Şimdi Ara

Türkcell Heryöne Sms Paketi acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 25.08.2011 tarihinde arkadaşımla konuşmak için heryöne 1000 sms + 100 mb lık paket yaptım 12tl ye fakat artık bir işime yaramadığı için iptal etmek istiyorum ama edemiyorum. Nasıl edebilirim 5 gün içinde iptal etmem lazım o yüzden durumum birazcık acil. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu linkde ki paket: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Her-Yone-SMS-Kampanyasi.aspx

• Up up up bilen yok mu ya ?
  • Bu fırsattan ayda bir kereden fazla yararlanabilir miyim?
    30 gün içinde sadece 1 kez satın alabilirsiniz. Paketinizin kullanım süresi bittikten sonra tekrar başvurup paket alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hisar18

Bu fırsattan ayda bir kereden fazla yararlanabilir miyim?
    30 gün içinde sadece 1 kez satın alabilirsiniz. Paketinizin kullanım süresi bittikten sonra tekrar başvurup paket alabilirsiniz.

Eğer öyleyse sorun yok ama 10.000 sms paketi gibi her ay yenileniyorsa o zaman biran önce iptal etmem lazım. Cevabın için teşekkürler. Başka bilen yada fikri olan var mı ?
  • kardeş müşteri hizmetlerini arasana böyle bir pakate aboneyim diye sor kullanıcıların yorumu tatmin etmez böyle sürekli yardım öneri yorumları beklersin ara 3, 5 dk konuşursun için rahatlar
  • Yenilenmiyor dostum merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hisar18

kardeş müşteri hizmetlerini arasana böyle bir pakate aboneyim diye sor kullanıcıların yorumu tatmin etmez böyle sürekli yardım öneri yorumları beklersin ara 3, 5 dk konuşursun için rahatlar

Simdi musteri hizmetlerini ariyip hic kontor harcamak istemiyorum :D en iyisi yarin turkcele gidip sorucam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Yenilenmiyor dostum merak etme

Cevabin icin tesekkurler dostum bencede yenilenmemli sonucda iptal etmek icin bir yere gonderilicek bir numara yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Yenilenmiyor dostum merak etme

Cevabin icin tesekkurler dostum bencede yenilenmemli sonucda iptal etmek icin bir yere gonderilicek bir numara yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.