Şimdi Ara

Turkcell Eskiyi Getir Yenisini Al - Bireysel Akıllı Dönüşüm Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
20.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gittin Tim e. Benim samsung s4 var. İphone 6s 64 gb alacağım dedim. S4 ün imesini ve özelliklerini sisteme girdi. 24 aylık tahaddütle alırsam 427 TL, 36 ay tahaddütle alırsam 476 TL fiyat verdiler telefona. Samsung S4 için gayet makul fiyatlar gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Bugun Metrocity'deki Turkcell 'den aldığım teklifler: Iphone 4 32 Gb 80 Tl, Iphone 5s 32 Gb 240 Tl. Her iki telefonda cizik bile yok, 5s hala garantide. Çok sinirlendim çıktım. Dışarda minimum 3 katına satılır bence.

Hocam 5s satiliksa 700 lira vereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Bugun Metrocity'deki Turkcell 'den aldığım teklifler: Iphone 4 32 Gb 80 Tl, Iphone 5s 32 Gb 240 Tl. Her iki telefonda cizik bile yok, 5s hala garantide. Çok sinirlendim çıktım. Dışarda minimum 3 katına satılır bence.

Hocam iphone 4e 150 lira vereyim yabancıya(turkcele) gitmesin

• Samsung s3 versek ne kadara alırlar acaba eşimin telefonunu değiştirsem?

• SweetStar kullanıcısına yanıt
    hocam geçen arkadaşla vodafone gittik.s4 ve iphone 4 ikisinide 400 tl ye saydı.
  • S4'ü kaçtan alıyor acaba Turkcell?
  • Ya beyler gidin sahiben' den temiz temiz bulun ve satın. Bırakın türkcell in sömürdüğü kadar kimse sömürmedi milleti, ben bile geçen sene note 3 aldım hala ödüyorum 4 çıktı 5 çıktı 6 geliyor fatura bitmiyor. Note 3 de 1 çizik bile yok kutudan çıkar çıkmaz jelatini yapıştırdım. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar. 900' e verip note 4 e geçicem önümüzdeki ay. Faturaya ek telefon almak intihar.
  • böyle saçma kampanyalar marka değerine zarar verir.
    tabi kaldıysa
  • 80 tl ye iphone 4 32 gb mı :)

vodafone nur alem nurmuş onla 480 tl verdiler

s7edge alacaktım o şekilde baktım fiyatı hızlı dibe gidiyor vazgeçtim nakit almaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

S4'ü kaçtan alıyor acaba Turkcell?

Bana 25 tah. Tel alırsam 426 tl. 36 ay tah alırsam 475 tk teklif ettiler

• Vodafone zopo için güzel para vermişti. 600 e mi ne almıştık 1.5-2 sene evvel, vodafone 400+ e aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Turkcell ve Zwipit Türkiye işbirliği ile , eski telefonunuzun marka/madeli ne olursa olsun, eski telefonunuz ne durumda olursa olsun 1500 TL'ye varan indirimler sizi bekliyor!!!
    Üstelik eski telefonunuzun wifi, bluetooth, kamera gibi fonksiyonlarının arızalı olması alacağınız teklifi etkilemiyor!!!!
    Zwipit ile eskileri kazanca dönüştürün!!!!
    -------------
    Hangi 1500 TL ?

iki gün önce 3000 liraya aldığın iphone 6s i geri alma 1500 ü

bunlar vatandaş hayrına iş mi yapar?

şu imei düşme işi nedir? beni bir aydınlatın hele gençler
  • Merhaba, 3000 ₺ veya üstü bir iPhone 6s telefonu maksimum 1500 ₺ ya sayacaklar. yani 2-3 ay önce aldığınız 0 sayılacak telefonu değerinin altında satın alarak kazıklayacaklar. Belki 1200-1300 ₺ diyecekler. Ben size uygun bir yöntem vereyim. Telefonunuzu internet veya bulunduğunuz şehirde iyi fiyat veren bir yerde satın. 2200 ₺, 2000 ₺ 1800₺ gibi, Kampanyadan 300 - 500₺ zararı ve vade farkını ( 300-500 ₺ veya üstünü kurtarın) 1000 ₺ onların değil sizin cebinizde kalsın. Şimdi soracaksınız 2000 ₺ peşin param var 3500 ₺ (yaklaşık iPhone 7 veya iPhone 7 Plus fiyatı) Bence kesinlikle 5.2 - 5.5 - 5.7 inch olmalı. 2K - 4K - HD ekran Androidlerde olabilir. HTC 10 - LG 5 - LG V20 - Sony Experia Z5 Premium alternatifler. Şimdi Arçelik veya Beko'ya gidin. (Başka yerler çok güvenilir değil. Örneğin senedinizin peşinde koşarsınız. Satmaya kalkarsanızda kimse o yerlerden aldığınız için sizin senetlerinizi ödeyip ödeyemeceğiniz gibi şüphelerden satın almayı tercih etmezler. ) 2000₺ peşin ödeyin. 1500₺ senet yaptırın. Daha mantıklı değilmi ? 12 ayda kurtulursunuz ve ödemeleriniz rahat ve düşük 100-125₺ arası olur 500-1500 ₺ paranızda cebinizde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F912EC139 -- 20 Eylül 2016; 16:56:49 >

• Hesap 5 ay sürdü herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hy11

Merhaba, 3000 ₺ veya üstü bir iPhone 6s telefonu maksimum 1500 ₺ ya sayacaklar. yani 2-3 ay önce aldığınız 0 sayılacak telefonu değerinin altında satın alarak kazıklayacaklar. Belki 1200-1300 ₺ diyecekler. Ben size uygun bir yöntem vereyim. Telefonunuzu internet veya bulunduğunuz şehirde iyi fiyat veren bir yerde satın. 2200 ₺, 2000 ₺ 1800₺ gibi, Kampanyadan 300 - 500₺ zararı ve vade farkını ( 300-500 ₺ veya üstünü kurtarın) 1000 ₺ onların değil sizin cebinizde kalsın. Şimdi soracaksınız 2000 ₺ peşin param var 3500 ₺ (yaklaşık iPhone 7 veya iPhone 7 Plus fiyatı) Bence kesinlikle 5.2 - 5.5 - 5.7 inch olmalı. 2K - 4K - HD ekran Androidlerde olabilir. HTC 10 - LG 5 - LG V20 - Sony Experia Z5 Premium alternatifler. Şimdi Arçelik veya Beko'ya gidin. (Başka yerler çok güvenilir değil. Örneğin senedinizin peşinde koşarsınız. Satmaya kalkarsanızda kimse o yerlerden aldığınız için sizin senetlerinizi ödeyip ödeyemeceğiniz gibi şüphelerden satın almayı tercih etmezler. ) 2000₺ peşin ödeyin. 1500₺ senet yaptırın. Daha mantıklı değilmi ? 12 ayda kurtulursunuz ve ödemeleriniz rahat ve düşük 100-125₺ arası olur 500-1500 ₺ paranızda cebinizde kalır.

Tamam.

• Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: resul87

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

evde eski bir blackberry var.
    bunu versek kaça sayarlar acaba.
    nerede yapılıyor bu fiyatlandırma, sadece tim lere mi gitmemiz gerekiyor.
    timde çalışan arkadaşım var net bilgiyi ondan öğrenmeye çalışayım.

Bilgi aldıktan sonta bize de yazarsanız çok memnun oluruz

Bende de sarı bol tuşlu bir bb var. Bilgi aldıktan sonra paylaşırsanız makbule geçer
  • Elimde başbelası General mobile 2 var kaça alırlar acaba

• Bende 4s var 12 ay iPhone 7 plus 128 almayı planlıyorum. Kaça alıyorlar bilgisi olan var mı?
  • Ekranı çatlak ama çalışan T60a ne verirler acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.