Şimdi Ara

Turkcell eSim 4 Ocak 2021'de Mağazalarda. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Size gerekli bir teknoloji olmayabilir. Benim gibi iphonedan başka telefon kullanmayanlar için harika bir teknoloji.
  • Esim ve fiziksel sim kartla beraber kullanılan bir iPhone da WhatsApp hesabı nasıl oluyor arkadaşlar? 2 farklı WhatsApp hesabı kurulabilirse aynı anda mesaj düşer mi acaba?

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

esimin çift hat kullanımı için geliştirilmiş bir teknoloji olmadığını belirttim sadece, her parasını sokağa atmayacak bilinçli kişi gibi bizde android hatasından sonra iostan şaşılmayacağını biliyoruz. bilakis iphonnun bazı ülkelerde çift simli modelleri olmasını bazı ülkelerde olmamasını ince bir şekilde eleştirdim, kendimce bir yorum yapmayıp mevcut durumu sadece özetledim.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Size 1 konuda katılıyor, 1 konuda ise katılmıyorum.

Katıldığım konu keşke ülkemizde de çift simli model olsa. Çünkü bazen ios beta sürümlerini denemeyi çok seviyorum. Ardından betayi beğenmeyince dfu mod ile format atıp, normal sürüme geri dönüyorum. Esim kullanınca bunu sanırım yapamayacağım.

Katılmadığım konu ise esimin geliştirilme amaçlarından biri de tek bir telefonda 2 hat kullanmaya olanak sağlamasıdır. Belki tek amaç değil ama birkaç amaçtan biri sonuçta.

Elbette dezavantajları da var. Telefon değiştirmek sıkıntı olacak muhtemelen.

Bir yerde okumuştum; sürekli bir hücresel ağa bağlı kalinacagindan dolayı telefonları daha fazla izlenebilir hale getiriyor tarzında bir cümle vardı. Hükümetler veya istihbarat tarafından takip edilmek istemeyen biri için problem olabilir tabi bu durum. 😁

Ama dediğim gibi benim için önemli olan; telefonumu çift hat ile kullanabilme kabiliyetine kavuşacağım.

• besiktas kullanıcısına yanıt
    Siz WhatsAppı hangi no ile onaylattıysanız onu kullanmaya devam ediyorsunuz ama çıkış yapıp diğer no ile onay kodu alarakta kullanabilirsiniz ama mevcutta kullandığınız WhatsAppı etkilemez esim ile fiziki birlikte kullanımı
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

samsung'ta dual messenger ile ayrı ayrı hesap kullanabiliyorsunuz

• Ama o samsung :)
  • S10+ Turkcell eSim 4 Ocak 2021'de Mağazalarda.
  • ücretsiz e sim e geçtim biraz önce . turkcell tim de

Turkcell eSim 4 Ocak 2021'de Mağazalarda.
  • quikcem Q kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quikcem Q kullanıcısına yanıt
    Hangi timde geçtiniz?
  • bütün tim lerde yapılabilir fakat yeni bir servis oldugu icin yardim alıp yapıyorlar .. 2. gittigim tim de biraz ugrasarak yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

bütün tim lerde yapılabilir fakat yeni bir servis oldugu icin yardim alıp yapıyorlar .. 2. gittigim tim de biraz ugrasarak yaptılar

Hocam deneyimizden biraz bahseder misiniz ? İphonelarda çift işlemci mi var ? iki hattınız da aynı anda açık mı ? bir hattınızda telefon görüşmesi yaparken diğer hattınıza çağrı geldiğinde herhangi bir uyarı alıyor musunuz ? Biraz daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

• beni aradılar, telefonumu eğer 23 haziran öncesi aldıysam yedeklemem gerektiğini, sonrasında aldıysam gerek olmadığını ve ücret olarak 31,25 tl olduğunu söylediler. Normal sim kart ücreti kadarmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.