< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Genel Müdürü: '5G ihalesinde en büyük payı biz alacağız' (3. sayfa)

-
-
Adrese teslim ihale mi olacak? Normalde soruşturma açılması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey yapacakları kampanyalara bağlı. Aralık ayında nasıldı, her operatör yeni gelene uygun kampanyalar yapıyordu. Ocak oldu, Aralık'ta taşıyamayanlar patladı... Aynı halt olacak. Oligopol piyasa bu, danışıklı oynuyor hepsi oyunu.
Vodafone N78 yatırımı yaparsa kurtarır. 4G'de yaptığı gibi var olan frekanslardan 5G verirse reklam yapmış olur anca, ipin ucunu daha da kaçırır.
-
Umarım dediğiniz gibi olur sınırsız veren tek operatör Vodafone. Bir de konudan bağımsız olarak siz sormak istedim bir soru var hocam bu stadyumlara ve meclise kurulan 5g ekipmanlar ulak mi yoksa erricson, Huawei nokia vs mi ? Ekipman bilgisine ulaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancı ekipmanlar. ULAK 5G'ye ne kadar hazır durumda çok fikrim yok. 4G tarafında evrensel projesinde denk geldim istasyonlarına ama performans ULAK'tan mı başka bir şeyden mi düşüktü hep. Performansı düşük demeye getiriyorlar ama çok teknik tarafı ile ilgilenmedim, bir şey diyemem. Ama diğerlerinin yıllarca edindiği deneyim onlarda olmadığına göre de onun da olması çok normal.
-
Anladim hocam. 5g de geneli yine Huawei ve Nokia mi olacak peki bir bilginiz var mı?
Operatöre bölgeye göre Huawei, Ericsson vs...
-
Teşekkürler hocam bilgilendirdiginiz icin
Benim tahminime gore ilk 5 yil bir kac buyuk sehirde hizmet verir 4g gibi yaygin olacagini sanmam
eskiden turkcell her yerde tam anlamiyla cekerdi suan oda yok malesef
Sınırsız olmadıktan sonra en iyi frekansları alsa ne olur
her zamanki haliniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bundan korkuyordum SANSÜRCELL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
niye acaba?
-
Yatırım yapan yok pek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X