Şimdi Ara

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
11
Favori
77.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extra34

Evet gördüm şimdi. Ayrıca eş zamanlı olarak 30dan fazla cihaz bağlanması da sözleşmeye aykırı duruyor.

Benim telefon tablet pc ıvır zıvır ile toplasam 20 alıcı anca. 5 tb ulaşmam da zor. Keza 500 upload da zor gibi ama bilemedim.

2 tb cloud almayı planlamaktaydım, demek ki alırsam ona göre planlayıp upload yapıcam.

Birçok kimse 5 TB'ye ulaşamaz kolay kolay zaten, ama bunun 'limitsiz' diyerek satılması sahtekarlık kapsamına giriyor biraz. Ayrıca 500 GB upload kolay ulaşılabilir bir limit 5 mbps ile bile. Oysa 5 TB kotalı deseler kimse laf söyleyemez(di).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Aralık 2020; 2:35:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Katılmamak elde değil. Üstelik bu rakamlara ulaşınca haklı fesih sebebi diyor. Şu upload kısmına dikkat etmek lazım. 500 gb çok sakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt

Kota limitini az da olsa anlıyorum. Sonuçta şirket bunlar az pislik yapmasalar rahat edemezler. Ama anlamadığım kısım cihaz bağla limiti. Sonuçta LAN içi kaç cihaz bağlandığından kime ne? Eğer kendi Huawei ZTE modemlerinden TR69 ile falan uzaktan bakıp kaç cihaz var diye bakıyorlarsa onu bilmem ama durum öyle olsa bile böyle bir rastgele numara koyup kullanıcıya engel koymak çok saçma.

Ben mesela PPPoE WAN şifrem ile yıllardır kendi modemimi kullanıyorum. İstesem 256 cihaz bağlayabilirim ve kimse bir şey diyemez. Yanlış mıyım? Yoksa yazan cihaz bağlama limiti başka bir şeyden mi bahsediyor?

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Aslında ordaki kısım suistimal olmaması açısından. Daha önce bunun örneklerini görmüştüm.

Ben sorun etmedim doğrusu ama sadece 500 upload kısmını bilemedim. Onu da ay sonu görürüz bakalım.

• extra34 E kullanıcısına yanıt

30 cihaz kısıtlaması ne saçmalık? 5TB dolmaz diye kendinizi kandırmayın 4K ile filmler indirince bak ne olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugah6aiw

30 cihaz kısıtlaması ne saçmalık? 5TB dolmaz diye kendinizi kandırmayın 4K ile filmler indirince bak ne olacak...

Bulut hizmetlerini aynı evde aktif olarak kullanan 2 kişi olsa şart koştukları 500 GB upload limiti de rahat dolar. Bildiğin kotalı paket bu, download için de aynı terim geçerli. Limitsiz falan değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2020; 19:53:45 >
  • Kota kalktiktan sonra sinirsiz internette Superonline tarafindan zaten limit vardi 4 senedir..Fesih hakkina sahipler sozlesmede var..Kimse okumuyor sozlesmeyi ama vardi..Playstation'dan oyun indirenler icin yada Torrent 4k filmler icin sikinti..

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Benim evde gelen gidenle max 20-25 cihaz anca olur. Bunun çözümü de olur da 5tb olayını bilemedim. Yani ayda kaç tane 4k film indirmeli ki. En babası 100gb olsa her gün bir film izlesem 3tb eder ayda. 5tb yeterli rakam bence. Upload çok düşük kalmış yalnız ve rahatsız edici.

Şuna katılıyorum ki limitsiz diyip böyle limitler görmek evet hoş değil ama kullanılamaz da değil. Şu an için en fp paket bu. Bakalım taahhüt bitince nolacak fiyatlar.

• 31 Aralık itibarı ile TV+ ve Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği Kampanyası eklediler.

24 Ay Taahhütlü 170 TL

https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-200-mbps-hiz-senligi-kampanyasi

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 1 Ocak 2021; 2:54:48 >

• Bi abukluk var da çözemedim. An geliyor hiçbir yere girilmiyor. An geliyor inanılmaz yavaş. Youtube 1 dakikada açılıyor nerdeyse. Bu nası 200 mbit acaba

• Sonunda 200 mb ve tvli paket geldi sabah 07;00 de geçiş yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

31 Aralık itibarı ile TV+ ve Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği Kampanyası eklediler.

24 Ay Taahhütlü 170 TL

https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-200-mbps-hiz-senligi-kampanyasi

çok teşekkürler hemen geçiş yaptırdım sağol.

• quote:

Bi abukluk var da çözemedim. An geliyor hiçbir yere girilmiyor. An geliyor inanılmaz yavaş. Youtube 1 dakikada açılıyor nerdeyse. Bu nası 200 mbit acaba

Modeminizin modeli nedir? Uzak odalarda dahi iyi çeken arkadaşlar modemini söylerse, iyi olan modemi belirlemiş oluruz. Bir ara zte çok iyi deniyordu hala o mudur bilmiyorum.

• Ben çok memnun değilim açıkçası.Bi tuhaflık var. Bazı sayfalar gayet güzel hızlı ama an geliyor bazıları sayfa görünütlenemiyor diyor. Saçma sapan bi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Sonunda 200 mb ve tvli paket geldi sabah 07;00 de geçiş yaptım

Hangi modeminiz var, uzak odalardan çekim gücğ nasıl, dalgalanma veya oyun vs performansları düşüyor mu?

• quote:

Ben çok memnun değilim açıkçası.Bi tuhaflık var. Bazı sayfalar gayet güzel hızlı ama an geliyor bazıları sayfa görünütlenemiyor diyor. Saçma sapan bi durum.

DNS değiştirin bence. Superonline kendi DNS'leri sapıtıyor olabilir. Telekom'da öyle zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2021; 16:39:44 >
  • Evet doğru onu deneyeyim.

Modem zte. Şimdilik memnunum çekiminden. 5ghz desteği falan. Ben sorunlarımı kablolu bağlantıda yaşıyorum.

Edit: Maalesef dns değiştirme sorunu çözmedi. Sayfalar açılmıyor aradan 1 dk geçiyor sorun yok. Anlamadım.

@metbey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 1 Ocak 2021; 19:39:1 >
  • TV+ lı pakete bende bugün geçiş sağladım müşteri hizmetleri aracılığıyla. Geçiş işlemi için ekipler gelecekmiş bakalım.

• quote:

Evet doğru onu deneyeyim.

Modem zte. Şimdilik memnunum çekiminden. 5ghz desteği falan. Ben sorunlarımı kablolu bağlantıda yaşıyorum.

Edit: Maalesef dns değiştirme sorunu çözmedi. Sayfalar açılmıyor aradan 1 dk geçiyor sorun yok. Anlamadım.

@metbey

O sorun bende de var sorun cgn ip den kaynaklı, sabit ip alınca tüm sorunlar çözülüyor bizzat denedim. Sabit ip iptal ettirdim gene aynı durum. 25 tl çok fazla sabit ip için o yüzden bu şekilde kullanıyorum.

• guguk kullanıcısına yanıt

Haklısınız ben de CGN yapıyormuşum. Ne telekomda ne millenide böyle birşey denk gelmemişti. 200mbps diye aldım ama gerçekten çok kötü. Yeri geliyor 1 dakika boyunca bağlantı yok resmen. Pişman olmak üzereyim aldığıma.

Edit: 200 mbit bağlantı. Yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 2 Ocak 2021; 17:24:17 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.