Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Avantaj --> 6GB - 750DK - 250SMS + Sosyal Medya'da 3GB 34 TL! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
58
Favori
161.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yaşındaki çocuğun kimlik numarasını kabul ediyor mu sistem?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 532 den aradılar. 4 gb minimum tarife 45 tl olacak vs. faturalı aşımsız istermisiniz diye. 750 dakika 8 gb 39 tl diye en iyi teklifi verdi. daha yeni yenilendi dedim bir sonraki yükleme öyle olacak dedi. bakarız dedim.
  • Hocam iyi günler. Ben hattımı turkcelle taşıyıp 6 gb genç turkcell paketine geçmeyi düşünüyorum. Yeni gelenlere 12 ay 3 gb veriyorlar ancak bu pakette geçerli değil diyor sitesinde. Paketi tanımalamadan bir şey yapabilir miyim? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgahan32 -- 28 Ocak 2020; 22:49:15 >
  • Tolgahan32 T kullanıcısına yanıt
    Denemeden bilinmez.

• Turkcellde olup bu tarifeden faydalanmanin bir yolu var mi?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 ay oldu genç 3gb 29 Tl ye geçiş yaptık acaba mh arasam sizin bu bahsettiğinize geçirirlermi? Teşekkür ederim

• 3 gün önce telekomdan geçtim faturalı olanına güncel fiyatı 39 lira, ilk ay 10gb hediye veriyor, akıllı fatura yazıp 2222'ye gönderince taahhüt süresi boyunca (12 ay) aşım sıkıntısı yok, paket içeriğinde ilave olarak 5gb tv+ (sadece ulusal kanallar) sınırsız fizy (temel paket ; yerli radyolar kaldırılmış, mevcut şarkıların yarısı 30sn eskisi gibi değil yani) 6gb her yöne internet + 3gb sosyal medyada geçerli internet var, sallakazan var, GNÇ uygulamasında çatlat varmış birde yalnız giriş yapamadım şifre istiyorsun sms gönderiyorsun ama gelmiyor nedense başı boş bırakmışlar uygulamayı, genel olarak fiyatı içeriğine göre fena değil ama çekim gücü tartışmasız çok iyi, telekomdan sonra tofaştan inip maseratiye binmek gibi.

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Faturasızda ki sistem nasıl işliyor bilemiyorum hocam.

Arayıp sorun yine de.

• Bugün 532'den aradılar 45 TL olacak faturasız paket bedeli sizi faturalı yapalım mı dediler ben hayır dedim. Bu nasıl oluyor sitede "Kriterleri sağlayarak, kampanyaya başvuran müşteriler, paketin aylık bedeli karşılığında 12 ay boyunca bu paketten faydalanabileceklerdir." şeklinde bir madde var böyle bir hakları var mı yoksa faturalı müşteri toplamak amaçlı mı?
  • Turkcell faturalidan faturasiza gectim ben faydalanabilir miyim?

• bu arada çocuğun tc'si ile hanıma gençavantaj yaptık, kendime lifecell hoşgeldin 5gb yaptım. yani bir tc ile iki abonelik izin verdi sistem.
  • Her ay 2.85 kesiyorlar her operatördr var dediler doğrumu

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 8 Şubat 2020; 22:28:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende gnç paketine geçtim.

Pakette tanımlı olan internet
    6gb internet
    3gb sosyal paket
    2gb ile özel

Fizy ile ilgili hiçbir şey gözükmüyor. Fizy özelliği kaldırıldı mı? Varsa nasıl kullanabilirim.@Jazzalyn
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz33

Arkadaşlar bende gnç paketine geçtim.

Pakette tanımlı olan internet
    6gb internet
    3gb sosyal paket
    2gb ile özel

Fizy ile ilgili hiçbir şey gözükmüyor. Fizy özelliği kaldırıldı mı? Varsa nasıl kullanabilirim.@Jazzalyn
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Yukarıdaki soruya ek olarak;ilk sayfadaki ilk mesajda BİP için 5 GB internet denmiş bu devam ediyor mu? Teşekkürler.

• shaggy77 kullanıcısına yanıt
    BİP 5 GB var

• Arkadaşlar 2. aya girdik GNÇ 3gb 29 Tl ye geçiş yaptık acaba mh arasam daha iyi bir tarife geçirirlermi?

Başka bir hat daha var sözleşme bitimine 3 ay kaldı başka hayta geçiş yapmak istesem ücret alırlarmı? Teşekkür ederim

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Hattan geçiş alırlar.son ayda geçiş yapılıyor sanırım.yoksa tahahut bozma cezası ödersiniz..
    Diğer soruda kontör yüklemeden ilkmsayfadaki talimatları deneyin belki geçişe izin verir.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.