Şimdi Ara

Turkcell Hesabım ile Salla Kazan (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
21
Favori
41.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gece 2 de, 2 fiziksel telefona 10 tane de hesabım uygulamasına girip eşin dostun şifrelerini girerek, eşe dosta yükledim. sabah herkes unutacaktı çünkü. en garantisi buydu. herkes de haftalık 1gb.
  • Bitti sanırım dimi :(
  • Salla kazan başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemist06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kaptım 1 Gb, kendimi gerçek bir DHli hissettim
  • katla kazan olmuş kampanyanın adı. şimdi hem salla kazan veriyor hem de mevcut internet paketini ikiye katlıyor.
  • Aynen hocam aynı paketi yüklüyor hemde 1 aylık gayet güzel
  • Turkcell coştu

10 GB TV+
    10 GB dergilik
    10 GB net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 21 Nisan 2017; 11:41:20 >
  • 14gb paketimi 2ye katladı.
  • Önce 2 gb ınternet sonra sınema bıletı

• Kullanana varsa Bavul.com uzerinden yurtdisi ucak biletlerinde gecerli 100TL indirim sifresi:

C34653-532F

30.06.2017 tarihine kadar gecerli
  • İlk defa Paycell den 50 TL hediye geldi nasıl nerde kullanabilirim bunu ?? Satma imkanım varsa satabilirimde.
  • Son 2 aydır yarısı bipden bişeyler yarısı fizy aylık 3 hafta üstüste fln. 1 kez internet verdi o da günlük 1 gb pazar günü

Burdan da Dergilik denedim 30 dergi indirdim.Sonuç 500 dk bip çıktı hani 3 gb internetti.

3. Hafta: 11-17 Şubat / Dergilik’ten 25 yayın indirene: 3GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 19 Şubat 2019; 13:8:7 >

• En sonunda bunu da gördüm, 3 saatlik 1 gb hemde uyumak üzereyken gecenin 4 ünde

Yani adam gibi alternatifi olsa topuklarim neticeme vura vura kaçmak istiyorum bu şerefsizlerden fakat yok yok yok...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.