Bildirim
TURKCELL EDGE HIZI HAKKINDA??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
turkcell 2g gayet iyidir. Ben de köyde 3 operatöru 2g ile kullandim. Turkcelli tavsiye ederim. Video izleme disinda webde cok rahat gezinebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hız ne kadar mesela?su an aveanın ınternetını kullanıyorum..yaklasık 40km otedekı sebekeden alıyor...normalde bulundugum bolgede avea dıregı yok..cekmıyorda...su an yaklasık 80kb ıle gırıyorum....bundan herhalde hızlımıdır? -
80 kb dediğiniz 80 kbps mi 80 KB/s mi? EDGE ile 80 KB/s alınmıyor, 80 kbps ya da kbit kastediyorsunuzdur sanırım.
Şu an bir hız testi yaptım.
Ping 170 civarına kadar iniyor başka denemelerde.
Kullanım olarak rahat, Opera Mini ile kullanıyorum ve 3G hızlarına gayet yakın hızlarda açıyor sayfaları. Tabi indirmeler falan yavaş olacaktır.
Yalnız bir önceki telefonum 100kbit civarı indirme yapabiliyordu, bölgenin şebekesi buna ayarlı sanıyordum. Ama şimdiki alet ile 30 - 35 KB/s ile indirebiliyorum.
Bu da son birkaç denemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 12 Haziran 2013; 18:23:08 >
-
çok teşekkür ederim...gerçekten çok açıklayıcı oldu..şu an hp dm1 notebook kullanıyorum..sim kart girişi var...turkcell hat alıp ya 1gb sınırsız 19 tl olanı alacagım yada 5gb 25tl olanı alacagım...siz hangısını kullanıyorsunuz?bulundugum bolgede ttnet var ama gecen hafta hırsızlar koye gelen ttnet kablosunu calmıslar..adamlar 1 ay falan dıyorlar kabloyu tekrar yapmak ıcın..ttnet cok kötü..berbat hizmeti var...allah düşürmesin.bir müşteri oalrak ttnet e mecbur değilseniz hiç bulaşmayın.. -
s.a arkadaşlar ben yazlığa gidecem 1 ay gibi yazlık altınoluk a vınn var türkcell bende bilmiyorum 3g internet çekermi orda
edge çekerse o çok yavaş olduğunu duydum edge yavaş mı arkadaşlar
edge hızı ile sadece sitelere girmeye yetermi sadece -
Selam Arkadaşım gideceğin tatil bölgesinde gönül rahatlığıyla 3G kullanabilir ve sıkıntı yaşamazsınız Saygılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alexjoan
Selam Arkadaşım gideceğin tatil bölgesinde gönül rahatlığıyla 3G kullanabilir ve sıkıntı yaşamazsınız Saygılar...
teşekkürler hocam inş 3g çeker altınoluk ta
bilgisayardan internet hangisini tercih ederisniz türkccell mi avea mı vodafone mi -
Rica ederim kardeşim yanımda Turkcell ve vodafone hat vardı bunlarda deneme fırsatım oldu Avea olmadığı için birşey diyemeyeceğim. Akçay - Altınoluk -Küçükkuyu gibi mevkilerde bu dediğim operatörler den bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Saygılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X