< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
senelerdir heryerde kullanıyorum. şuan bu mesajıda yaaniden yazıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her yöne derken neyi kastediyon hocam sen? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 17 Nisan 2022; 23:30:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar gollercepte 16 nisan'da oynanan maç için 500mb bugün yükledim, yani 18 nisan'da yükledim bir gün süre vermiş, 19 nisan'da paketin süresi bitiyor gösteriyor. geçen haftada aynısı oldu.. yükledikten 1-2 gün sonra süresi bitti diye mesaj gelmişti. ama gollercepte uygulamasında paketin süresi 1 hafta yazıyor... süreyi mi kısalttılar , sizde durum nasıl? eski yorumlara baktım evet maalesef günlük olmuş . türk telekom sil süpür paketleri bile gece 12'den sonra yapınca 2 gün geçerli oluyor.. yazıkları olsun yaani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 18 Nisan 2022; 1:23:0 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu mübarek günde beni güldürdün Allahta seni güldürsün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 18 Nisan 2022; 8:28:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |