Şimdi Ara

TURKCELL HIZ KISITI (4g icin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faydanın üst hız limiti 3G şebekesi için 7.2 Mbps, 4G şebekesi için 100 Mbps’dır. Paket kotası bittiğinde abonenin başka bir paketi yoksa standart tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
    Eski duzene gore tahmin yurutursek
    Faturasizda ve faturalida bu geçerli olacak
    Faturalida turbo (5tl) ilave eden 375mbps ulasacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3g için 14.4mb ,4g içinde 43.2mb yaparlar diyordum şaşırttı 100mb iyi olmuş inşallah sonradan düşürmezler :)
  • 100 Mbit'lik paket alırsın, telefonun servis ayarlarından oluyorsa LTE kategorisini de 3'e, 4'e falan alırsın, bataryadan da tasarruf etmiş olursun çok taşıyıcı birleştirebilen cihazlarda.
  • Hiz sinirlamasi sebebiyle 4g de alamayaciginiz hizi turk telekomda 3g ile alioruz. Turkcell kaliteli yea 😀 taksim aksam 6.45 te yaptigim test asagida
    Bu mesaja eklenen görseller:

TURKCELL HIZ KISITI (4g icin)

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Yalnız siz o pingle doğru düzgün internet kullanabiliyor musunuz? Yıllardır kullanma alışkanlıklarıma göre tepkime süresi ne kadar düşük olursa o kadar rahat internet kullanımı oluyor. 92 çok yüksek b,r rakam, adamı verem eder hatta. O rakam 15-25 arasında olsaydı işte o zaman vay be derdim.
  • 100 mbit hız sınırını 28 mbit ile de bir tutmak hele o ping 'e rağmen iyimiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Yalnız siz o pingle doğru düzgün internet kullanabiliyor musunuz? Yıllardır kullanma alışkanlıklarıma göre tepkime süresi ne kadar düşük olursa o kadar rahat internet kullanımı oluyor. 92 çok yüksek b,r rakam, adamı verem eder hatta. O rakam 15-25 arasında olsaydı işte o zaman vay be derdim.

basket maci izliodum devre arasinda yaptim testi. Hic bi sorun yok 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell 4.5G den 4G ye düşme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.