< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (301. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6 hakkı da ajax a oynadık bakalım patlayacak gibi görünüyor ama hayırlısı:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ajaxa bastım 9 hak. ne zaman yüklü girsem patlıyorum. inşallah bu sefer patlamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayern 3 maçta üzdü,bakalım Ajax 5 maçta sevindirecek mi. 3 hatta ki bedava 1 hakkı da Ajax için oynadım.
Panenka Sporttwitter
“Dortmund - Ajax macinda yaşanan talihsiz sakatlıktan sonra Ajax futbolcusu Dusan Tadic, taburcu oldu.”https://twitter.com/panenkasport/status/1456563042532089864?s=21Dortmund maçında sakatlanan Dusan Tadic iyileşmiş. Ajax 11+1 kişi avantajıyla neler yapar neler
-
Hocam Moldeyi es mi geciyoruz Ajax mi favori herkes oynamis gelenegi bozmayalım bari 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Molde dakika 34, 3-0. İstesende oynayamazsın. Ajax haftanın favori maçıydı. Umarım en az 5 golü buluruz.
-
Ben yazdigimda 18:50 di 10dkda baksaydin oynardık iste 😃 neyse Ajax 5 gol versin şükür 👍
ajax macı patlıyor şuan inşallah ikinçi yarı acılır
Fena gümledik.
Kaç kaç oldu ajax?
aynen. ne zaman yüklü girsek patlıyoz. bile bile lades bizim ki
0-0 bitti
Güzel patladık ama böyle alt maçlara iddia oynayıp hedge yapmamız lazım sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 7 Kasım 2021; 23:58:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi öyle deli olucam. 20 hak 8000 mb, 4 ortalamada kaldım.
ciddi mi SMNXNDNSNXNSN buna random atılır, küsmece darılmaca olmasın, neyse hocam artık bir daha ki maçlara.
@nostalji16 noldu foton gittimesela yani boşuna dememişim
Katar ligi candır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 7 Kasım 2021; 23:59:46 >
Ajax'a oynayanlar anlık
Eren Yilmazyoutube
Cem Uzan - Sıkılıyorum & Daralıyorum & İsyan Ediyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=VW8Q4k6WCnI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Kasım 2021; 0:2:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Haftada 2 maç oynayan takımlarda böyle sürprizler oluyor. Bayern'e bu yüzden oynamadım Ajax patladı :)
Geçen yıl Al Sadd'ın çok ekmeğini yedik. Yalnız bu takımın maçları oynanmadan bir kaç dakika önce açılabiliyor. O yüzden paketi bi denk getiremedim.
ben neyse de yeğene oynamıştım 8 tane. yazık oldu çocuğa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X