Şimdi Ara

Turkcell haftalık 500MB internet bedeva !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gnçtrkcll Uygulamasını Yükleyenlere 500MB İnternet Kampanyası
    gnctrkcll uygulamasını indiren ve uygulamaya giriş yapan ilk 10.000 kişiye bir hafta geçerli hediye 500MB

Kampanyaya katılım 14 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerlidir.

14.04.2015 - 14.05.2015 tarihleri arasında gnctrkcll uygulamasını indiren ilk 10.000 kişiden biri ol, 7 gün geçerli hediye 500MB kazan.

Link ==>> Gnçtrkcll Uygulamasını Yükleyenlere 500MB İnternet Kampanyası

Hediye 500MB internet hakkı 14 Mayıs'ta yüklenecektir
    gnctrkcll Uygulamasını yükleyenlere 500MB İnternet kampanyasından bireysel faturalı Yeni Genç Tarife, ön ödemeli gençTarife ve Gençplus tarifelerindeki aboneler ve 25 yaşın altındaki diğer faturalı ve ön ödemeli tarifelerdeki aboneler yararlanabilir
    Hediye internet paket tanımlaması 10.000. uygulama yüklendikten sonra ilk 10.000 kişinin hattına tanımlanacaktır.
    Hediye internet paketi 7 gün boyunca geçerli tekrarsız bir pakettir.
    Aboneler aynı dönemde bu kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Hediye internet paketinin 7 günlük geçerlilik süresi bittiğinde hediye MB'lar yenilenmez. Hediye MB'lar üçüncü şahıslara transfer edilemez.
    Kampanya dahilinde kazanılan internet kullanım hakkı sadece yurt içinde geçerlidir.
    Hediye edilen MB kullanım hakları bittikten sonra, abonelerin hatlarında başka bir internet paketi yoksa internet kullanımları standart tarife üzerinden ücretlendirilirler.
    Kampanyaya dahil olan internet paketleri için üst hız limiti 43.2mbps, önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır. Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erdal_ -- 14 Nisan 2015; 16:00:44 >

• Silip yeniden yüklesek oluyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden indirenlerde kazanabiliyor mu acaba
  • Silip yükledim bir değişiklik olmadı
  • hediye mb lar 14 mayısta yüklenecek arkadaşlar, yeniden silip yükleyenler için bir bilgi yok deneme yanılma yöntemi ile ilk 10 bin içinde olmak gerekli
  • _erdal_ kullanıcısına yanıt
    tmm sildim yükledim, girişte yaptım :)

gelirse gelir 14 mayısta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu boşverin. Gncdeneme yazıp 2222 ye yollayın. Haftalık 500 mb kazanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1ay BEDAVA İnternet...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yükledim ilk defa olarak , ve kazandım.Mesaj geldi giriş yaptıgım anda. HAberiniz olsun silip yükleyenlere %90 gelmeyecek.
  • 25 yaş üstü bol paket kullanıcısı için fünlük yada haftalık en uygun internet çözümleri nedir acaba?
  • Ben yukledim bana gelmedi. En son 3-4 ay once yukleyip kaldirmistim, belkin ondandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl iş arkadaş. ver işte uygulamayı kullanan herkese. Uygulama yayılsın istiyorsan ahah böyle de yayılır !

Dipnot: Geçen güncellemeye kadar çok dandik bir uygulamaydı. iPhone 5s te devamlı kendini kapatıyordu. iOS 8.2 geldiğinden beri aylarca öyle kalmıştı Son güncelleme ile daha yeni adam ettiler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.