< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 2 Aralık 2025; 20:11:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Faturasız Hakkında
-
-
Kampanyada Faturasızdan Faturalıya geçiş ibaresi olursa katılırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
O zaman riskli. Şöyle ay sonuna kadar park edebileceğim bir operatör/paket/herhangi bir şey aradım bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Turkcell de olmazsa diğer operatörlerde geçersiniz sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Aynı durumdayız😉
3-5 güne turktelekom'da 20gb ve veya 10gb 130 lira kampanyası çıkacaktır.numaranı turktelekom'a taşırsan kampanyalardan faydalanmış olursun😉bölgende turktelekom çekim gücü nasıl bi öğren😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 3 Aralık 2025; 7:19:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Senin şansına gelmez
yallah BIMCELL e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 3 Aralık 2025; 9:27:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimcell konusunu çok takip etmiyorsun galiba.
Millet 7-8 tane şube gezmişler,geçişler tablet üzerinden olduğu için biz yapamıyoruz, hat yok bilmem ne yokuş yapmaktalar çalışanlar...
Senin anlayacağım bimcell kilit.
Nereye geçiyosun?
Ayrıca en az 10gb 130 tl garanti inan bana.
Bi ihtimal 20gb da 130 tl olabilir ki sene içersinde Tam 2 defa 20gb'ı 130 liradan verdiler ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 3 Aralık 2025; 10:54:9 >
Bimcell'e geçtim. 1 aylık 10 gb internet paketi aldım. Dk ve sms yok. 170 TL. Ay sonuna kadar idare edip kampanya olursa Turkcell'e geçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar kampanya çok geç kaldı🙄
Neden böyle oldu🙄
Önce Turkcell bayi engelini aşman gerekir sözde kaliteli bu markanın bayileri Faturasız Hatta numara taşımamak için ellerinden geleni yapıyor.
Faturalı hat kullandırmak için her şeyi yaptılar.
_____________________________ -
Çevrende avm tarzı yerlere git ;) çok kurumsallar.
Bana hiç itiraz dahi etmeden faturasız yaptılar artı üstüne bi de faturalı istersen gnc bile yaparız dediler ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt