Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (369. sayfa)

-
-
Ben olsam 50 kez silmiştim. Günlük olunca çok kötü oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer oynamadiniz dedigini oynamadim hocam kurtarmışız da bunu paylasmadin sanirim bunu kapsak olacakmış gene paylasin hocam siz 4 5 gol tadindan yenmez
B.munih B.dortmund macini nasil goruyorsun oynasak mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 23 Nisan 2022; 9:9:25 >
Ya ben anlam veremedim cidden öbürü riskli değildi çok gol olması lazımken 0-0 bitti adamlar oran açmamıştı o derece acayip işler dönüyor bu sektörde el mi atıyorlar.
Bu oynadığım maçın oranı çok yüksekti ona rağmen 5 gol çıktı şans mı şanssızlık mı riskli gördüğüm için paylaşmadım.Bu aralar pek iyi gitmiyor şansım o 8 golden sonra patladık hep :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Çöp lig bi daha da hayatta oynamam
M.city'e oynarim,en azindan ne yapcaği belli
Ligler bitince ne halt yicez acaba🙄
-
inşallah sana uyup oynayan olmamıştır.
Bu sefer bu yoruma ben güldüm sizin :D Mürekkep kardeşime kızamıyorum çünkü aynı hatayı bende yaşamıştım oynayacak kişilerin insiyatifine bırakmak en doğrusu.
Mürekkep herkesi yatırdın demiştin bana şimdi de sen herkesi yatırdın :D :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 24 Nisan 2022; 15:48:41 >
Hocam buna oynayalim mi yoksa gözüne kestirdigin mac vardi ona mi bekletelim acilmadi mi? Faroe adalari da iyi skor veriyordu onu forum olarak es geçiyolar sanirim 😐
Hocam kesin birşey diyemiyorum çok emin olduklarımızda rezil olduk hiç beklemediklerimiz gol olup yağdı.
Varsa aklınızda faroe adalarından ona oynayın ben kendi şansımı yaratayım siz kendi şansınızı :)
Edit:Faroe demişken göz atmamıştım ordaki lider konumdaki takıma deneyin isterseniz şansınızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 24 Nisan 2022; 16:30:15 >
Ben de pek anlamiyorum hocam oranlara ve aralarındaki mac skoruna gore oynuyordum sizin tahminlerinizde buyuk olasilikla şaşmıyor oynatabilirim ☺ faroedeki favori dediginiz hangisidi 😕
Goller cepte için hangi paketi öneriyorsunuz bide direk kredi kartı ile satın almak mümkün mü kontör yüklemeden
Oran guzel ama ligde iş yok
👎
Katar ligi gibi bi lig
2 haftadir ayni ligden yatiyom
Bordo paket ve şampiyon paket öneririm birini yada her ikisinide kartla alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avustralya ligine el atmışlar belli bende 2 kere yatınca anladım o lig bende artık kara listede :)
Merhaba ben bodo glimt - melhus maçına 4 hak oynadım. Maç biteli 4 saat olacak hala dk 45 ve 0-0 gözüküyor. Ne zaman sonuçlanır şikayet edeyim mi
bu maçta birşeyler olmuş maç kapanıp acılmış. bir karışıklık var. biraz bekle olmadı şikayet açarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X