Jet aldım pişmanım diyenler de vardı bir sürü. :) Vodafone daha çok fiyatlarla kapar müşterileri ama reklamlara kanıp Vınn'dan ağzı yananlar, Vodem'den ağzı yananlardan daha çoktur, Vodafone karlı olacaktır. :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.