Şimdi Ara

Turkcell Hesabım ile Salla Kazan (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.073
Cevap
21
Favori
41.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katılıyorum. Genel olarak dediğiniz yöntemi izlediklerini ben de düşünüyorum. Bu kurumun yaptığı kampanyalara hep temkinle yaklaşıyorum. Hep ucundan benim şikayet edeceğim şeyler çıkmıştır bugüne kadar genel olarak. Bence bu yaptığı kampanya bile her zaman ki çizgileriyle aynı doğrultuda değil..
  • Ablama haftalik 10000 dakika, anneme 10gb internet bana da aylik 10000 dakika geldi. Dakikalar Turkcell ici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da 10 gb internet geldi. kullanmıyorum gerçi, orada öyle duracaklar 1 ay boyunca.:)
  • aylık 10 gb çıktı banada :D
  • Haftalık 500dk her yöne geldi

• Gayette işe yarayanı verdi valla. 10 gb net verdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

faturalıyım banada 10bin dakika turkcell içi verdi.Boşuna vermiş oldu ben daha 1000dk her yöneyi bitiremiyorum.

yalnız değilsiniz.

bana ve kız arkadaşıma internet lazım zaten bin dk bitiremiyoruz ama internet hep aşıyoruz.

2mizede 10 bin dk verdi :D

annem internet kullanmıyor 10 gb verdi :D

kardeşim platinium 15 gb paketi var 10 gb verdi :D

diğer arkadaşlarda aynı doğrultuda ihtiyaçları dışında hep artan sms yada dakika almışlar.

şirket hattından'da salladım aylık 10 gb verdi (interneti sınırsız derecesinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

faturalıyım banada 10bin dakika turkcell içi verdi.Boşuna vermiş oldu ben daha 1000dk her yöneyi bitiremiyorum.

yalnız değilsiniz.

bana ve kız arkadaşıma internet lazım zaten bin dk bitiremiyoruz ama internet hep aşıyoruz.

2mizede 10 bin dk verdi :D

annem internet kullanmıyor 10 gb verdi :D

kardeşim platinium 15 gb paketi var 10 gb verdi :D

diğer arkadaşlarda aynı doğrultuda ihtiyaçları dışında hep artan sms yada dakika almışlar.

şirket hattından'da salladım aylık 10 gb verdi (interneti sınırsız derecesinde)

şans işi sanırım hocam valla bende de bir kız arkadaş olsaydı en azından 1000dk yı bitirirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

herkese 10 gb bana 1gb :(

abonelik yaşı bence etkili...

1 ay oldu faturalı turkcelle geçeli, 10 gb aylık verdi.
  • Oha beyler aylik 10 gb internet cikti sansa bak..

• saintroyo kullanıcısına yanıt
    kim neyi kullanmıyorsa onu veriyor sistem
  • Aylik 10 gb cikti peki faturamiza bi yansima olmasin salla kazan kullandik diye inanilmaz bir hediye degil mi

• Genç Turkcelli Olup Acil Olarak Madame Tussauds Müze Zİyaeti İçin 1+1 Bilet Şifresi Verebilecek Olan Var mı? Müze Girişindeyiz.

Edit: Halledildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 3 Aralık 2016; 12:41:45 >
  • Kendi telefonumu ailemin telefonunu ve 2 arkadasimin telefonunu salladim hepsi 10 gb , superonline yaklasik 12 gundur eve interneti baglamiyor herhalde bunun interneti yok verelimde sevinsin mi diyorlar acaba

• 1 gb kaptım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2GB'lık paketimi her zaman ay ortasında bitirir, bazen ek paket alırdım. 10GB geldi.
    Kötülemeyin adamları.
  • İlk defa böyle bir kampanyadan 10 gb internet geldi, şanslı hissediyorum kendimi

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Evet önce hediyeler devreye giriyor.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.